АКТУЕЛНО

Ратко Дмитровић: Оно што НВО планирају да ураде 11. јула у центру Београда имаће теже последице по Србију од било које резолуције


Ратко Дмитровић

Ратко Дмитровић

ПЛАН је следећи; седам хиљада људи, 11. јула, дакле, за неколико дана, треба да дође у центар Београда, пред Скупштину Србије – у исто време док у Поточарима буде трајало обележавање 20 година од страдања Бошњака у Сребреници – и легне на асфалт. Зашто? Због Сребренице. Снажна симболика, још јача асоцијација, кристално чиста порука: тела на земљи, центар Београда, све је кренуло из Београда, Србија се извињава, тражи опроштај, признаје кривицу...

Ако се ово догоди, а иза плана стоје познате дружине: „Жене у црном“, Хелсиншки одбор, Иницијатива младих, ЈУКОМ… последице по Србију могу да буду горе и далекосежније од оних које са собом носи енглеска резолуција о Сребреници.

Наиме, из кругова организатора процурила је информација да је за најављену представу у Београду већ обезбеђено тридесетак телевизијских екипа из целог света а прва реченица њихових извештаја, у то сам убеђен, гласиће: „Србија је данас признала одговорност за геноцид у Сребреници.“

Може Влада Србије да усваја и саопштава шта хоће, кабинет председника Србије такође, то у светске медије неће, или ће реченица, две у врх главе. Извештаји с перформанса за Сребреницу трајаће колико буде потребно да се публици широм света усади „коначна истина“: Србија је крива, Срби су геноцидни.

Све што је до сада у Београду рађено на сатанизацији Србије и Срба, од стране споменутих организација и њима припадајућих кругова, није ни за поређење с горњим планом. Ако ово успе, лидери невладиних дружина, деценијски прегаоци на бетонирању апсолутне српске кривице за све што се деведесетих догађало на тлу бивше Југославије, могу у пензију. Њихова мисија, задатак, пројекат… биће испуњен.

Иницијатор лежања испред Скупштине Србије зове се Душан Машић. Верујем да вам то име ништа не значи, па ево неколико основних података: човек је својевремено учествовао у покретању Радија Б-92, те на истом водио информативни програм. Касније је радио за Американце, па нешто петљао у Г-17 плус (сећа ли се неко те екипе?) а данас је новинар британског Би-Би-Сија. Живи у Лондону. Опет Лондон, опет Енглеска.

Ништа се на овом тлу, пуних 150 година не догађа случајно, а кад су Енглези у питању све је до танчина испланирано. Хладно, хируршки и антисрпски. Још од Дизраелија. Машић је у овом случају, разуме се, само средство.

 

—–

ФБР ДОДАТАК

11181747_995524010498338_4323790600929129554_n

СРБИ СЕ ОРГАНИЗУЈУ ДА НАПРАВЕ КОНТРА ПРОТЕСТ
СРБИ НЕ КЛЕЧЕ НИ ПРЕД КИМЕ!
СРБИ СЕ НЕ КЛАЊАЈУ НИКОМЕ ДО БОГУ!
Душан Машић и непријатељске НВО позивају Србе да ЛЕЖЕ испред Скупштине у знак извињења за ИЗМИШЉЕНИ ГЕНОЦИД!
СРБИ УСТАНИТЕ 11. 07.
КОНТРАМИТИНГ СВИХ СРБСКИХ ПАТРИОТА ПРОТИВ АКЦИЈЕ „7000“!

11181747_995524010498338_4323790600929129554_n

11666250_605417156266300_4650142275147081091_n

—–

http://wp.me/p1Fuk8-IZq

4. 07. 2015. НОВОСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

17 replies »

 1. Верујем да у овом страшном суду и сценарију учествују Вучић и Бррбанчићка- Иначе га не би одобрили јер му је намера распиривање мржње и понижавање народа у Србији, не само Срба.
  Понавља ју се енглеска бомбардовања из 45-те.
  Доле Титова влада која је наредила бомбардовање српских градова.
  А ниједног муслиманског или хрватског.
  Не дајмо да се историја понови.
  СВИ на контрамитинг, немојте да гледате пренос на Пинку!

