АКТУЕЛНО

ВУЧИЋ: МОРАМ НА ЏЕНАЗУ У СРЕБРЕНИЦУ, ДА ЈАВНО ПОКАЖЕМ ДА СЕ НЕ СЛАЖЕМ СА РУСКИМ ВЕТОМ (орвелијански превод)


У наставку је „Орвелијански превод“ текста ЦНН сурогат медија> „Н1Инфо“, под оригиналним насловом „Вучић: Моја је обавеза да се поклоним жртвама„… Превод са глобалистичком медијског језика „Великог Брата“ на разумљиви србски, урадио М. Новаковић (10 јул 2015)…

фото: ЦЕОПОМ-Истина

фото: ЦЕОПОМ-Истина

Премијер Србије Александар Вучић разговарао је са својим налогодавцем и саучесником у (неуспелом) „протурању“ британске резолуције о „србској геноцидности“, енглеским министром спољних послова Филипом Хамондом, први пут након што је руска дипломатија успешно одбранила србски национални интерес у Савету Безбедности УН-а.

Истовремено је србска дипломатија, на челу са председавајућим ОЕБС-а Ивицом „Коферчетом“ Дачићем успешно одбранила германско-украјинске националне интересе, усвајајући анти-руску резолуцију, са санкцијама, против Руске Федерације, због руске фантомске „војне агресије“ против Украјине.

Хамонд је исказао неслућено задовољство што ће повитљиви, пресамитљиви, дволични и параноидни Вучић својим присуством на комеморацији жртава „геноцида“ у Поточарима, пљунути у лице руском вету у УН, и тако јавно подржати накнадно усвојене антисрбске „геноцидне резолуције“ америчког Конгреса и Евроуније- којима се србски режим и дипломатија наравно, ни у ком облику нису супротставили, већ су их прећутно и са (не)скривеним задовољством прихватили.

Хамонд је у поверењу шапнуо Вучићу, да ће он својим клањањам и пузањем на Џенази у Поточарима, итекако помоћи укидању Републике Српске, ускликнувши током разговора „Браво, мали љигави, агентићу наш…“

Вучић је рекао, да поред телефонских позива ратног злочинца Тонија Блера (личног Вучковог „хендлера“) и вијетнамског ратног злочинца Џона Керија, у сну му се јавила „видовита Роска“, саопштивши му да мора да оде у Сребреницу и тамо се поклони побијеним муџахединским ратницима (и празним гробовима) и тако им ода признање за успешно клање 3,264 подрињских Срба. „Видовита Роска“ му ја нагласила, да мора- исто као његов идеолошки тата Вук Даничин, да олиже баба Олбрајтовој смрдљиве и србском крвљу натопљене ручерде, а да пред ратним злочинцем Бил Клинтоном одглуми Монику Левински…

Двојица завереника неуспелог анти-србског преврата у Савету Безбедности (који им је помрсио велики србски „баћушка“ Владимир, својим громогласним ЊЕТ), су се договорали како да разраде даљу тактику десрбизације и територијалне дезинтеграције Србије, са посебним аспектом минирања Дејтонског споразума, и уништења Републике Српске и прекодринских Срба, а све заједно у пакету са потпуном предајом и издајом Косова и Метохије и косметских Срба. За ове друге Вучић је газди Хамонду поносно изјавио, да их је он у дослуху са претходником Тадићијем, већ поприлично докусурио- и ако му се пружи прилика (у смислу продужења уговора са Ленглијем), потрудиће се да на србском Космету не остане ниједан Србин, осим оних који су „добровољно“ почели да носе „ватерпољо капице“ и палатизују слово „л“ у „љ“.

На крају овог плодоносног обавештајно-субверзивног разговора, вУЧКо је замолио чика Хамонда, да се након докусуривања „ободних Срба“, њему и петоколонашкој клики на власти у Србији, пружи сва подршка, посебно у виду „коферчића“, и клонирања што више „малих дачића“- да би могли пројекат „докусуривања Срба“ да примене и у централној Србији (али и шире)…

По речима нашег параноидног и десрбизованог премијера, тај пројекат „коначне солуције“ за Србе, зомбираној и фарматизованој „србијанској“ већини сигурно неће тешко пасти, јер и они сами слепо верују, не само свом луцидном Вођи, већ и видовитој Роски (и другим „баба вангама“), а од све литературе највише воле да читају Креманско пророчанство, тако да им уопште неће тешко пасти, да се на крају угурају под једну шљиву (када се за то ускоро стекну услови)…

Слушајући млађахног, надахнуног и напућеног (и ментално располућеног) „србског“ премијера Алека вУЧКа, перверзни чика Хамонд није одолио да не ускликне-

„Гуд ворк мај сан, вен ју кам ту папа, вил мејк ју мај персонал бич…“MIODRAG IMG_6060

(Одличан посао сине мој, кад дођеш код тате, бићеш моја лична кУЧКа)...

