(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 33: ЖУТА КУЋА- СРБСКИМ ТАОЦИМА ПУЦАНО У ГЛАВУ НА УЛАЗУ У „КЛИНИКУ“, Д. Марти


Марти је документовао у свом извештају да су у завршној фази ових морбидних злочина, „таоци донори“ довођени на локацију „клинике“ у Фуше Крујеу (која је изабрана због близине Тиранског аеродрома), где су на самом улазу убијани углавном метком у чело, да би њихова још топла тела била стављана на операционе столове, где су им одређени органи, углавном бубрези били уклањани „пост-мортем процедуром“. То је по њему чињено из разлога смањења трошкова и оперативне процедуре, јер у том случају није био потребан анестезиолог и други пратећи „медицински“ протоколи.

NATO BEHIND ORGAN TRADE IN KOSOVO

***

СРПСКИ ТАОЦИ УБИЈАНИ МЕТКОМ У ЧЕЛО НА САМОМ ПРАГУ МОНСТРУОЗНЕ „КЛИНИКЕ“

У наставку се враћамо на завршни део извештаја Д. Мартија, где ћу се задржати само на неким „специфичним „ деловима, јер је пун превод (који је превео ауторо ове хронологије- и који је приложен у наставку ове књиге) тог извештаја доступан на нашем сајту, на следећем линку:

УНМИК ИЗВЕШТАЈ „CКX103“

уништени докази14Марти у свом извештају описује како су српски заточеници још у току транспорта били изложени нељудском третману и невиђеном психолошком терору, нарочито када би сазнали каква им је монструозна судбина била намењена. Таква „сазнања“ су добијали већ по доласку у „транзиционе кампове“ где је вршена селекција и медицински преглед оних несрећника који су били изабрани за „орган-доноре“.

Те „транзиционе станице“ су биле лоциране у Бићају у приватној кући; у Бурелу на некој врсти газдинства, у Рипеју- ноторној „жутој кући“; и у Фуше-Крујеу сеоској двоспратници у оквиру фарме- кампу који је имао вишеструку намену за терористе ОВК, пре свега „клинике“ где су довођене и ликвидиране невине жртве.

ЖУТА КУЋА- УНМИК ИСЛЕДНИЦИ 2003У Рипеу, у „жутој кући“ и на фарми у Фуше-Круји су над заточеницима обављани медицински тестови и вађена им је крв, као и обављан преглед од стране „доктора“. Тада је већ већини тих јадника била јасна судбина, и многу су молили своје крвнике, да их радије одмах убију, него да их полако комадају.

Марти је документовао у свом извештају да су у завршној фази ових морбидних злочина, „таоци донори“ довођени на локацију „клинике“ у Фуше Крујеу (која је изабрана због близине Тиранског аеродрома), где су на самом улазу убијани углавном метком у чело, да би њихова још топла тела била стављана на операционе столове, где су им одређени органи, углавном бубрези били уклањани „пост-мортем процедуром“.

То је по њему чињено из разлога смањења трошкова и оперативне процедуре, јер у том случају није био потребан анестезиолог и други пратећи „медицински“ протоколи.

Ми само можемо да замислимо осећај ужаса код тих мученика, који су били извођени из својих ћелија да би били бездушно погубљени на улазу у „клинику“ која је овде за њих била оличење самих „врата пакла“ да би њихова тела била предата у руке људских наказа које су се „скривале“ под маском хуманитарне докторске професије, да би овде на најпоганији начин погазили „свету“ Хипократову заклетву.

МАРТИ: НАЈМРАЧНИЈИ ДОГАЂАЈИ СЕ ОДИГРАВАЛИ У „СРЦУ“ ЕВРОПЕ

HARADINAJУ закључку свог извештаја Д. Марти наглашава, да је у току своје истраге не само потврдио иницијалне налазе Карле Дел Понте, већ је успео да документује много ширу заверу иза такозване „трговине људским органима“ (која је обављана готово ексклузивно над киднапованим Србима).