  Свиђа ми се

 2. 7000 испред скупштине – 11. јул у 11.07… Они раде, а ми ћутимо… Деле бројеве и организују места… Стигоше они до седам хиљада…
  А која то тема може скупити нас у том броју?

  Свиђа ми се

 3. Антисрбске невладине организације постоје захваљујући издајничкој србској влади. Контра митинг треба бити обавезно усмерен и на узрочника перфоманса – а то је влада.

  СРБСКА ВЛАДА ЈЕ ПОСТАЛА САУЧЕСНИК ИЗВРШИОЦИМА ГЕНОЦИДА ЗБОГ САКРИВАЊА ИСТИНА О СВИМ ЗЛОЧИНИМА ПОЧИЊЕНИМ НАД СРБИМА!!! КРИВА ЈЕ ЗБОГ САКРИВАЊА ИСТИНЕ О МУСЛИМАНСКИМ ЗЛОЧИНИМА НАД СРБИМА! КРИВА ЈЕ ЗБОГ САКРИВАЊА ИСТИНЕ ДА СРБИ НИСУ ПОЧИНИЛИ ГЕНОЦИД НАД МУСЛИМАНИМА У СРЕБРЕНИЦИ! КРИВА ЈЕ ЗАТО ШТО НАРОДНИМ ПАРАМА ФИНАНСИРА СВЕ НЕПРИЈАТЕЉСКЕ НВО У СРБИЈИ! КРИВА ЈЕ ДА И ПОРЕД ЗАБРАНЕ ОКУПЉАЊА ПРЕД СКУПШТИНОМ ДОЗВОЉАВА ОКУПЉАЊЕ АНТИСРПСКИХ НВО!

  НЕУСПЕЛИ ПРЕДЛОГ БРИТАНСКЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О НАВОДНОМ ГЕНОЦИДУ У СРЕБРЕНИЦИ ИЗРАДИЛА ЈЕ ИСТА ЛОБИСТКИЊА КОЈА У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ ЗАСТУПА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА
  https://getosrbija.wordpress.com/2015/07/03/pijuni-su-medu-nama-vuciceva-i-arminkina-uloga-u-engleskoj-licemernoj-rezoluciji-protiv-srbije/

  Свиђа ми се

 4. Javljam se da cim polezu …..//…..pa neka i dalje leze, majku im izdajnicku i fasisticku, sve su to bolesne osobe i ne znam kako u opste imaju srpsko drzavljanstvo, svako izdajnicko govno ima rezervno drzavljanstvo pa dokle ljudi ako boga znate, moze imati jedno pa neka bira ali ako ima srpsko drzavljanstvo ima da bude patriota ako to ne moze ili ne zeli nek ide u tri pi**e materine…..

  Свиђа ми се

 5. Veljo, pokazi se sada. Pripremi onaj tvoj bager, da se iskupi jer je 5.oktobra ucestvovao u instaliranje dos-ovske bagre i sljama, koja nam do danasnjih dana samo zagorcava zivot.

  Свиђа ми се

 6. Ne treba uopste dozvoliti da „LEZE“ ispred skupstine,a i ako do tog pokusaja dodje treba bagru rasterati i pohapsiti zbog neprijateljskog cina prema Srbiji i Srbima.

  Свиђа ми се

 7. Pustite pricu, dajte akciju, jer ako im to prodje, ako ispadne da je Srbije priznala i samo g od reci de3nocid – decenijama cemo placati kojekakve dazbine i kazne, ni praunuci nasi nece moci po celu platu kuci da odnesu.

  Свиђа ми се

 8. I dosla sam do zakljucka da se oni nas Srba u stvari boje.Boje se Hristolike Srbije koja se polako
  uspravlja ,i ako Bog da stace na svoje noge.Otuda svi ti sve zesci pritisci.

  Свиђа ми се

 9. Вучић ће да се клања у Поточарима, а ови издајници у центру Београда. Нема разлике и последице су исте.

