АКТУЕЛНО

„ЗОМБИ СРБИЈА“: Зашто смо равнодушни док нас власт понижава?


Шта се то дешава са становништвом Србије када је потпуно равнодушно према сопственој судбини и не изражава никакав протест или неслагања са просто несхватљивом деградацијом услова и квалитета живота?

ПОВЕЗАНО: ВЕСТИ ИЗ СВЕТА: 600 врста вакцина за контролу мисли кроз аеросоле већ тестиране на људима

06. 02. 2015. ВИЗИОНАРСКИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

19993_1600x1200-wallpaper-cb1273512003

Према поверљивим информацијама које је Еколошки покрет добио, данас (20. јануара 2015. године) навршава се годину дана активног рада ХААРП система у 100% пуној снази. Последица тог рада, односно изложености становништва Србије овим зрацима смрти је енормно повећање напрасне (изненадне) смрти становништва без видљиве болести. У то се могао уверити сваки становник урбаних насеља по повећаном броју интервенција кола хитне помоћи чији звук сирена просто не излази из главе у градовима Србије.

haarp-electrosmog-ambient-emr-cell-tower-wifi-rf

Деловање ХААРП система коме смо изложени је да снижава природно наелектрисање човечјег организма (мозга) на коме делујемо, са 30.000 херца на 15.000 херца, што доводи до апатије и депресије људи. Многи истраживачи, социолози и политиколози, су јавно постављали питања; шта се то дешава са становништвом Србије када је потпуно равнодушно према сопственој судбини и не изражава никакав протест или неслагања са просто несхватљивом деградацијом услова и квалитета живота? На основу добијене информације сада знамо и разлог – пуна изложеност електромагнетним зрацима ХААРП система који преко постављених фазних решетки и пријемника у виду антена базних станица утичу на психу становништва сваки дан између 8.00 и 17.00 часова. Грађани Србије су претворени у експерименталне животиње над којима се изводе експерименти уживо, забрањених Резолуцијом Уједињених нација одмах после Другог светског рата.

Фазне решетке ХААРП система које примају те зраке смрти и усмеравају их на урбана насеља су постављене на највишем делу београдског гробља Лешће и на највишем врху Фрушке горе, Црвеном Чоту. Преко њих су грађани Новог Сада и Београда свакодневно између 8.00 и 17.00 часова изложени смртоносним електромагнетним зрацима ХААРП система који их убијају и психички блокирају.

picture11

Недавна информација да је председник Србије, Томислав Николић, тражио да се забране прелети авиона преко Бајчетине, где су му смештени породични објекти и породица, представља крунски доказ издаје народа и државе и изнете информације о деловању ХААРП система. Разлози изнетог захтева председника Србије немају никакве везе нити са његовом непосредном безбедношћу, нити са могућом буком, него само са хемијским траговима које ти авиони за собом остављају, од којих је председник Србије покушао, у својој глупости, да заштити своју породицу. Такав потез председника Србије заиста представља дно издаје и људскости; сопствени народ препушта геноциду, а тражи изоловано острво у Србији и заштиту од запрашивања отровима да би му породица била безбедна! У тонама и тонама отрова које нам свакодневно избацују наши авиони са нашим пилотима, по налогу највеће терористичке организације на свету, највише има металних оксида који су у синхронизацији са електромагнетним таласима упућених из централног ХААРП система са Аљаске. Председник Србије, у својој интелектуалној могућности је замислио да, ако се изолује у својој Бајчетини са својом породицом и унуцима, да ће бити заштићен! Јадан човек, сажаљења вредан!

Нажалост, морамо га разуверити, нема, нити може бити заштићених од глобалног геноцида, бар не на овим просторима, јер је српски народ одређен за брисање са лица Земље. Звао се он Николић, или Вучић, судбина му је предодређена, као и свим осталим становницима Србије, односно српском народу у целини, само он у својој издаји, глупости и себичности то не схвата.

1017114_606405559392867_1767789452_n

Да ли се можемо одбранити од геноцида који се свакодневно спроводи над нама? Да, можемо, али само ако желимо и ако смо спремни на жртве и напор да срушимо фазне решетке извора електромагнетних таласа на фреквенцији које нас убијају или изађемо на улице и свим расположивим средствима срушимо издајнике на власти и зауставимо геноцид.

Другог решења, нажалост, нема; или ћемо преживети геноцид активним отпором, да остане макар неко да прича шта су нам радили док је већина ћутала, или неће остати нико, чак нити запис да смо живели на овом простору.

Како радили, тако нам Бог помогао!

.

Никола Алексић

Директор Еколошког покрета

6 replies »

 1. Cilj zapada nije da vas „truje“ HAARP-om ili avionima, cilj je da ubrizgava paniku i strah člancima kao što je ovaj. Lakše se širi, brže od bilo kakve bolesti.
  Da bi probudio u vama reakciju osnovnog preživljavanja. Što bi stavilo vaš mozak što bliže životinjskom instinktu za preživljavanje. A svi znamo kako se kontroliše krdo životinja? Sreća pa smo već jednom prošli kroz taj period 90tih. I valjda naučili nešto. A ti matori koji si ovo napisao, bolje podnesi neke naučne dokaze da ne popiješ tužbu zbog širenja laži, unošenja panike i straha u svest naroda. Stavljajući ove nazovi predpostavke „činjenica“ u ovaj članak, sam sebe stavljaš u vatrenu stolicu. I jedino što sam ćeš da postigneš jeste da ti budeš sveže opečena žrtva od strane naroda a ko zna možda i vlasti 🙂

  Свиђа ми се

 2. Trebalo uz ovu tvrdnju priloziti neke podatke o izvrsenim merenjima da bi ove tvrdnje bile verodostojnije. Mogli bi rezultati u obliku veceg grafa (ili vise njih, koji se uvecava na klik) biti prilozeni uz tekst. Navesti jacinu izmerenog polja, pribliznu lokaciju merenja, intenzitet polja na frekvencijama od interesa u toku vise dana, u odredjene sate. Postoje ljudi koji znaju kako to izmeriti, postoji i oprema, samo fali zelje da se nesto uradi.

  Свиђа ми се

 3. „…које ти авиони за собом остављају, од којих је председник Србије покушао, у својој глупости, да заштити своју породицу.“

  Malo je previse pretenciozno znati sta je predsednik Srbije pokusao. To je kao kad bi ga videli da negde zuri i odmah zakljucili da ima problema sa stomakom…

  Свиђа ми се