ДРУШТВО

Има ли Срба у Србији…? Има ли Срба?


Снежана Антонијевић, фб белешка
17.3.2015.

Помаже Бог,

Има ли Срба у Србији, има ли Срба?

Да ли има само интернет Срба или нам је то једини слободан медиј где можемо рећи шта мислимо, осећамо, чега се плашимо и шта памтимо?

Волимо Косово и Метохију, волимо Србију, волимо своју веру Светосавску, али не волимо оне који воде ову земљу и цркву. Не волимо лицемере, улизице, издајнике, фолиранте, хохштаплере, лажне интелектуалце, једном речи све оне који су на власти.

Али не волимо ни обријане владике, ни екуменисте, ни пацифисте, ни оне који позивају на шиптарске изборе, ни они који тврде да се може причестити без исповести, ни оне који се играју са нашим душама. Једни хоће физички да нас униште а други би и душу да нам у пакао пошаљу.

А још на КиМ-у седи „владика“ који је прогнао свог оца, страшно, а ни Бога се не боји. Бруко једна Теодосије, шиптарски владико, издајниче вере православне. Па су решили да плаше народ по Београду, па у недељи Православља прозивају праведника оца нашег Артемија и упиру прстом и њега и у нас, хушкају народ на њега, саблажњавају Србе.

Е кукавно српство… нека вас срам буде све вас који нас газите, који обмањујете Србе и тврдите да је папа члан „сестринске цркве“ а Владика Артемије секташ.

Бруке једне! Како радили тако нам свима било!

2 replies »

  1. Нема Срба, нити ће их више бити. Ако можете да загребете и да решите слагалицу налажењем биолошког оца Вучићу, више никад не ће те ни помислити а камоли овако јавно да питате да ли има Срба. Од Српства и Србије остће само рећч ништа више, као о старом Риму.
    Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

    Свиђа ми се