ДРУШТВО

Небојша Јовић – Русија нас је још једном спасила! Све нормално, патриотско, паметно и здраво м о р а да се покрене!


jovic1

Небојша Јовић, Косовска Митровица
8.7.2015

Хоћемо ли и даље Русију сматрати „споредним колосеком“?

Хоћемо ли и даље, осим финансирања инфраструктуре „Великој Албанији“, од наших бедно ниских плата и пензија плаћати и БРИТАНСКОГ крволока Блера, НАТО шефа Фратинија, и силоватеља Штрос Кана?

Хоће ли нам Британија, Немачка, ЕУ и НАТО и даље бити „први колосек“ на коме треба да се изнова пролива србска крв и нестају и РС и Србија???

РУСИЈА ЈЕ ВЕТОМ СПАСИЛА СРБИЈУ и србска поколења од наметнутог жига геноцидног народа.

Али истовремено жиг геноцида, жиг сваког зла овога света и жиг звери НЕИЗБРИСИВО остају до века на челу запада који сваким даном, и сам тога свестан, неизбежно пропада и нестаје!

Хоћемо ли  к о н а ч н о схватити да су нам вође слепе и да смо већ надомак бездана.

Братска нам је Русија више пута рекла да не може бити већа Србија од Србије. Данас су нас спасили и дали нам још једну шансу да ми спасимо сами себе, да сами нешто учинимо на спасавању свом.

Следећег спасавања, осећам, неће бити.

Зато, све нормално, патриотско, паметно и здраво  м о р а  да се покрене. Морају се, када ако не сада, све странке и појединци, организације, студенти, навијачи и радници, н а р о д мора сада и одмах одлучити да бројношћу, слогом и истрајношћу помери у страну пошаст, бруку, понижење, издају… највећу у историји нашег народа коју никада и нико превазићи неће!

Русијо братска хвала ти на купљеној још једној нади и шанси да покажемо да смо ипак народ, а не стока која стрпљиво чека свој ред за клање.

Руси и Срби браћа до века!

1 reply »

  1. РУСИ и СРБИ, један народ са два имена! Никада нисам друкчије мислио, нити могу! СИБИР; реч која у себи има значење СРБИ! Заменимо места, слову „р“ и „и“, добијамо СРБИИ ! Крв није вода!

    Свиђа ми се