ДРУШТВО

Патриотски блок КиМ: Кокаин и уштипци


19. мај 2015. КМ Новине

Патриотски блок КиМ издао је саопштење поводом нарко – афере у канцеларији за КиМ у коме траже одговоре на питања која се спонтано намећу у оваквој ситуацији. Саопштење преносимо у целости.
Kokain i ustipci

Илустрација – СРБски ФБРепортер

Према писању онлајн новина АЛО, од 16.05.2015. год. у кабинету директора канцеларије за КиМ Марка Ђурића се дешавају, најблаже речено, страшне ствари.

Наиме, 13.05.2015. год. помоћник директора канцеларије за КиМ, Владислав Петковић, запослен на пословима помоћника директора за економски развој, одрживи повратак и ИПА пројекте је коначно долијао и упецао се у сопствену мрежу.

2078816-20

Владислав Петковић, помоћник директора канцеларије за КиМ

После инцидента на паркингу Палате Србија, у коме је он наводно претучен, затражио помоћ чувара Палате Србија, а исти, вероватно ненамерно (случајно), направио по Петковића кардиналну грешку, и позвао Хитну, која је помоћника одвезла на ВМА ради указивања помоћи. Приликом утврђивања степена повреда, токсиколошком анализом је утврђено присуство кокаина и више од 1,5 промила алкохола у његовој крви.

Дакле помоћник директора за економски развој СРБА на КиМ, за одрживи повратак СРБА на КиМ и за ИПА пројекте се дрогира.

Па шта? Има се! Може се! Родило!

Па ништа! Него, СРБИ са КиМ постављају питања на која би неко из ДРЖАВЕ СРБИЈЕ (ако је озбиљна држава) требало да одговори уз истовремено интересовање јавног тужиоца о случају „Петковић“.

Нека од питања за државу, али и јавног тужиоца су:

1. Како то да се поткраде такав пропуст државним органима, да на такву одговорну функцију доспе један наркоман?

2. Да ли је то случајно, намерно, или је то устаљена пракса у кадровској политици актуелне власти?

Сетимо се Вулина. И он је деловао прилично „НАДУВАНО“, а о његовим погубним одлукама по Србе са КиМ и криминалним и још увек неразјашњеним радњама да и не говоримо (узгред, и то би било врло интересантно штиво за јавног тужиоца).

3. Како то де се у Палати Србија може конзумирати алкохол и кокаин на радном месту?

4. Да ли су то неопходни стимуланси за решавање нагомиланих економских проблема на КиМ, којима је наркоман Петковић био очигледно преоптерећен до те мере да је морао да прибегне конзумирању истих?

5. Одакле дотичном наркоману новац за финансирање конзумације кокаина у висини од 150-300 евра дневно?

6. Јесу ли то можда средства намењена за економски развој и одрживи повратак СРБА на КиМ или можда од махинација у вези са приватизацијом српских предузећа на простору КиМ у која је наркоман Петковић и те како уплетен? Ово је тек посебна прича, сама за себе и јавног тужиоца, наравно.

7. Поставља се и логично питање, ко се још од запослених у канцеларији за КиМ дрогира?

По свему ономе што су до сада учинили за СРБЕ са КиМ, рекло би се да је цела канцеларија за КиМ један обичан нарко картел, који под дејством ко зна којих још опијата доноси катастрофалне одлуке по интересе српског народа на КиМ.

8. Да ли је порекло поменутог кокаина, који је наркоман Петковић користио, можда са КиМ с обзиром да је јавна тајна да је КиМ стечиште највећих дистрибутера наркотика у Европи.

9. Од кога је куповао или боље речено ко му је лични добављач – дистрибутер кокаина?

10. Поставља се и питање, која је улога у овој афери и самог директора канцеларије господина Ђурића, и да ли у свему овоме човек уопште осећа било какву личну одговорност, па да можда, за добробит српског народа, поднесе оставку?

Не дао Бог!

Па ко би га заменио? Они су незаменљиви. Они су у трансу. Они раде за Србију. Они су, једноставно, наркомани.

Јадна Србијо, шта си дочекала!!!

P.S.

Но није наркоман Петковић ни тако лош. Има у њему и нечег српског, изворног, народног. Човек је волео да му се по северу КиМ, приликом гостовања, по њему интересантним (због приватизације) привредним субјектима спремају, замислите, УШТИПЦИ ПОСУТИ ПРАХОМ.

И опет питања.

Којим прахом? Ко их је још јео? Ко је, шта је, колико је…

У Косовској Митровици
19.05.2015. године


Припремиле: КМ Новине

1 reply »

  1. КО ЈЕ ВИШЕ ДРОГИРАН?

    Оволика незаинтересованост, не само народа, већ и челника опозиционих странака, да се мирнодопски, по Уставу потписивањем на http://www.peticije24.com/sssss захтева Народној скупштини за смену ових властодржаца и тако учини први јасан корак ка заустављању овог самовлашћа, показује да нико није више дрогиран него сам народ.

    Свиђа ми се