АКТУЕЛНО

Предраг Васиљевић: Змија – Признати експерт за најгнусније злочине Хашим Тачи


Признати експерт за најгнусније злочине Хашим Тачи (ратни надимак Змија), релевантном методом „одока“, утврдио је да су Срби 1999. на Косову извршили геноцид над Албанцима

hašim-tači

ПРИЗНАТИ експерт за најгнусније злочине Хашим Тачи (ратни надимак Змија), релевантном методом „одока“, утврдио је да су Срби 1999. на Косову извршили геноцид над Албанцима.

Змији нису потребни докази, сведоци, вештачења, судска већа, вишегодишње процесне расправе, тоне докумената и аргумената. Не!

Змија, као реномирани стручњак са интернационално нострификованом дипломом из „Жуте куће“ (одсек вађење бубрега), донео је пресуду за злочин који се најтеже доказује.

Шта ће му било ко, кад се он у геноцид најбоље разуме.

Све даље, по Змији, требало би да буде чиста рутина: скупштина Косова прво ће да усвоји „резолуцију о геноциду Срба над Албанцима“, а приштинска влада да подигне тужбу против Србије пред Међународним судом праве.

Зна се, очекују плаћање одштете и понизно клечање Београда пред њиховим жртвама.

Али, као што је Змија еминентни познавалац кривичног права, тако је и Косово „држава“ овлашћена да тужи Србију за геноцид.

Њихово куцање на врата МСП имало би исту правну снагу као да скупштина станара пресавије табак и оптужи неку земљу за најтежи злочин. Трагикомично. Нарочито уз чињеницу да су са Косова протерани Срби, а не Албанци.

И све би и могло да се подведе под поспрдан покушај Приштине да лечи комплексе квазидржавности, да актери нису ови који јесу.

Искуство говори да постоји подла политичка позадина.

Циљ је да резолуцију о геноциду Србије усвоје скупштина и влада у коју би требало ових дана да се врате представници „Српске листе“ иза којих стоји Београд.

Дакле, хоће да натерају Србе да одбију повратак у институције које туже Србију за геноцид, да тако сруше Бриселски споразум и опет нас прогласе за кривце.

Провидна и опасна игра Змије.

predrag-vasiljevic_620x0

02. 04. 2015. НОВОСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић