АКТУЕЛНО

ИНФОРАТНИЦИ: „ЏОНГ КИМ ЖИВИ У СРБИЈИ И ЗОВЕ СЕ АЛЕК ВУЧИЧ“ (интервју са фбр уредником- видео)„Инфоратници“ 14 март 2015
Разговарају аутор емисије Б Ђоровић
и ФБР уредник М Новаковић

„ИПАП – или о покушајима Вучићевог
режима да Србију увуче у НАТО“

…Вероватно је сувишно напоменути да- овакво „политички проституисано“ подаништво ратно-злочиначкој војној алијанси која је 1999 бесомучно водила тромесечни илегални рат против наше отаџбине, чији ратне ожиљци су и данас видљиви широм Србије- нас неумитно сврстава у непријатељски табор према братској руској нацији. Успостављање војног НАТО присуства на територији Србије, које ће у склопу агресивне НАТО стратегије према Руској Федерацији, евентуално ставити и саму Србију на листу руских дезигнираних циљева за војну одмазду (у случају војне конфронтације између НАТО и РФ).
Развој догађаја у Украјини (и региону) нам јасно указује да је такав сценарио врло могућ. Ако свему овоме додамо очигледне напоре Вучићевог режима да антагонише и свесно погорша односе Москве и Београда, а све по налогу Вашингтона и Брисела- онда се неумитно стварају услови да се Србија, по први пут у својој историји, нађе на погрешној страни, готово неумитног глобалног сукоба између „добра и зла“- у улози „најамника Западне империје зла“….

Инфоратници- Ђоровић- Новаковић- ИПАП сас Џонг Алек

ПРОЧИТАЈТЕ:
АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ 1: „СОФА ВЕРСУС ИПАП“, М. Новаковић

АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ 2: „РАШЧЛАЊИВАЊЕ ИПАП-а НА ИЗДАЈНИЧКЕ СЕГМЕНТЕ“, М. Новаковић

 

3 replies »

  1. безвезе, боље му пристаје Блерова Кучка, или Блеров Испрдак…ово је покушај да сами себи „пуцамо у ногу“, тј. да изједначимо Блерову …… са председником државе која се 70 година бори против Амера, и диктатура је једини могући начин да се то изведе…

    Свиђа ми се

  2. о приглупе ли српске омладине,
    боље да су написали ‘ми волимо канцер, канцер воли нас’

    Свиђа ми се