ДРУШТВО

Крстимире Пантићу, „Станијо из Лазаревца“ – Зашто не иступи из странке која издаје Космет, ако си то већ увидео раније?


Nebojša Jović

Небојша Јовић, 5.5.2015.

Дакле ипак је тачно – ко о чему, „курва“ о поштењу!!!

Е па овако… Не знам ко је радио овај интервју са „грађанином Лазаревца“ који би да се у „Сорајином стилу“ барем темом врати на „место злочина“!

Не знам ни зашто му новинар или ко већ, не постави питање или он сам не одговори… А зашто бедниче не одговориш:

1. Зашто си се на шиптарским изборима чији си био реализатор, представљао Митровчанима као њихов суграђанин, а да си у то време себе ухлебио на сигурном као грађанин Лазаревца?!

2. Зашто си прво пљунуо на шиптарске изборе као издајничке, да би потом када ти је газда викнуо „апорт“, скочио и почео да лајеш сасвим другу причу од претходне, чиме си полизао све оно на шта си пљунуо а што би сада поново да „избљујеш“!

3. Зашто после избора не рече врху „СНС“, Председнику, Премијеру, шефу тада канцеларије за КиМ, да су слагали србски народ на Космету обећавајући и кунући се у Бога да ће поништити све Тадићеве и Боркове споразуме, да неће прихватити бриселски споразум јер је противуставан, да ће радити искључиво у домену и поштовању Устава, а урадили су управо све и словима СВЕ супротно и њиховим обећањима и Уставу Србије?

4. Зашто си „Станијо из Лазаревца“ на силу претио радницима да ћеш их отерати са посла уколико не изађу на шиптарске изборе, чиме си аболирао све злочине „ОВК“, признао независно Косово као своју државу и Тачија за свог председника.

5. Зашто си слао своје послушнике да по „твом“ наређењу позивају раднике по временском распореду фирми и понижавао их терајући их да као овце у реду по двоје иду на лични суицид, изложени „са правом“ узвицима „курве шиптарске и слуге шиптарске“!

6. Зашто не иступи из странке која издаје Космет, ако си то већ увидео раније? Или чекаш изборе па да квази-националном причом покушаш да заједно са „Војводом од Бајчетине“ опет преварите слуђени србски народ неким „националним блоком“ и натерате га да вас целива у руке још увек „крваве“ од издаје какву историја србска не памти?!

7. Прошли пут си у сукоб ушао и напустио канцеларију за КиМ зато што ти је неко преотео „емотивну везу“, па питам ко ти је сада то исто учинио па си опет љут на некога? Када ћеш схватити да никада ниси имао и нити ћеш имати „габарите“ за било какву везу или поштовање! Безлични, плашљиви, искомплексирани и некарактерни људи никада неће оставити утисак ни на једну особу ма ког пола била, једино си утисак захвалности оставио на албанску страну… Пробај онда са њима, задужио си их јако.

8. И на крају, где је онај бахати Пантић који за гушу хвата дете од 16 година зато што му плакате цепа; где је онај осиони Пантић који показује средњи прст суграђанима својим који су показали храброст да одоле притиску издаје; где је мангуп који у полуприпитом стању упада у кућу људима и шамара домаћина, заштићен личним обезбеђењем које му је држава доделила и које се понашало коректно.

Где си „змају од Лазаревца“ да сада то исто урадиш? Зашто и сада када си год у Митровици идеш искључиво у пратњи обезбеђења? Кога се плашиш??? Да те онај 16-тогодишњак не ишамара? Страх ти је оправдан јер сам сигуран да му сам, без обезбеђења, ни поглед не би смео узвратити! Зато сада идеш тихо, неприметно, анемично као и пре учлањења у СНС, гледајући у земљу и шетајући искључиво оном страном улице где нема људи, лажовчино продана!

1 reply »

  1. ПОШТОВАНИ БРАТЕ ЈОВИЋУ СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТИ СУ УЗ СВОЈУ БРАЋУ И СЕСТРЕ КОЈИ ЖИВЕ НА РАСПЕТОМ КОСОВУ МЕТОХИЈИ А БРАТЕ МОЈ ШТА РАДИШ ОД банде партизанске њихови синови и унуци НА ЖАЛОСТ ЈОШ ВЛАДАЈУ У СРБИЈИ ЕВО ТИ ПРИМЕР хамдије поздерца његов унук је вук јеремић А КОЛИКО ЈОШ ЊИХ ИМА КА ОН ЈЕДИНО ГОСПОД ЗНА МОЈЕ МОЛИТВЕ И ПОДРШКА ЗА НАШЕ КОСОВО МЕТОХИЈУ ВАЗДА

    Свиђа ми се