АКТУЕЛНО

Амерички добровољац у ДНР испричао о језивом злочину Украјинаца па одржао лекцију сународницима у САД (ВИДЕО)


ГОРЛОВКА – Амерички добровољац у редовима снага Доњецке народне републике под надимком Тексас снимио је видео прилог у коме је оптужио режим у САД али и њене грађане за учествовање у ратним злочинима у Украјини. Тексас је обишао кућу у Горловки која је гранатирана 29. маја и у камере испричао језиву причу о трагедији једне мирне породице.

А шта ћеш ти урадити (Фото: Јутјуб)

А шта ћеш ти урадити (Фото: Јутјуб)

У насумичном нападу украјинске тешке артиљерије у овој кући погинули су отац Јура (46) и ћерка Катја (11), мајка Ана (33) остала је без десне руке, а друго двоје деце Захар (6) и двонедељна беба Милана се такође налазе у болници, испричао је Тексас.

Он је рекао да је неколико граната погодило кућу и двориште око три ујутру оптужујући за тај злочин Украјинце и Барака Обаму.

– Прошле недеље ово је био срећан дом, фина породица је живела у њему, ишли су на посао, ушли су у школу…  Пре три дана у три ујутру нацистичке бомбе су убиле људе, раниле децу и уништиле кућу. Комшијска кућа је такође погођена у нападу – објаснио је Тексас.

Место злочина (Фото: Јутјуб)

Место злочина (Фото: Јутјуб)

Он се прошетао кроз рушевине куће и показао дечије собе и друге просторије.

– Ево шта САД раде у Украјини. Сви ти људи убијени и све куће порушене само што је овај рат започет од стране Владе САД, ваше Владе – поручио је овај добровољац својим сународницима у Америци.

Тексас је поручио да војска Новорусије нису терористи и да не пуцају у жене и децу и уништавају домове.

– То раде САД и украјински нацисти, а ми се боримо против њих – каже Тексас.

– Каква си ти особа, видео си овај видео и сад знаш шта је истина. Седиш у Америци, гласаш за Обаму, Буша и Хилари Клинтон. Каква си особа да то радиш, ово је твоја одговорност. Американци су као „добри Немци“ који су подржавали Хитлера и говорили да их не интересује шта нацисти раде у другим земљама – поручује он.

– Ово је рат за будућност човечанства и мораш одабрати на којој си страни. Да ли желиш да будеш на страни људи који раде овако нешто? Ако не желиш, сад је тренутак да направиш потез, сад је тренутак да урадиш више од лајка на Фејсбуку, сад је тренутак да изађеш на улицу и да се одупреш. Доста је убистава, доста је тероризма…Шта ћеш ти урадити – пита Тексас остале Американце.

Тексас се налази у Новорусији од децембра и учествовао је у биткама за доњецки аеродром и насељу Спартак.

Правда подсећа да су неки од српских добровољаца већ говорили о злочинима Украјинаца у Донбасу. Једно од најезивијих прича испричао је снајпериста Дејан Берић који је говорио о злочинима Украјинаца у Дебаљцеву али и о сличном случајевима убистава недужних цивила о чему можете видети ОВДЕ.

http://wp.me/p1Fuk8-I0l

1. 06. 2015. ПРАВДА, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Проклети били американци да Бог да доћи ће и ваших „5 минута“ 1рат који будете
    водили на својој земљи значиће ваш крај Русија Кина и Иран ће вас претворити у
    радиоактивни пепео на огромну радост и задовољство човечанства

    Свиђа ми се