АКТУЕЛНО

НЕМАЧКА АМБАСАДА: ПРИЛИКА ДА СЕ СРБИЈА ОПТУЖИ ЗА ЛАЖНИ ГЕНОЦИД И ТАКО СКРЕНЕ ПАЖЊА СА НАШЕГ ИСТОРИЈСКОГ…


На основу нашег личног и стварног геноцидног искуства, када смо у директном геноциду истребили бар 55 милиона људи у последњем светском рату (и последично пар стотина милиона), знамо да увођењем овакве резолуције о лажном геноциду над пар хиљада ратних заробљеника, постоје одличне шансе да уведемо трајну нестабилност на Балкан (што нама геноцидним немцима и изопаченим британцима, који воле да силују дечаке, итекако одговара), а тако ће и историјски фокус бити скренут са нашег историјског мега-геноцида, и тако ћемо моћи да се продајемо као миротворци, не само на Балкану, већ и у Украјини, Афганистану, Ираку, Либији, Сирији, и многим другим независним земљама, које смо заједно уништили, и трајно осакатили, са својим НАТО савезницима“– пише у одговору германске амбасаде…

***

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

НЕМАЧКА АМБАСАДА: ПРИЛИКА ДА СЕ СРБИЈА ОПТУЖИ ЗА ЛАЖНИ ГЕНОЦИД И ТАКО СКРЕНЕ ПАЖЊА СА СТВАРНОГ НЕМАЧКОГ…

23.06.2015

…Монтирана јавна расправа у режији водећих НАТО земаља које су (са)учествовале у више геноцида над србским народом 90их година, треба да трасира пут лажној евроатлантској историји на Балкану, за данашњу „Политику“ су изјавили легални наследници Хитлеровог Трећег Рајха, у амбасади Немачке, а поводом ишчашене британске резолуције о Сребреници, која је стицајем чудних околности, склепана одмах након „експертске посете“ братанског ратног злочинца,  и геноцидног експерта (у функцији извршиоца) Тони Блера, а све у режији (наравно, и о трошку) про-западне србске владе!?

На основу нашег личног и стварног геноцидног искуства, када смо у директном геноциду истребили бар 55 милиона људи у последњем светском рату (и последично пар стотина милиона), знамо да увођењем овакве резолуције о лажном геноциду над пар хиљада ратних заробљеника, постоје одличне шансе да уведемо трајну нестабилност на Балкан (што нама геноцидним немцима и изопаченим британцима, који воле да силују дечаке, итекако одговара), а тако ће и историјски фокус бити скренут са нашег историјског мега-геноцида, и тако ћемо моћи да се продајемо као миротворци, не само на Балкану, већ и у Украјини, Афганистану, Ираку, Либији, Сирији, и многим другим независним земљама, које смо заједно уништили, и трајно осакатили, са својим НАТО савезницима“– пише у одговору германске амбасаде на питање „Политике“, какав је став Немачке о анти-србској (која треба да буде одскочна даска за укидање Републике Српске, у блиској будућности) резолуцији о Сребреници, а коју предлаже колонијална, окупаторска, и педофилска Велика Британија.

Како се наводи, 20. годишњица лажног геноцида о Сребреници, за водеће НАТО земље је важан датум, јер је тај догађај помогао да се скрене пажња са стварног геноцида над сребреничким Србима, и оба стварна геноцида над крајишким Србима у Славонији и книнској Крајини- а који су се одиграли готово симултано (и у режији Америке и водећих НАТО земаља) са лажним сребреничким. Иако је необично да се се у Савету Безбедности на овакав начин девалвира стварни појам и садржај стварних геноцида (попут немачког над 55 милиона невиних људи), за евроатлантисте то је веома важно, јер ће поред промене историјског фокуса са немачког геноцида, и стварања услова за (пара)легално укидање Републике Србске, усвајањем ове лажне резолуције, бити много лакше да се прикрију и геноцидни злочини НАТО алијансе, не само на Балкану, већ и широм света. Овиме се пружа прилика да се ми немци више не суочавама са том темом, већ да осећај лажне кривице за лажни геноцид, прикачимо историјским жртвама наших геноцидних злочина- наводи се у саопштењу амбасаде Четвртог Рајха у Београду…