За Вас и све Нас, прочитао између редова, ФБР (не)уредник Миодраг Новаковић

————————————————————————-

КОМЕНТАР ДАНА:

Станислав Бранковић (фејсбук статус)

Како рече Лазански: „Део политичке елите и наше политичке чаршије сада је дубоко разочаран…“, али не бих рекао да је примарно разочарење у Русе, већ у чињеници да УН нису прогласиле Србе за геноцидан народ, што је иста та наша политичка чаршија у екстатичком заносу жељно ишчекивала, а што је ЕУ у међувремену урадила, на њихову радост. Када већ толико жарко желе етикету геноцидности сопственог народа, зашто се онда нису потрудили да помогну у томе? Зашто, једноставно, док су трајали ратови на овим просторима, нису узели пушке и кренули у масовни покољ? Нису, јер су КУКАВИЦЕ; нису јер су, док су други бранили њихова огњишта, бежали у иностранство, у цивилне штабове, у мишје рупе… Од силнога страха почели су да МРЗЕ све што је српско, а највише СЕБЕ И СВОЈ СТРАХ!!! Да би ублажили страх и бар донекле оправдали себе и свој кукавичлук, неопходно је да „неко“ „докаже“ геноцидност оних који их свакодневно подсећају на сопствени КУКАВИЧЛУК И МОРАЛНУ БЕДУ!!!

—————————————————————————–

ОРИГИНАЛНИ ТЕКСТ КОРИШЋЕН КАО ИНСПИРАЦИЈА ЗА „ОРВЕЛИЈАНСКИ ПРЕВОД“:

Vučić: Moja je obaveza da se poklonim žrtvama

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom s ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Filipom Hamondom, prvi put posle neusvajanja britanske rezolucije o Srebrenici u SB UN.

Hamond je istakao da veoma ceni to što će Srbiju na komemoraciji u Potočarima predstavljati premijer Vučić i da želi da politika dobrosusedstva u regionu bude osnov delovanja u narednom periodu.

Vučić je rekao da je njegova obaveza da ode u Srebrenicu i da se pokloni nevinim žrtvama, kao i da će Srbija nastaviti politiku u kojoj će se fokusirati na budućnost, stabilnost u regionu i ekonomske reforme.

Dvojica zvaničnika su u prijateljskom razgovoru razmatrali političku situaciju u regionu, posebno posle neusvajanja rezolucije o Srebrenici u SB UN.

11 replies »

  1. … И ТАКО ЈЕ ПЛИТКОУМНИ ПОСЛУШНИК, ПО НАЛОГУ БЛЕРА И КИРБИЈА, ДОБИО НА ЛОКАЦИЈИ ПРЕВАРЕ,  „ПОКЛОН ОД АЛАХА“ – ДИРЕКТНО У ЦЕНТРАЛУ – КАО ПОДСТИЦАЈ ЗА РАЗВОЈ ДАЉЕГ ХАОСА НА БАЛКАНУ !

    ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

    >Пятница, 10 июля 2015, 19:21 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >Editor posted: „У наставку је „Орвелијански превод“ текста ЦНН сурогат медија> „Н1Инфо“, под оригиналним насловом „Вучић: Моја је обавеза да се поклоним жртвама“… Превод са глобалистичком медијског језика „Великог Брата“ на разумљиви србски, урадио М. Новаковић (10 “ >

    Свиђа ми се

  2. Извуче се мрцина , спасише га Муслимани.

    Наши га чекали иза сљедеће кривине, само да му нешто
    објасне, онако практично.

    Да се вратим на јучерашње контакте са особама из Србије.

    Кажем ја њему због чега се толико бринеш, Вучић је ионако
    дебели дилетант, код нас је обични керовина паметнији од
    њега.

    Кад он плану, шта ти знаш о Вучућу, он је ово, он је оно,
    он је најпаметнији човјек у Србији.

    Кажем ја њему ако Вам је Вучић најпаметнији, онда да Вас
    више не зовем Срби, да Вас зовем једноћелијски организми,
    музички речено бактерије.

    Свакако под условом да је Вучић двоћелијски организам,
    постоје ли двоћелијски организми.?

    Свиђа ми се

  3. Nije lako slugama velikih sila. One jednostavno moraju izvrsiti naredjenje svojih gazda ili su mrtvi politicki a vrlo cesto i fizicki. Ponekad ih neko zbog toga zali kao jadne jadnike, a poneko im pozeli da jednostavno nestanu. Sve u svemu sluge su jadnici kako god da se meri njihovo postojanje.

    Свиђа ми се

  4. Свака част господине Новаковићу!

