АКТУЕЛНО

ИЗДАЈА ДО КОСКЕ: ТАЧИЈЕВ САРАДНИК ПОСТАВЉЕН ВУЧИЋЕВИМ ДЕКРЕТОМ ЗА ЧЛАНА РАДНЕ ГРУПЕ ВЛАДЕ СРБИЈЕ


besiri-vucici

Скандалозно: Погледајте где је Влада Србије поставила Наима Беширија!

21 април 2015, Заветници

11134237_10204979641903135_1985260743_n

Српски сабор Заветници обавештава јавност да је Влада Републике Србије на челу са премијером Александром Вучићем за члана радне групе за израду Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2025. године именовала Наима Леа Беширија.

Бешири је извршни директор “Омладинског одбора за образовање”, организације која је упутила позив Хашиму Тачију  на конферецију о Западном Балкану у Београду.

Сходно одлуци Владе, донете још у јулу прошле године (Службени гласник Републике Србије, број 81/2014), а са обзиром на најновија сазнања о учешћу Беширија у деловању невладине организације чија делатност грубо крши Устав Републике Србије и нарушава њен суверенитет и територијални интегритет, сматрамо скандалозним да у изради конкретних мера за спровођење Националне стратегије за младе учествује особа са сумњивом биографијом чије деловање финансирају Амбасаде САД и Велике Британије.

Захтевамо да се Наим Лео Бешири под хитно искључи из радне групе које се бави будућношћу омладине Србије, као и да се одмах опозову сви акти и предлози који су већ донети на основу горе поменуте Владине одлуке.

Српски сабор Заветници сматра да је утицај невладиног сектора и страног фактора на најважније државне одлуке забрињавајуће велики. Подсећамо да смо током прошле недеље објавили списак финансијера “Омладинског одбора за образовање” на којем су се нашли Министарство омладине и спорта, Тужилаштво за ратне злочине, Канцеларија за европске интеграције, Агениција за борбу против корупције и други државни ресори.

информативна служба Српског сабора Заветници

– See more at: http://zavetnici.rs/?p=3647#sthash.M8dXApN9.dpuf

НВО „Омладински одбор за образовање“ коју води Наим Лео Бешири уз подршку Британске амбасаде позвала је Хашима Тачија у Београд!

од satelit на 16. април 2015.

6 replies »

 1. Вучић, највећи издајник Србије и србског рода. Чак већи издајник и џелат од Владе Цветковић – Мачек. Вук Бранковић му није ни до колена колики је издајник и џелат Срба Александар Вучић.

  Свиђа ми се

 2. ПРИРОДНО У ПОТПУНОЈ ИЗОПАЧЕНОСТИ.

  Природно је да наши властодршци покорно слушају западне властодршце да не би ишли у Хаг.

  Природно је што они несметано спроводе своју самовољу јер им се странке не супротстављају нити покрећу народ да се организовано супротстави.

  Природно је докле год се народ не самоорганизује у својој ефикасној самоодбрани.

  Сада је у току један покушај таквог уставног самоорганизованог отпора народа на http://www.peticije24.com/sssss потписивањем ахтев Народној скупштини да разреши председника Томислава НИКОЛИЋА и ВЛАДУ, те и њеног председника Александра Вучића.

  Да ли ће успети? Не знам. То Ви знате: да ли потписујете тај захтев Народној скупштини да разреши председника Томислава НИКОЛИЋА и ВЛАДУ, те и њеног председника Александра Вучића? Ваш потпис је веома важан за успех.

  Бићу Вам захвалан ако сматрате да је то неефикасно па организујете, без даљег одлагања, још успешније, без крвопролића, уставно самоорганизовање народа за заустављање овог њиховог зулума.

  Љубомир Т. Грујић

  Свиђа ми се

 3. Pa ljudi ima li kraja izdaji. Svi ti siptari koji su u Beogradu su na zadatku. Omladino, ako je srednja i starija generacija zakazala na svu sramotu naseg srbskog roda, ne dajte Vi da vam uzmu poreklo, veru, kulturu i istoriju. Neka siptari u Beogradu dobiju ista ona prava koja imaju srbi na K i M, ni manje ni vise, inace cemo se svi jednog dana probuditi u siptariji.

  Liked by 1 person