ДРУШТВО

НЕ У МОЈЕ ИМЕ! Нека Вучић „сагне и савије главу“ у Сребреници у име своје партијске клике и изманипулисаног дела народа који га следи


Marko Radulovic

Коментар Марка Радуловића
19.6.2015.

То што је Вучић спреман да се, како каже, сагне и савије главу у Сребреници, то нека ради у име своје партијске клике и изманипулисаног дела народа који га следи. У моје име не треба нико да се сагиње пред 1.000 муслимана које су побиле западне агентуре у сарадњи са снагама Алије Изетбеговића.

А ја своју главу сагињем и исказујем дубоко поштовање према француском Националном фронту чији је посланик Емрик Шопрад пред Европским Парламентом иницирао Предлог Резолуције о Сребреници у коме наводи да је од ’92. до ’93. год. 39 српских села у близини Сребренице уништено, а њихови становници масакрирани и депортовани, да је 16. јула ’95. године ВРС отворила коридор за пролазак колона бошњачких војника и цивила од Сребренице до Тузле и да не постоји ни један доказ о постојању плана за масовну егзекуцију тзв. Бошњака, као што је у фебруару 2001. године пред истражном комисијом Народне скупштине Француске признао Жан-Рене Руез, који је био задужен за истраживање догађаја у Сребреници и околини.

Према томе, различити су приоритети сагињања. Неко се сагиње пред лажима Брисела и Вашингтона, неко пред Истином. У сваком случају, Вучић би требало да прикочи са сагињањем. Будући да Брисел и Вашингтон таквим полтронима у неком моменту, када их искористе и потроше, потуре и ствари пред којима је не само непријатно, него и непристојно сагињати се…

8 replies »

 1. Verujem da ste svi vi prošli ratove u Hrvatskoj i Bosni pa sve znate. Koliko je vas uopšte i ratovalo negde ili ste pod jorgan planinom navijali za jače???!!!

  Свиђа ми се

 2. вучић је карикатура и пајац, балкански порошенко, без мозга и морала
  што се мене тиче и гаће може да спусти али само у своје име и име његове породице

  Liked by 1 person

 3. Грех служи као техника стварања кривице код људи, народа. То је врста посебне стратегије. Док не учине да нека особа или цео народ не осећа кривицу, они тај народ не могу психички поробити. Преко греха се уништава све одважно у поједнинцу или народу. Потискује се свака могућност индивидуалности. Са идејом кривице убија се људски потенцијал у човеку и самом народу. И тако тај човек или народ никад не може бити независтан. Зато је овај чин јако, јако опасан.

  Liked by 1 person

 4. Како после „успешне посете САД“ овакав дебакл премијера и његове прозападне политике и силне подршке из нама „братских земаља“ ЕУ и САД ! “ Великомученик “ амбасадор Кирби који је истински пријатељ Срба набио главу у песак ни да зуцне о овој подвали ! Кад год се наши демократско изабрани представници врате са успешне турнеје из „братских земаља“ ми добијемо уцене и ултиматуме у виду пасивне претње уколико не испунимо њихове захтеве и тако од 1990 године ! На крају ће тражити да се извинимо НАТО пакту што нас је бомбардовао има ли краја идиотизму и наказној политици робова новог светског поретка ! НЕ У МОЈЕ ИМЕ , НИТИ У ИМЕ МОЈИХ ПРЕДАКА , НИТИ У ИМЕ МОЈЕ ДЕЦЕ И НЕРОЂЕНИХ ПОКОЛЕЊА – ГОСПОДА НЕК СЕ НЕ ИЗВИЊАВАЈУ !!!! ПАМТИ СРБИЈО !!!

  Liked by 1 person

 5. Народе мој, устајте и изкажите своје неслагање са резолуцијом, коју усвајају они што су починили злочине, а власт која нема храбрости и смелости, да брани свој народ…може да глумата што жели али у своје име…а никако у име народа. Глумишта по режији запада је више него доста… Све што чине је јасно и птицама на грани….само мало застаните и посматрајте догађаје, тотална шизофренија….нема им помоћи.

  Liked by 1 person

 6. Филм о Сребреници који су радили норвешки новинари. Овај филм је ремек дело демаскирања обмана и лажи савременог демонизованог света и њихових сатанизованих лидера.

  Liked by 1 person