ДРУШТВО

Патриотски блок упозорава – почиње расплитање политичке кризе у Србији


pbNS

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

О ПОЧЕТКУ РАСПЛИТАЊА ПОЛИТИЧКЕ КРИЗЕ У СРБИЈИ

nikola-aleksic-1

Никола Алексић, Председник Патриотског блока

На основу дешавања на политичкој сцени у Новом Саду веома се поуздано може рећи да се ближи расплет политичке кризе у Србији.

Наиме, дојаве за постављене бомбе у згради Суда су после дужег времена поново постале актуелне, за два дана биле су две дојаве заредом. Из поузданих извора сазнајемо да су после тога на реду шовинистички  графити против националних мањина у Војводини, пребијање неког суграђанина мађарске националности, рушење надгробних споменика на гробљима истих мањина, сакаћење и убијање кућних љубимаца за које ће плаћени медији оптужити крвожедни српски народ итд. итд.

Када се таквим триковима политичка сцена у Војводини усија, уследиће позив посматрачким трупама међународне заједнице (НАТО) и потом следствено отцепљење Војводине од матице Србије без икакве реакције српског режима или оне издајничке шачице  што се претенциозно назива Војском Србије.

Plakat-Vojvodina-Republika-1

Томе треба додати и сценарио изазивања ширих сукоба у Србији предајом Шешеља Хашком трибуналу. Буде ли Шешељ предат, знаћемо поуздано и зашто је заправо пуштен.

У исто време су почели избори у месним одборима СНС и било је за очекивати да се наведена странка избори за своје кадрове и поправи сопствени углед пред јавношћу, али се десило нешто што је изненадило и само чланство СНС. Из централе СНС у Београду је стигло наређење у Нови Сад којим се забрањују предизборне седнице месних одбора (МО) СНС и подижу рампе за масован прилив нових чланова. Али не било каквих чланова, већ чланова ДС који су на прошлим изборима за савете месних заједница катастрофално поражени у Новом Саду од СНС да би ново уточиште нашли у победничкој странци.  У последњих 15 (петнаест) дана само се у једном МО СНС уписало 150 (сто педесет) бивших (?) чланова ДС са правом предлагања својих кандидата за унутарстраначке функције!

Поставља се логично питање, која политичка странка и из којих разлога се добровољно предаје пораженој конкурентској странци, осим ако то није припрема повратка на власт ДС када актуелни режим одради најпрљавије послове за менторе из Брисела и Берлина!?

Председник
Никола Алексић, с.р.
3.4.2015

 

1 reply »