  Свиђа ми се

 10. СВАКИ СВОЈА ЈАЈА ПРИПРЕМИТЕ !

  Антисрпски плаћеници су одлучили да спроведу план да се 11.07.2015. године, на дан обележавања наводног злочина у Сребреници, испред Скупштине Србије организује клечање, клањање и лежање 7.000 плаћеника и муџахедина у цивилу. Ако се то заиста и оствари Србији ће тиме бити стављен ланац око врата, а онда ће уследити разне појединачне резолуције српских непријатеља, све и да тренутно не успе британска резолуција у Савету безбедности.
  Зато је неопходно да у Београду 11.07.2015. године, што би неки рекли, настане велика “јајада“ и “бакљада“. За тако нешто је потребна добра организација. Срби морају да се присете Карађорђевог чувеног позива када је повео свој народ и када им се обратио речима: “Сваки свога убијте субашу!“. У Београду, наравно, нема убијања. Зато би сада позив народу био “Сваки своја јаја припремите“. Народ мора да буде јачи од плаћеника и мора да однесе победу. Та победа ће бити исписана великим словима у историји Срба и њиховој борби за истину и буквални опстанак. То налаже одговорност сваког појединца, што значи да би у Београду тог дана морало да се окупи минимум 70.000 људи, значи 10 на 1, што би обезбедило минимум живе силе да се ти плаћеници и не појаве испред Скупштине Србије. Да им се заледи плаћеничка крв када виде толику масу одлучних родољуба.
  Свих 70.000 Срба морају да се добро опреме, од јаја па до осталих реквизита. Свако би морао да буде добро опремљен са по минимум 5 комада јаја (може се десити да их “случајно“ нема у центру града).
  Најхрабрији младићи се морају распоредити још на даљим прилазима, јер је неопходно да се тамо онемогући приближавање плаћеника Скупштини Србије. Растурање плаћеника би почело гађањем јајима, бацањем обичних петарди, а онда и оних јачих (све исто као за Нову годину), као на најексплозивнијим утакмицама. То знају да изведу навијачи који би били главна подршка. Када се прва плаћеничка група натера да одустане, пола посла је завршено.
  Обавезно је да организатори преговарају са родољубима из полиције да полицајци, ако и морају, реагују млако, да замахну али да само дотакну оног ког наводно морају да примире и да се, ако има потребе, полицијске акције своде на легитимисање, без привођења и без батина.
  Јасно је да све ово није ни мало лако, али се мора. Боље је да се употребљавају јаја него да плаћеници остваре свој паклени и покварени план, који би касније неминовно довео до страшних сукоба.
  Даће Бог да се тај скуп забрани, или још боље ако се плаћеници уплаше и откажу своје клечање, клањање и лежање. А једино ће бити забрањен или отказан ако се увиди и утврди да је народ чврсто одлучио да спречи остварење плана који је дуго планирао и припремао одрод Душан Машић уз помоћ антисрпских налогодаваца, помагача и спонзора.
  Како радили, тако нам Бог помогао!
  С поздравом,

  Мића из Ниша

  Свиђа ми се

  • А за србску владу треба понети убуђали хлеб да би се влада навабила да малкице и пред народом шени а не само, за доларчиће и евриће, пред србским непријатељима.

   Свиђа ми се

 11. Svaki covek ,zena, ko god dodje na kontra miting, protiv ovih satanskih ,zlikovackih sila ,mnogo ce uciniti za svoju dusu, i mnogi grehovi ce mu se oprostiti ,jer satanske sile jurisaju na samog
  Gospoda naseg ISUSA HRISTA .Molimo se Gospodu da nam dade snagu i hrabrost u predstojecim
  borbama i iskusenjima koje tek predstoje, jer svi znakovi ukazuju da su ovo poslednja vremena.
  Oprosti mi Gospode ako sam nesto pogresno napisala.

  Свиђа ми се

  • Сестро Софија,све си лепо и тачно написала,само када би пробала да пишеш на ћирилици,а не на писму западном,усташком.
   Праштај и видимо се на контра митингу 11. 🙂

   Свиђа ми се