АКТУЕЛНО

ГМО и кемтрејлс: За 10 година ће половина деце у САД бити аутистично, упозорава др Стефани Сенеф


Чувена научница и истраживач др Стефани Сенеф (dr. Stephanie Seneff), врсни биолог и токсиколог на МИТ-овом одсеку информатичких наука и вештачке интелигенције за данашње је време прави херој. Она за разлику од већине добро плаћених научника не води бригу о фармацеутским корпорацијама нити се додворава пирамидалном систему, а који је година од ње инсистирао да ћути.
Она је храбро разоткрила једну од највећих завера у човечанству – а то је да су људи широм света нападнути отровима. Пуно се говори о кемтрејлсима и ГМО храни, но некако потплаћене и намештене истраживачке студије које су увек на страни корпорација имају предност у mainstream медијима па глас оваквих научника углавном не стигне далеко. Буде ућуткан или дискредитован у самом почетку.

* кратка веза: http://wp.me/p1Fuk8-CcR

28.09.2014. ВОЖД, за ФБР приредила Биљана Диковић

Доктор Стефани Сенеф
Доктор Стефани Сенеф

Др Сенеф је до својих открића дошла проучавајући болест аутизма на чему је радила више од седам година. Она је у свом раду документовала, а касније и јавно објавила непојмљиво константан пораст аутизма у последњих 20 година.

Како она говори “нешто јој је постало сумњиво у тренутку када је схватила да ће само у САД-у до 2025. године више од половине деце бити болесно од аутизма ако се овај тренд настави.”

Одлучила је сазнати разлог због кога деца масовно оболевају од аутизма и научним истраживањима дошла је до одговора.

Наиме, она јасно и гласно тврди – како су главни узрок и кривац за аутизам, али и све друге болести, попут Паркинсове, и све раширеније деменције – ГМО корпорације у сарадњи са геоинжењерингом, односно запрашивањем неба алуминијумом и осталим тешким металима који се гомилају у телу човека, али и у тлу.

Ту су и све раширенији Монсанто RoundUp хербициди које према најновијем истраживањима у свом телу има сваки човек.

Сенеф упозорава да константна изложеност људског тела том коктелу тешких метала, са алуминијумом, те ГМО храни, људско тело доживљава једну врсту потпуног слома, а горе набројане болести одговор су на то.

Др Стефани Сенеф је окрививши ГМО корпорације, али и геоинжењеринг (Chemtrails) у својој двосатној презентацији у потпуности упозорила људе да су једноставно нападнути, отровани те да је врло важно обратити пажњу на намирнице које узимамо у свој организам.

Но, од кемтреилса, нажалост побећи никако не можемо.

ГМО храна, тачније кукуруз на Балкану, али и у целом свету се у најмању руку користи као храна за животиње чије затровано месо свакодневно једу милиони људи и тако у себи гомилају отровне супстанце.

С обзиром на то да је потпуно јавно др Сенеф објавила резултате својих истраживања који никако не иду у корист великих корпорација, очекивано, уследиће напади и дискредитација ове научнице – која наравно није једина.

Велик део набавке наше хране је заправо Монсантов отровни напитак. А он се стратешки комбинује са алуминијумом и тешким металима које распршују такозвани климатски инжењери по свима нама.

Ако повежемо коцкице у свеукупну слику, не само да је реч о онемогућавању живота наше планете него се тај напад одвија како би се онеспособио здрави људски организам. Јер људима који то чине није потребно здраво људско биће већ болесно и ослабљено и као такво потпуно зависно од фармације, система и на крају о свом властитом убици.

Чињеница је да се већ сада налазимо у фази борбе за живот.

Време је за револуцију.

извор: balkanspress.com

26.09.2014. – 13:30

2 replies »

 1. „Јер људима који то чине није потребно здраво људско биће већ болесно и ослабљено и као такво потпуно зависно од фармације, система и на крају о свом властитом убици.“
  Да вас питам нешто, мало глупо и провидно, али исто као и сви чланци ове категорије као овај горе.
  Да ли би било ко од вас био задовољан да послаже лешеве и полулешеве и пред њима изиграва снажног и моћног господара? Да им наређује, да им сече главе кад год му дуне и слично?
  Зар није помало болесно питање?
  Па то се тврди у овом чланку!
  Шта оваквим чланцима трагично недостаје?

  Одговори на најједноставнија питања.
  Ево једно, на пример.
  Ако је то све тако у целом свету, чему онда могу да се надају ти људи који хоће да зарађују паре и да владају другим људима?
  Па ако је неко неспособан да живи, а поготово ако су сви неспособни, ко ће онда да штампа те паре, ко ће да ради земљу, ко ће…?
  Над ким да владају фармацеути и господари живота?
  Над сенкама од људи или отрованим и побијеним људима?
  Господо, нису они тако баш блесави и плитки.
  Не баш толико да и себе запрашују кемтрелсима и отровима, масовно уништавају и слично. Или можда желите да идете даље са паранојом и да нам кажете како су ти фармацеути и господари живота себе заштитили, или живе у неким подземним градовима? Па онда нису господари, него заробљеници подземља! Ко им служи тамо? Ко излази у њихово име да трује народе света?
  Има ту истине, али само делимично.
  Они рачунају да ће са сигурним оружјем истребити пола човечанства и завладати над 3-4 милијарде људи.
  Дакле, ни близу није тачно да су спремни да убију човека на планети земљи.
  Осим у оваквим наклапањима.
  И још нешто.
  Ако они то не ураде, а ја не бих волео да они помлате пола човечанства, онда ће то доћи само по себи са једним неконтролисаним хаотичним ратовима, па ко кога.
  Зашто?
  Па већ нас има превише. Већ је пола човечанства гладно и жедно. А множи се и повећава на стотине милиона годишње. За само три деценије, биће нас од 10 до 12 милијарди.
  Кратко и јасно – нема места!
  Е, зато ће свашта бити.

  Свиђа ми се

 2. Žao mi sve dece sveta. Međutim pre svega nijviše brinem o našoj deci!
  Američke vlasti su njihov problem, 5.milijardi $ je bio posao na godišnjem nivou, kada se prosipaju ove hemikalije u nebeske visine, umesto da ih inaktiviraju i unište na siguran način na zemlji ..Ali sada je mečka došla kod nas pa sada domaći skotovi ko zna za koju „krupnu siću“ isplaćenu ko zna na kojem ostrvu, omogućuju kapitalističkim secikesama, da nas truju i zarađuju pare..Kada ćemo da se pobunimo???? Da li roditeljima, njihova deca znače manje od trenutne karijere, i posla u državnim „zatvorima“???

  Свиђа ми се