Он наглашава да је његов извештај није базиран на гласинама, већ веома објективним доказима, што ће по њему даља истрага и доказати. Те доказе је описао следећим речима:

„Докази, које смо прикупили, се тичу најмрачнијих догађаја који су се одиграли у самом „срцу“ Европе. Европски Савет и његови чланови не смеју да буду равнодушни у тој ситуацији…“

Ја овде једино желим да приметим да не сумњам да ће даља истрага резултирати у хапшење и просекуцију мафијашких лидера ОВК, јер на крају

tachi-organi

крајева изгледа да је бар један добар део европског дела запада одлучио да зада „смртоносни“ ударац у главу балканској „мафијашкој гуји“. Не толико из солидарности са српским народом, колико пре свега због тога што се тај „змијски отров“ (симболизиран у „Змији Тачију“) све више шири њиховом „просперитном“ Европом, те се и они осећају угрожени не само том мафијашком активношћу, већ и балканским извозом „пламена исламске револуције“ (који су сами потпалили).

hashim-thaci-joe-biden-2010-7-21-15-45-9Но, оно чега се прибојавам јесте то да ће водеће Западне земље, нарочито Америка, учинити све да заташкају своје учешће у овој монструозној завери против наше нације, и избегну властиту одговорност, која је по мени много већа од одговорности шиптарских крволока. Из тог разлога сам у завршници овог фељтона више пажње посветио аспекту раскринкавању западне завере, који је кључан за разумевање овог неописивог злочина над нашом косовском српском браћом и сестрама.

20110226_EUP504Наравно прави посао на том „раскринкавању“ ће лежати на некој будућој српској патриотској власти, јер од ових садашњих „српских“ власти, немамо чему добром да се надамо. На крају крајева, и нема неке велике разлике између њих и терористичке шиптарске власти на Косову. И једни и други су само обичне западне марионете, којима је заједничка: анти-српска агенда!

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“- М.Новаковића, IV проширено издање, © 2014 Lulu(Publisher), Author: Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

5 replies »

 1. Србија би знали и умела да одговори на све претње и као и на овакве покушаја клања Срба, али ми имамо у влатси све подкупљене и уцењне политичаре, зато је крајње време да се сви ми тргмено и пробудимо из те самоубилачке, самоуништавајућег стања замућене свести и да се почнемо Удруживати и Самоорганизовати јер смо у неизмерљивом броју, има нас преко 3,5 милиона грађана који данас нисмо чланови ни једне политиче партије. Бучна мањина контролише и експоатише тиху већину. Ово је и позив за Удруживање, позз. ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

 2. Evropa je,(citiram V.I Lenjina) „stara istrosena prostitutka koja pije krv malim drzavama kao vampir“…nikada Srbija bez obzira na zrtve koje je podnela u zastiti Evrope od Otomanskih hordi I i II sv.rata kao i fasizma nece biti nagradjena…nazalost…to je surova istina..bolje da smo se okrenuli Evro-azijskim integracijama…ali…doci ce i to na red…sve u svoje vreme…

  Свиђа ми се

 3. Зашто Шиптари напуштају Косово усред зиме и под чијом диригентском палицом? * 12:40 08.02.2015. * 29 коментара * Штампај ОДЛАЗЕ ЛИ ЗАИСТА МАСОВНИЈЕ НЕГО ИКАД – ИМАЈУ СРБИ УОПШТЕ ЧЕМУ ДА СЕ РАДУЈУ? * Марко ЈАКШИЋ:  Градови су им и даље пуни.  Број Албанаца који одлазе је исти као и пре две или 15 или 25 година. Ако се каже да је 2014. азил у Немачкој затражило 10.000 Албанаца, а на КиМ се роди више од 50.000 онда се види да одлив и није тако велик * Славко СТЕВАНОВИЋ: Огроман је проценат оболелих од карцинома. Млади немају где да се запосле – не може се живети само од дроге и белог робља. Прошла их је еуфорија да ће срећно живети, само ако успеју да протерају Србе са Косова и Метохије. Видели су да су добили Јариње и Брњак, али немају независност. Нема светле будућности и траже други излаз * Добросав ДОБРИЋ: Албанци досад нису могли да прелазе Србију тако лако, а сада преко Јариња и Брњака пролазе само уз потврде „Косова“. Тако је, очигледно, договорено у Бриселу. У Суботици имају организован дочек и онда брзо прелазе северну државну границу http://www.fakti.org/srpski-duh/zasto-siptari-napustaju-kosovo-usred-zime-i-pod-cijom-dirigentskom-palicom

