АКТУЕЛНО

Никола Алексић: РЕАГОВАЊЕ – СЛОВЕНАЧКА ПОТЕРНИЦА ПРОТИВ ХЕРОЈА ИЗ 1991. ГОДИНЕ


никола алексић

СЛОВЕНАЧКА ПОТЕРНИЦА ПРОТИВ ХЕРОЈА ИЗ 1991. ГОДИНЕ

Поводом уручења словеначке оптужнице (на кућну адресу!) Драгомиру Грујовићу, капетану ВС у пензији, обавештавам јавност да ће овај херој из 1991. године бити изручен Словенији. Ова оптужница није стигла само на његову кућну адресу, него и министарству правде, МУП-у и Јавном тужилаштву, а њему је уручена због реваншизма и словеначке болесне мржње према српском народу.

Они исти који су издали народ и Србију ће га изручити да не би својим постојањем пружао пример шта је онда, а и данас био дужан да уради издајницима сваки припадник Војске Србије. Генералштаб ЈНА је издао народ и државу 1991. године. Да су испунили своју уставну и законску дужност, до распада СФРЈ и следствених људских жртава и материјалних штета, не би дошло.

Војска нас је издала 1991, издали су нас и 5. октобра 2000. године, издају нас и данас.

Издајници добијају пензије и уживају у опљачканим вредностима, а ови садашњи припадници ВС плате и станове, што им је цена издаје. Наши преци би се данас превртали у гробовима када би знали како најчасније униформе српске војске скрнаве ови издајници носећи их на себи.

Одговорност за служење издајницима сноси и капетан Драгомир Грујовић иако је 1991. године постао херој који нам је показао шта треба да се ради са издајницима своје домовине. Прихватио је од издајника ванредно унапређење из чина старијег водника у чин поручника и двособни стан у Чачку где је прекомандован из Словеније због доследног поштовања Устава и Закона о војсци. Станом и ванредним чином је купљен да би заборавио шта му је и даље уставна и законска обавеза, то је била цена његове издаје. Иронично звучи вест да ће му данас судити злочинци против чије издаје се са оружјем у руци херојски понео 1991. године, да би после и сам закорачио у издају народа и државе у наставку војне каријере.

Словенија му мора судити да би са свог имена скинула епитет злочиначке државе основане на издаји народа који их је у два рата ослобађао од фашизма и који је спречио да постану аустријски коњушари и слугерање, као што је и Енглеска хтела да свој геноцидни статус пребаци на српски народ резолуцијом о Сребреници.

Лично ми је жао што ће се ,,кола сломити,, само на једном издајнику народа и државе, док остали уживају у, на издаји, стеченим пензијама и становима уз посебну бесплатну здравствену заштиту на ВМА.

Данас се историја поновила, Србија је потписала капитулацију и мирно дозволила окупацију земље од стране највеће терористичке организације на свету чији представници сада седе на седницама Генералштаба Војске Србије!

Србијо, зар се не стидиш тишине!?

Никола Алексић, с.р.
председник Патриотског блока

 

———

ПОВЕЗАНО:

ОВАЈ СРБИН ОДБРАНИО ЈЕ КАСАРНУ У СЛОВЕНИЈИ: А после 20 година стигла му је оптужница за убиство! (ВИДЕО)

——–

http://wp.me/p1Fuk8-Jmu

20. 07. 2015. за ФБР приредила Биљана Диковић

 

1 reply »

  1. Ne nazivaj Dragomira izdajnikom! Nemas pravo da tako nesto cinis.Vojska je izvrsavala date im zadatke ali zbog izdaje nekih likova iz komande ne mozes da nazivas vojsku izdajnickom.Uostalom gde si bio 90-tih? Nisam ubedjen da si nosio pusku i borio se.

    Свиђа ми се