ДРУШТВО

Еколошки покрет: Саопштење за јавност о почетку употребе психијатрије против сопственог народа


ekoloski

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О ПОЧЕТКУ УПОТРЕБЕ ПСИХИЈАТРИЈЕ ПРОТИВ СОПСТВЕНОГ НАРОДА

9.3.2015.

При чистој свести и пред сведоцима Вукић Петром и Кнежевић Ристом, обавештавам јавност да је од данас, понедељка, 9. марта 2015. године, преко ТВ Пинк у јутарњем програму путем представника Војно медицинске академије започета акција употребе психијатрије у Србији против сопственог народа.

Гостујући у јутарњем програму ТВ Пинк на тему зависности, представница Војно медицинске академије, специјалиста психијатрије, чије име из осећања гађења не бих поменуо, међу зависнике од опојних дрога, алкохола, никотина и др. навела је и „зависнике“ од здраве исхране којима је потребна психијатријска помоћ и лечење.

Наведени став је по налогу Новог светског поретка заузело удружење психијатара на светском нивоу, са усвојеним ставом, да се сваки становник који тежи здравој исхрани, односно јавно залаже за здравствено безбедне намирнице, присилно лечи и затвори у психијатријске установе.

Наравно, чим су САД, као највећа терористичка држава на свету и логистички сервис Новог светског поретка стале иза такве препоруке психијатрима, она постаје императив за психијатре држава познате под именом „банана држава“. Емисија на ТВ Пинк је данас оправдала наведени назив.

Од данас, 9. марта 2015. године у Србији, свим произвођачима здравствено безбедних производа, органских производа, еколозима и вегетаријанцима, као и избирљивим купцима који покушавају да очувају своје здравље и здравље своје породице, прети проглашавање за психијатријске болеснике, присилна изолација и лечење средствима које убијају свест, односно претварају људе у зомбије.

Нас не чуди став највећих терориста на свету, толико су злочина починили да им се нити број не зна, али смо згађени послушништвом Војно медицинске академије која је до јуче представљала симбол врхунске здравствене заштите и поверења. Можда би ти тзв. психијатри могли прво на свом примеру да објасне јавности такву промену свести здравствених радника да своју струку и углед своје установе и свој лични углед, баце, не у блато, него у септичку јаму.

А што се тиче медија на коме је започета кампања против сопственог народа, то је био очекивани изборю

Директор
Никола Алексић, с.р.

***

Појашњење „новоуведених болести“ по ДСМ5 класификацији поремећаја према последњем приручнику АПА – Америчке Асоцијације Психијатара:

distr

Вест из дневних новина Dnevno.hr од 21.4.2013.

ON – Ако једете здраво, нисте нормални

Orthorexia Nervosa такође је на велика врата уведена у ДСМ. Под тим се сматра психички поремећај ‘заокупљеност припремама здраве хране, планирање јеловника, редовно вежбање и борба против пестицида, хербицида и конзерванса у тој мјери да се особа не осећа добро уколико једе нездраву, калоричну и масну храну’. Готово су невероватне могуће битне импликације ове мере, па је тешко прејудицирати пре примера из праксе.

ОS – Луди сте ако верујете да вас власт надзире

Ту је и читав низ осталих контроверзи. Веровање у термин ‘Organized Stalking’ илити ‘организовано ухођење’, који је уско везан уз мисао да вас Влада или тајне службе надзиру и прате помоћу технолошких алата’ од сада ће бити повезан с параноидним поремећајем личности (F60), упркос очигледне чињенице да органи власти све више проводе ову стратегију. Наравно, психијатри мисле да сте у криву јер је то ‘због наше сигурности и борбе против тероризма’, а не због нарушавања приватног простора.

***

Извор: Антицензура

6 replies »

 1. Orthorexia Nervosa – Ја бих се први пријавио за ову болест, али код нас у Босни нисмо толико добацили, као ви у „протестантској“ Србији. Свака част ! :-)) Једино ме интересује хоће ли се на ове болести моћи добити инвалидска пензија, или је то само онако, за сваки случај, да се одређеним (наравно политичким) противницима може прикачити психијатријска дијагноза. Ко је против ГМО- пусти га, тај има дијагнозу: Orthorexia Nervosa. У свијету има разних глупости, тога је увијек било, али је интересантно како се ми Срби, заправо неки од нас, одмах прикључе, да не би случајно заостали за свијетом. Има један адекватан турски израз за овакве дијагнозе и њихове промоторе из свијета или ближе околине. Треба им рећи без оклијевања СИКТЕР.

  Свиђа ми се

 2. Идемо логиком. Већина, рецимо, становништва чврсто одлучи да се здраво храни, пољопривредни произвођачи производе органску храну, индивидуално се свако бори да буде слободно мислећа личност, зар би могла држава да за толики број обезбједи хиљаде психијатарских установа. Извјесна докторица већ и сама очигледно има менталних поремећаја (честа појава са здравственим радницима на неуропсихијатријама) и друга могућност је корумпирана са линије глобалиста. Пинк тв западни власници и не може се друго очекивати.
  Остаје вјера за већину нормалних људи да ту црпе своју снагу и да се уз Божју помоћ одупру западним злочинцима.
  Уколико завлада страх међу људима битка се губи.

  Свиђа ми се

 3. Djubrad radi svoj poso,onaj koji raspolaže ogromnom mogućnošću da manipuliše ovim svetom uništava ga na sve moguće načine ostvarajući svoje ciljeve.Vlade manjih i nemoćnih država su obične banana države.

  Свиђа ми се