АКТУЕЛНО

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА У.Н. (ЗАПАДНЕ) РЕЗОЛУЦИЈЕ О „СРЕБРЕНИЧКОМ ГЕНОЦИДУ“ (фбр коментар)


сребреница - лаж

…СПРЕМА СЕ КОЛЕКТИВНО ИСПИРАЊЕ МОЗГА СРБСКЕ ДЕЦЕ У ШКОЛАМА И КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ СВИХ ОНИХ КОЈИ ЈАВНО НЕГИРАЈУ ВЕЛИКУ ЕВРОАТЛАТСКУ ЛАЖ О НАВОДНОМ „ГЕНОЦИДУ“ НАД МУСЛИМАНИМА У СРЕБРЕНИЦИ (Напомена: Тамо се јесте одиграо ратни злочин и масовно убиство ратних заробљеника, као „епилог“ претходних стравичних злочина Орићевих муџахединских јединица над србским цивилима- Али ништа више од тога!!!).

…ПО ТОМ СЦЕНАРИЈУ СРБИ САДА ПОСТАЈУ „НЕМЦИ“, СТВАРНИ НЕМАЧКИ ГЕНОЦИДИ ИЗ ПРОШЛИХ СВЕТСКИХ РАТОВА, И ХОЛОКАУСТ ПРАВОСЛАВНИХ СЛОВЕНА И ЈЕВРЕЈА СЕ ОВИМ ЧИНОМ МАРГИНАЛИЗУЈУ.

САДА ЋЕМО ВИДЕТИ КОЛИКО ЋЕ У СВЕМУ ОВОМЕ УЧЕСТВОВАТИ НЕПРИКОСНОВЕНИ „ГОСПОДАР СРБИЈЕ“ И ОТВОРЕНИ ПРО-ЗАПАДНИ ЕКСПОНЕНТ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ, ОДНОСНО ДА ЛИ ЋЕ ПО НАЛОГУ ЗАПАДА, ПРИСТАТИ ДА ПОСТАНЕ СРБСКА „ТРАГИ-КОМИЧНА“ ВЕРЗИЈА „КЛЕЧЕЋЕГ ВИЛИЈА БРАНТА“, И ДА ЛИ ЋЕ СЕ УСУДИТИ ДА ОДБИЈЕ (ОДНОСНО САБОТИРА) РУСКИ ПРЕДЛОГ ДА СТАВЕ ВЕТО У У.Н. НА БРИТАНСКУ „АНТИСРБСКУ РЕЗОЛУЦИЈУ“ О НАВОДНОМ ГЕНОЦИДУ.

Miodrag-portret1…ЧИЈА ЈЕ ЈЕДИНА ФУНКЦИЈА ДА „ОПЕРЕ“ МАСОВНЕ РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ, ЕТНИЧКА ЧИШЋЕЊА И СТВАРНЕ ГЕНОЦИДЕ НАД СРБСКИМ НАРОДОМ У РАТОВИМА 90их, ОД СТРАНЕ ЕВРОАТЛАНТСКИХ ОКУПАТОРА И ЊИХОВИХ БАЛКАНСКИХ САТЕЛИТА…
…И ДА ТРАДИЦИОНАЛНЕ „ГЕНОЦИДНЕ НАРОДЕ“ ПОПУТ ХРВАТА И НЕМАЦА, СКИНЕ СА ИСТОРИЈСКОГ СТУБА СРАМА, А НА ЊИХОВО МЕСТО РАЗАПНЕ ПРЕЖИВЕЛЕ ЖРТВЕ ВЛАСТИТИХ ГЕНОЦИДА (нашу „десетковану“ србску нацију)…


ФБР уредник Миодраг Новаковић, 15 јун 2015

 

U međuvremenu mediji javljaju da Rezolucija o Srebrenici predviđa da deca ubuduće u školama uče o genocidu kao i da se osudjuje svako negiranje genocida. A baš to se otvoreno čini sa pojedinih važnih političkih adresa. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je nedavno rekao:
“U Srebrenici nije bilo genocida. Jako je teško optužiti i dokazati na sudu da je nešto imalo oblik genocida.”
Pozivajući se na diplomatske izvore, list „Blic“ navodi da deveta tačka rezolucije kaže: „Apeluje se na sve države (na svetu) da razvijaju obrazovne programe koji će usaditi u buduće generacije lekcije koje su naučili iz prošlih genocida„. U tekstu nigde nisu imenovane ni Srbija ni Republika Srpska, prema ovim izvorima, ali se Rezolucija poziva na presude u Hagu u kojima se govori o genocidnom aktu u Srebrenici koji su počinile snage RS. Tekst sadrži, prema ovim izvorima, formulacije „najoštrije se osuđuje genocid u Srebrenici“ i „osuđuje se svako negiranje genocida“.„ (преузето са сајта „Радио Слободна Европа“- извод из чланка „
Srpski je ćutati o srebreničkom genocidu„)

 

4 replies »

  1. На резолуцију перфидног и геноцидног Албиона треба одговорити набрајањем српских жртава из 20. века и најбарајањем свих геноцида које је починио перфидни Албион. Шта више требало би да Ивица Дачић уз просрпски оријентисане правнике и историчаре састави резолуције у којима ће се захтевати осуда енглеских, америчких, ватиканских/хрватских, муслиманских и осталих геноцида против Срба, Руса и осталих народа.

    Свиђа ми се

  2. Срби нису остварили оно што су, рецимо, јевреји, стратешки план националног јединства и очувања национа кроз сва времена. Стратешки план би био недодирљив свим политичким опцијама у смислу његовог нарушавања или измјене. Управо обратно, била би то обавеза свим србским политичким субјектима. Немамо ни образовану тајну обавјештајну службу по узору на примјерене у свијету. То нас чини ровитим. СПЦ је још, за сада, остао једини кохезиони фактор опстанка.

    Свиђа ми се