АКТУЕЛНО

Борис Малагурски у Приштини: Гостовање на РТК – „Пошто је Еди Рама у срцу Београда изјавио да је Косово независно, обећао сам себи да ћу одговорити чим добијем прилику и сад у срцу Приштине желим да кажем да је Косово Србија.“


„Тежина Ланаца 2“ младог режисера Бориса Малагурског приказује се свако вече у биоскопу АКАДЕМИЈА 28 у Београду, 9. марта је гостовао у Козарској Дубици, а 12. марта је стигао у Грачаницу… На свом фејсбук профилу поделио је своје утиске са ФБ пријатељима.

филм тежина ланаца 2
Моје гостовање на Радио-телевизији Косова: „Пошто је Еди Рама у срцу Београда изјавио да је Косово независно, обећао сам себи да ћу одговорити чим добијем прилику и сад у срцу Приштине желим да кажем да је Косово Србија.“

Б на РТК

Са сјајним глумцима из филма Енклава, сви живе на Космету, Ненад, Милан и Филип су врхунски одглумили улоге у филму, част ми је што сам имао прилику да вас упознам!

Б са малим глумцима из Енклаве

7 година након снимања филма „Kosovo | Can You Imagine?“, вратио сам се до контејнерског кампа у Грачаници, где и даље живе расељени Срби, обесправљени, заборављени. И док су неки у Србији „осуђени на то да сањају сами“, какве снове смеју да сањају Срби у гетима широм Космета?

Б контејнер насеље КиМ

И… кад је стигао у Грачаницу.

Б у Грачаници
И у центру Приштине…

Б у Приштини
На путу до премијере „Тежине ланаца 2“ у Козарској Дубици сам са екипом свратио у Јасеновац. Тишина је језива. Да се не заборави геноцид почињен од стране Усташа током НДХ у којем је страдало преко 700,000 Срба, Јевреја, Рома и других.

К у Јасеновцу
Премијера филма „Тежина ланаца 2“ у Врњачкој бањи је 14. марта, у Теслићу 15. марта, у Ослу 24. априла и у Москви 2. маја 2015.
Далеко ће се чути истинита прича о страдању србског народа, хвала Борисе Малагурски!

13. 03. 2015. ФБ Boris Malagurski, за ФБР приредила Биљана Диковић

4 replies »

  1. За шта свака част? За учествовање у шиптарским институцијама!? То је издаја.

    Свиђа ми се