АКТУЕЛНО

ЗАВЕТНИЦИ: Забранити невладину организацију која доводи терористу у Београд!


zavetnici3

Српски сабор Заветници захтева хитну забрану противуставне невладине организације “Омладински одбор за образовање”, која је најавила присуство тзв. заменика премијера тзв. државе Косово, Хашима Тачија, на конференцији у Београду, посвећеној интеграцији Западног Балкана у Европску унију.

Подсећамо да је Хашим Тачи, звани Змија, осуђен 1997. године због терористичког деловања и злочина над српским народом на Косову и Метохији, а потерница коју је МУП за њим расписао и даље је на снази.

Посебно истичемо да су главни финансијери Омладинског одбора за образовање, који је најавио посету Тачија за 24. април, Амбасаде САД и Велике Британије, Министарство омладине и спорта, Тужилаштво за ратне злочине, Канцеларија за европске интеграције, Агенција за борбу против корупције и други државни фондови.

Српски сабор Заветници осуђује финансирање из државног буџета организација које подривају уставни поредак Републике Србије и вређају достојанство свих њених грађана.

Ми захтевамо да се деловање поменуте организације прогласи неуставним, а њен даљи рад забрани.

Поражавајућа је чињеница да се представнику нелегалне сецесионистичке власти пружа гостопримство, чиме се на крајње перфидан начин крши државни Устав, урушава територијални интегритет српске државе и пружа легитимитет правно непостојећој државности Косова!

Београд није место за окупљање терориста и злочинаца, а грађани Србије нису дужни да финансирају невладине организације чији је једини смисао постојања урушавање српских националних и државних интереса.

Српски сабор Заветници

16. 04. 2015. сајт ЗАВЕТНИЦИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. “Омладински одбор за образовање” нека воде својим кућама они који који их финансирају.
  Ове гњиде су већ показале своје анти-српско деловање.
  Таква НВО нам сигурно не треба у Србији. Тачија могу да приме приватно, а ако се овај убица појави у Србији – ухапсити га!

  Свиђа ми се

 2. Prosto, ako je skup državnika u Beogradu, kosovo po nama nije država. Ako Tači bude prisutan, znači priznamo državu Kosovo.
  Tači može da dodje u .Srbiju do aerodroma, a naš je prevoz do Požarevca. Tim putem je trebao da prodje i Bler.
  Sva halabuka za tri dana. Mi treba i moramo da imamo svoje JA.

  Свиђа ми се