Национално питање

РАДИКАЛИ СЕ ПРИКЉУЧУЈУ ЖЕНАМА У ЦРНОМ! На скуп понети што више четничких застава


87384_srpska-radikalna-stranka--logo_f

СРС, 8.7.2015

kolaz cetnici

Фото колаж: СРБски ФБРепортер

Након позива Иницијативе младих за људска права свим грађанима Републике Србије да се 11. јула испред Народне скупштине придруже акцији „Седам хиљада“ коју су подржале Жене у црном, Фонд за хуманитарно право, Јуком, Хелсиншки одбор за људска права и друге невладине организације, Српска радикална странка је одлучила да прихвати тај позив и позива све своје чланове и симпатизере да се масовно прикључе овој акцији.

Како би се што боље уклопили, Српска радикална странка позива своје присталице да буду обучени у црно и да на скуп понесу што више традиционалних, црних, четничких застава са натписом „С вером у Бога, слобода или смрт!“.

Српски радикали посебно наглашавају да не организују никакав контраскуп и упозоравају полицију да не сме на било који начин да их омета у намери да се прикључе најављеним демонстрацијама.

***

zoran-krasic-200x200

ФБ коментар Зорана Красића
(реаговање на текст из Блица:  
Provokacija SRS: Obucite se u crno, uzmite četničke zastave i dođite na #sedamhiljada)

НЕМА ПРОВОКАЦИЈА

Обучени у црно, са четничким црним заставама долазимо на учтиви позив жена у црно. Звале нас, како да се не одазовемо. Оне добри домаћини, ми још бољи гости. И шта је ту провокација? Шта год да урадимо нападају нас. Да не дођемо нападали би нас што нисмо дошли. Кажемо идемо због учтивог позива и опет нас нападају зашто идемо. Не смеш да кажеш ни добар дан, одмах проналазе да није ни дан, ни јутро?

4 replies »

  1. LAŽ DA JE VEĆINA GRAĐANA SRBIJE OPREDELJENA ZA ULAZAK SRBIJE U EVROPSKU UNIJU
    7. јул 2015. у 21:41
    LAŽ DA JE VEĆINA GRAĐANA SRBIJE OPREDELJENA ZA ULAZAK SRBIJE U EVROPSKU UNIJU Istraživanje GALUPA je naručeno za potrebe izdajničke vlade Aleksandra Vučića, lažiran rezultat biće još danas prosleđen u sedište Četvrtog evroatlanskog fašističkog rajha u Brisel i Vašington. Na Vučićevu žalost postojie istraživanja koja su obavili nezavisne nemačke i američke agencije za ispitivanje javnog mnjenja i to izgleda ovako 79% građana Srbije je protiv ulaska u Evropsku uniju a čak 92% protiv ulaska Srbije u NATO. 10% je za ulazak u Evropsku uniju a 11% je neopredeljenih.

    Свиђа ми се