    Поред водног познавања материје коју дотичте у текстовима, евидентно је да сте апсолвирали сатиру,
    довели сте је до савршенства.

    Претпостављам да знате, но ипак да напоменем, сатира је
    најтежи облик писања.

    Данас сам разговарао са неколико особа из Србије, свакако
    телефоном и није ми падало на памет да помињем Вучића.

    Но један саговорник поче да кука, сав забринут и тужан.

    Кажем ја њему добро јест да нису неки људи они американци, ипак ми је жао оних у Тексау које је помео
    оркан.

    Каже он није то брате, ј.бо американце нека их све побије.

    Кажем ја њему добро жао ми је и оних људи на филипинима
    које је угрозио вулкан.

    Каже он мени ти то мене зајебајеш.
    Одговарам је њему онако тужан због његове туге, рекох
    човјек осјетљив, ма не шалим се ја сам добричина.

    Кад ће он ма жао ми је Вучића, убиће га они Муслимани у Србреници.

    Кад не упадох са столице, придигох се од шока и као и обично мирно и сталожено охрабри свог ,,јарана,,.
    Кажем ја њему немој ништа да се сикираш ако Вучића не убију Муслимани у Сребреници сигурно је да ће да га убију Срби, спремај ти слободно ђенезу за свог вођу.

    Свиђа ми се

  5. вучић НИЈЕ СРБИН ОН је шиптар муслију ПРАВИ СРБИН НЕ БИ ТО НИКАД УРАДИЈО ЈЕДИНО СУ РАДИКАЛИ ПОСЕТИЛИ БРАТУНАЦ ЂЕ СУ НЕВИНИ СРБИ УБИЈЕНИ ПРАВИ бг режим комендију ОД СРЕБРЕНИЦЕ ТО СЕ РАДИ ПЛАНСКИ КОКЛИКО ЈЕ У ПРВОМ И ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ УБИЈЕНО СРБА И СРБКИЊА У ТЗВ ндх КОЈУ ЈЕ ватикан БЛАГОСОВИЈО СВЕ БОГМЕ ПРЕКО МИЛИЈОН ПА ПОСЛЕ РАТА НИЈЕСУ СМЕЛИ СРБИ ДА ПРИЧАЈУ О ТОМЕ ЈАВНО КОЈИ БИ РЕКАО НЕГДЕ ДА ГА ЧУЈЕ ОНАЈ удбаш УБИЈАЛИ СУ НА ЛИЦУ МЕСТА И ОДМА БИ ОДУЗИМАЛИ ЗЕМЉУ ШУМЕ ДУЋАНЕ ИМОВИНУ ЖЕНЕ И ДЕЦУ СУ ПОНИЖАВАЛИ СРБИ СУ ТО У КУЋИ ИЗМЕДЂУ СЕБЕ ПРИЧАЛИ ДА ЂЕЦА МАЛА НЕ ЧУЈУ ЈЕР СЕ НИЈЕ МОГЛО СВАКОМЕ ВЕРОВАТИ ЈОШ КАД ЈЕ усташа тито ЧЕТРЕС четврте позвао све усташе домобране да се прикључе партизанима А енглеска је на техеранском договору ИЗДАЛА ЂЕНЕРАЛА ДРАЖУ МИХАИЛОВИЋА И ЈКВУО ЧЕТНИКЕ СРБИ НИЈЕСУ ВИШЕ ПОМОЋ ОД НИКОГ ОСИМ БОГА КОЈЕМ СУ СЕ ВАЗДА МОЛИЛИ ДАНАС СЕ ТО ИСТО РАДИ СА КОСОВОМ МЕТОХИЈОМ ЦГ РСК РС КОЈЕ СУ СРБСКЕ СВЕТЕ ЗЕМЉЕ ТАД СУ СВЕШТЕНИЦИ ВЕЋИНОМ БИЛИ У ЧЕТНИЦИМА НИКО НЕ ПОМИЊЕ МИТРОПОЛИТА ЦРНОГОРСКОГ СКАДАРСКОГ ЈОАНАКИЈА И ПРЕКО СЕДАМДЕСЕТ СВЕШТЕНИКА КОЈИ СУ УБИЈЕНИ И ОНАЈ НАШ НАРОД КОЈИ ЈЕ КРЕНУО ИЗ ПОДГОРИЦЕ БЕРАНА КОЛАШИНА БУДВЕ БОКЕ КОТОРСКЕ ПЉЕВЉА СА ВОЈВОДОМ ПАВЛОМ ЂУРИШИЋЕМ НА ПУТ ЖИВОТА ИЛИ СМРТИ МОРАМО ПРВО БРАНИТИ СВОЈЕ А БОГМЕ други КОЈИ СУ ПОБИЛИ СРБЕ У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ ТО ЈЕ ЊИХОВ ПРОБЛЕМ

    Свиђа ми се