АКТУЕЛНО

Ђан Паоло Ваноли: Вакцинaција je један од главних узрока пораста броја хомосексуалаца!


Свака вакцина ствара хомосексуалност јер спречава формирање личности. То је микрооблик аутизма. Видећете колико ће бити хомосексуалаца у следећој генерацији, то ће бити катастрофа.

01. 03. 2015. АнтиЦензура – , за ФБР приредила Биљана Диковић

image1

Вакцине, те сумњиве хемикалије, лекари убризгавају у децу од првог дана рођења детета, а да вам не покажу омот, састојке или упутство вакцине.

Вакцине, мешавине хемикалија, се под обавезно дају деци на препоруку Светске здравствене организације а да се не сагледа права истина ствари, да се не проверавају нуспојаве, сама вакцина, да се на исте нуспојаве не реагује.

Познато је да је Бил Гејтс, филантроп и један од највећих финансијера вакцина на планети, јавно рекао да ће вакцине послужити депопулацији становништва, односно смањењу броја становника на Земљи. Али, сви само одмахују руком јер мејнстрим медији (Mainstream media) тврде како је вакцина преко потребна, неопходна и обавезна. Као да су папагаји, а не медији који би требали објављивати и ону, не тако лепу, другу страну приче о вакцинама.

Уз море научника, лекара, фармацеута али и бројна сведочанства људи којима је вакцина дословно уништила живот, ништа се не мења. Јер, произвођачи вакцина су компаније које могу да купе све. Па и медије и званичнике Светске здравствене организације. Вакцине доказано могу да узрокују свашта, али оно што је 70то годишњи новинар, научник и поборник алтернативне медицине, Ђан Паоло Ваноли (Gian Paolo Vanoli) рекао за ‘Vice Itali‘ још прошле године у јеку кампање за права хомосексуалаца, напросто је шокирало све.
Након разговора за овај италијански лист, извргнут је бројним нападима и претњама.

Овај научник је тврдио да вакцине од деце стварају хомосексуалце (што се слаже с депопулацијским плановима Била Гејтса, примедба аутора). То је објаснио следећим речима.

– Детету се да вакцина, дете потом расте и покушава да нађе своју личност, али ако је у њему присутна жива или друге супстанце присутне у вакцини, дете постане геј. Проблем ће посебно постати присутан у следећој генерацији, јер кад хомосексуалци буду имали децу, деца ће носити у себи ДНК болести њихових родитеља. (…) Свака вакцина ствара хомосексуалност, јер спречава формирање личности. То је микрооблик аутизма. Видећете колико ће бити хомосексуалаца у следећој генерацији, то ће бити катастрофа.

Али, Вано није мрзитељ хомосексуалаца, он не криви никога јер су, каже, болесни.
– Не бих кривио некога ко болује од рака или срчаног удара, рекао је.
– Али морамо рећи да је то болест, нешто што не поштује природни поредак. Један од главних узрока су вакцине, које иду против живота, узнемирујући наш ум. Доказ је велики пораст у броју хомосексуалаца. Откада је почела масовна вакцинација, ово је резултат, закључио је Вано.

Узрокују ли вакцине хомосексуалност или не, остављамо вама на размишљање. Али, вакцинација не би требало да буде обавезна, поготово не у време које наводно зазире од било каквог облика тоталитаризма.
А шта је присилна вакцинација неголи присила?

 

leksaton.wordpress.com

1 reply »