АКТУЕЛНО

Рајица Марковић: РЕЧЕ ГОСПОД


RAJICAMARKOVIC

Рајица Марковић: РЕЧЕ ГОСПОД

Рече Господ Господу моме, седи мени с десне стране док положим непријатеље Твоје за подножје ногама Твојим. Дође време за испуњење ових Божијих речи изречених кроз уста пророка Давида.

Непријатељи Господњи све више стежу змијски обруч око православног словенског братства. Јуче је из подземних пештера заведених душа изгмизала и улицама Москве гмизала демократска змија више од два километра дугачка. Овој би ваљало сигурним кораком згазити на главу али се њена глава не налази на том одмотаном телу.

фото: printscreen aljazeera

фото: printscreen aljazeera

Глава ове змије убачене у недра православне Русије вешто се сакрива изван пушкомета, на безбедној удаљености од руских православних победоносаца.
Змијска телесина која се јуче ваљала Москвом није ништа друго него топовско месо гурнуто против Бога и свога рода.

Руском народу неопходна је змијска мудрост и голубија безазленост на свом победоносном путу кроз историју. Мудрост и безазленост коју Бог даје онима који га љубе и који су по његовој вољи изабрани да буду саобразни лику Сина Божијег.

Пред руским и осталим православним словенским народима стоји највећа историјска победа против самог оца лажи и његових лажљивих синова. Ова победа неће бити без одговарајуће цене коју ће сваки појединац платити по личној мери исказане безбожности.

Повратак Пресветој Тројици неко ће платити ногом, неко руком, неко оком, неко главом по речи Господњој боље је и без ноге у Небеско Царство него са обе ноге у пакао.

Велика је слава од Бога то што су православни Словени избор Божији последњег времена.
Велика је слава што ће непријатељи Божији нашим рукама и благодатним Божијим силама бити положени за подножје ногама Господњим.

hristoS_sa_macem

02. 03. 2015. ФБР аутор Рајица Марковић, приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. поручио бих хунду Вучићу и свим неверницима и издајницима, којима је окружен,

    ‘Удариће те Господ сувом болешћу и врућицом, и грозницом и жегом и мачем, и сушом и медљиком, које ће те гонити докле не пропаднеш. Пета књига Мојсијева, глава 28, 22.’

    Liked by 1 person