„Данас је важно да се Србима у региону негира статус људи, и да се историјски садржај и суштина ратних збивања фалсификују, и тиме активно поуспеше даље MIODRAG IMG_6060поделе на Балкану (и шире) и трајно дестабилизује мир на тим просторима. Зато, поред стварања муџахединске Босанске џамахирије, неонацистичке Велике Албаније и неоусташке етнички чисте Кроације (дичне ЕУробске „демокрације“), подстичемо про-натовска и про-швабска руководства у у региону да покажу на делу све своје анти-србске квалитете, навели су у амбасади (бивше) нацистичке и мега-геноцидне Немачке…

За Вас и све Нас, прочитао између редова, ФБР уредник Миодраг Новаковић

ОРИГИНАЛНИ ЧЛАНАК:

Nemačka ambasada: Prilika za suočavanje sa genocidom u Srebrenici

23.06.2015

Javna rasprava u vezi s rezolucijom o Srebrenici pokazuje koliko je na zapadnom Balkanu teško da se utvrdi zajednička interpretacija istorije, rekli su za današnju „Politiku“ u ambasadi Nemačke povodom britanske rezolucije o Srebrenici koju bi Savet bezbednosti UN trebalo da razmatra 7. jula.

„Na osnovu našeg iskustva, znamo da najbolji izgledi za uspeh, pri nastojanju da se dođe do pomirenja, postoje onda kada u centru pažnje stoje sopstvena dela, a ne eventualne greške u postupcima drugih“, piše u odgovoru ambasade na pitanje „Politike“ kakva je stav Nemačke o rezoluciji o Srebrenici koju predlaže Velika Britanija.

Kako se navodi, 20. godišnjica genocida u Srebrenici važan je datum i nije neobično da povodom takvih godišnjica u Savetu bezbednosti budu usvojene rezolucije, a time se pruža i prilika za otvoreno suočavanje s tom temom.

„Danas je važno da se ljudi u regionu, bez obzira na ratna zbivanja, aktivno zalažu za pomirenje i miran zajednički život. U tom kontekstu, smatramo da je obaveza političkog rukovodstva država u regionu da pokažu liderske kvalitete“, naveli su u ambasadi Nemačke.

2 replies »

 1. Браво за текст! Рехабилитација свих геноцидних народа западне Европе и брисање сећања на њихове почињене геноциде, само је једна од одлука у Резолуцији.
  Ево мог списка.
  1. Срби одлазе на сметлиште историје као најгори-геноцидан народ. Ово учење улази у све школе света.

  2. Наши вековни кољачи, као и ови из ратова деведестих, потпуно су
  ослобођени одговорности за своје злочине и геноцид на Србима за сва
  времена. Потпуно чисти улазе у светску историју.

  3. Србима ће да одузму свако право на територију и државу. Србе ће отпуштати са посла, прогањати и ликвидирати без последица. Ово се већ проводи у неким земљама у региону.

  4. Запад је заувек ослобођен својих злочина и геноцида широм света. Сви
  геноциди, које је починио запад, биће заборављени у историји и избрисани
  из сећања.

  5. Резолуција предвиђа да нико нема права да негира геноцид, за који га
  оптужи западна политика. То значи да је пресуда западне политике,
  неприкосновена.

  6. Западна политика има отворене руке да све политике, које јој се опиру, прогласи за геноцидне.

  7. Русија је следећа на реду да буде геноцидна. Па Кина …….

  8. Усвајањем Резолуције од стране УН, ове методе ватиканске инквизиције,
  постају прихваћене од света, као легалне. (зато је папа и био у
  Сарајеву да најави победу ватикана)

  Свиђа ми се

 2. ОД КАДА ПОСТИЈЕ ГЕРМАНИ СУ МЕНТАЛНО РОБЉЕ И БИОРОБОТИ АНГЛОСАКСОНСКИХ БАНГСТЕРА !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  Вторник, 23 июня 2015, 14:34 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >Editor posted: „“На основу нашег личног и стварног геноцидног искуства, када смо у директном геноциду истребили бар 55 милиона људи у последњем светском рату (и последично пар стотина милиона), знамо да увођењем овакве резолуције о лажном геноциду над пар хиљада ратних з“ >

  Свиђа ми се