АКТУЕЛНО

САОПШТЕЊЕ „ХАРКОВСКИХ ПАРТИЗАНА“ ПОВОДОМ КИЈЕВСКОГ „ФОЛС-ФЛЕГ МАСАКРА“ У ХАРКОВУ (Видео- ФБР превод)Maja Tešić (ФБР превод), 23 фебруар 2015

Саопштење харковских партизана:

„Ми, харковски партизани, који водимо партизански рат против кијевске хунте немамо ништа са експлозијом која се догодила 22. фебруара 2015. године за време шетње. Ми, харковски партизани нисмо планирали и не планирамо своје акције на местима масовног окупљања цивилног становништва, независно од његових политичких ставова. Сматрамо да је много Украјинаца залуђено од стране средстава јавног информисања кијевске хунте.

Као што смо много пута до сада изјавили, ми нећемо подвргавати опасности њихове животе. Осим тога, имамо поуздане информације о томе да је колона мирних демонстраната 22. фебруара 2014. године нападнута по наређењу Авакова са циљем да се у Харков уведе режим антитерористичке операције. Харкочани, у Украјини су на власт пре једне године дошле моралне наказе, садисти и убице, који за постизање својих циљева жртвују обичан украјински народ. И сви смо ми само монета за поткусуривање у њиховој страшној игри. Ми ћемо победити.

Ово је било хитно саопштење харковских партизана…“

1 reply »