АКТУЕЛНО

Рајица Марковић: ПРОГОН ИСТИНЕ


rajica

Рајица Марковић

Данас док сам се поред зграде суда седећи на бетонском парапету молио Богу и постио, поред својих шест изложених књига наиђоше комуналац и комуналка. Мушкарац прође а она ме мало загледа, па ми приђе. Објасни ми да немам право да продајем књиге на јавној површини без дозволе, и наложи ми да их покупим. Затражио сам јој написмено налог да напустим јавну површину, кад ми није дала затражено одговорио сам јој да то не могу да урадим и поред тога што и по два месеца не продам књигу, зато што ја ту седим да бих сведочио истину свима који су је продали заволевши плаћену лаж. Онда ми она предложи да померим књиге само док они прођу, што сам такође морао да одбијем, с образложењем да ја нисам лопов и да немам разлога да се кријем ни од кога. Тад ми она рече да ће да ми напише пријаву. Одговорио сам јој да слободно пише коме год хоће и да сам ја ту да служим Божијој истини а она пари којој је продала истину. Затражи ми личну карту, дадох јој и она ми записа податке. Замало да заборавим да је упитам за име, али се ипак некако сетих. Рече ми да се зове Оливера Стојановић.

Ова служба за збрињавање партијских рђа која се зове комунална полиција постоји неколико година, ја на том месту Божију истину сведочим од 2001. године а Божија истина је вечна. Нисам се померио и нећу се ни убудуће померити. Кад ми је истекло самостално одређено радно време, одем у комунални инспекторат скупштине града Крагујевца. Тамо нађем закључана врата виших шефова али зато пронађем једно брдско момче партијски угурано у урбану фурку градске комуналне инспекције. Објасним му укратко о чему се ради, он мени да комунална полиција није у саставу градске комуналне инспекције већ да је засебна служба. Поче да правда рад своје колегинице наводним одлукама о забрани трговине на јавном месту. Покушах да му објасним да нисам трговац него песник, али он се прикри иза закона и законских одлука. Тад му ја рекох да га ни мало нећу жалити кад га држављани ратом настајуће Муслиманске државе буду набијали на колац. Ни њега ни све друге који одбацише истину а заволеше лаж из користи. Још му казах да ће свима који окрећу главу од истине одсећи главе ови ратом отровани Алахови плаћеници. Папистичка ЕУ подиже зид у Мађарској да се све испланирано догоди на просторима земаља православних народа а тада он и њему слични неће имати где да склоне ни продану главу ни преплаћено дупе.

Кад сам пошао да изађем, ово неуко и јадно брдско момче остало је да зева без речи до које очигледно никад није ни дорасло. Ујутру идем у главни штаб комуналне полиције.

п.с. Напомињен да овај подухват предузет од стране ове комуналке није прошао ни у извођењу лоших и добрих момака тајних структура, па се надам да неће ни њој.

 

——-

Прочитајте још…
* Зоран Мишић: „СВЕДОЧЕЊЕ ИЗ ЧАСНИХ ВЕРИГА” – Проповеди Рајице грешног

——

http://wp.me/p1Fuk8-IXS

3. 07. 2015. ФБР аутор Рајица Марковић

1 reply »

  1. Niste morali da joj dajete ličnu kartu. Ni policija ne može da vas legitimiše kad god im padne na pamet, a mora predhodno oni vama da se legitimišu, kao „organi reda“ . To što ste se legitimisali, njoj ne daje neko veće pravo.
    Ona je samo obično kerče koje laje u ime sistema. Nije ni prva ni poslednja, koja je leb dobila da bi ujedala umesto gazde..

    Свиђа ми се