  Воскресенье, 08 февраля 2015, 17:02 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >Editor posted: „Марти је документовао у свом извештају да су у завршној фази ових морбидних злочина, „таоци донори“ довођени на локацију „клинике“ у Фуше Крујеу (која је изабрана због близине Тиранског аеродрома), где су на самом улазу убијани углавном метком у чело, да “ >

  Свиђа ми се

  • У Бриселу се 17.02. 2015 организује европски протест -напредних снага које су против ЕУ-„КОСОВО ЈЕ СРБИЈА“ ,а шиптарисе организују за контрамитинг-Косово-рапубљик-и вероватно ће се вратити,али врло лако могу по диктату Америке и да остану у Европским земљама само због мржње Европске и освете Америчке !!!

   Свиђа ми се

 4. Ово је начин како нам је та “ лепа, демократска, савремена, модерна, цивилизована Европа вратила Србији дуг за своје страдање у XX веку“ !?!

  Govor Vladike Nikolaja Velimirovica na Vidovdan 1916 god. u Londonu

  „Господо и пријатељи!

  Дошао сaм из Србије, из Европске поноћи. Тамо нигде ни зрачка светлости. Сва је светлост побегла са земље на небо и једино нам одозго светли. Па ипак, ми нејаки у свему, сада овако, јаки смо у нади и вери, у скоро свануће дана. Захвалан сам лорду архиепископу, Конкен Бериском, који ми је омогућио да на свети Видовдан, овог лета господњег 1916. године, у овој прекрасној цркви Светог Павла, пред његовим Височанством, краљем Џорџем петим и нај угледнијим Енглезима могу да вам се обратим.

  Господо и пријатељи! Цео дан јуче, провео сам разгледајући овај величанствени храм, који је понос Енглеске и Хришћанства. Ја сам видио, да је он саграђен од најскупоценијег материјала, донешеног из разних крајева империје, у којој сунце не залази. Видео сам, да је саграђен од гранита и мермера, које су испирали таласи стотине мора и океана. И да је украшен, златом и драгим камењем, донетим из нај скупоценијих рудника Европе и Азије. И уверио сам се, да се овај храм, с правом убраја, у једно од архитектонских чуда света.

  Но, господо и пријатељи! Ја долазим из једне мале земље на Балкану, у којој има један храм, и већи, и лепши, и вреднији, и светији, од овог храма. Тај храм, се налази у српском граду Нишу, и зове се ЋЕЛЕ КУЛА. Тај храм, је сазидан од лобања и костију мог народа. Народа који пет векова стоји, као стамена брана Азијатском мору, на јужној капији Европе. А кад би све, лобање и кости, биле узидане, могао би се, подићи храм, триста метара висок, толико широк, и дугачак, и сваки Србин, би данас, могао подићи руку и показати. Ово је глава, мога деде, мога оца, мога брата, мога комшије, мога пријатеља, кума. Пет векова, Србија лобањама и костима својим, брани Европу, да би она живела срећно. Ми смо тупили, нашим костима, Турске сабље, и обарали дивље хорде, које су срљале као планински вихор на Европу. И то, не за једну деценију, нити за једно столеће, него за сва она столећа, која леже између Рафаела и Ширера. За сва она, бела и црвена столећа, у којима је Европа, вршила реформацију вере, реформацију науке, реформацију политике, реформацију рада, реформацију целокупног живота. Речју. Када је Европа, вршила смело кориговање, и Богова, и људи из прошлости, и када је пролазила кроз једно чистилиште, телесно и духовно. Ми смо, као стрпљиви робови, ми смо се клали са непријатељима њеним, бранећи улаз у то чистилиште. И другом речју. Док је Европа, постајала Европом, ми смо били ограда њена, жива и непробојна ограда, дивље трње око питоме руже. На Видовдан, 1389. године, Српски кнез Лазар, са својом храбром војском, стао је на Косову Пољу, на браник Хришћанске Европе, и дао живот, за одбрану Хришћанске културе. У то време, Срба је било колико и вас Енглеза. Данас их је, десет пута мање.

  Где су. Изгинули, бранећи Европу.

  Сада је време, да Европа Србији врати тај дуг.”

  ( Николај Велимировић)

  Не знам дали је Бог на вашој или нашој страни !?!

  Свиђа ми се