АКТУЕЛНО

ТАЧИ ПРЕТИ СРБИЈИ ОРУЖЈЕМ: Бивши вођа ОВК формира и наоружава Војску Косова!


ТАКОЗВАНИ „косовски министар спољних послова“ Хашим Тачи сматра да Приштина треба да настави са успостављањем оружаних снага Косова.
„Морамо наставити са успостављањем оружаних снага Косова као малим, домаћим и неофанзивним снагама које ће функционисати у складу са Уставом и под пуном цивилном контролом“, навео је Тачи у ауторском тексту у Данасу.

ФБР коментар: Терориста и србски непријатељ и убица број 1. пише ауторски текст за дневни лист ДАНАС, родољубиво нема шта, баш за пример. И ФБР питање: Шта су тренутне власти срПске учиниле поводом овога, да ли ће ћутати као и кад су оружане снаге суседне државе Албаније – АНА звецкале јавно оружјем и претиле?

25. 12. 2014. Национал/Танјуг, за ФБР приредила Биљана Диковић

taci

Како је додао, успостављање оружаних снага Косова „као мултиетничке компоненте Косова и регионалне безбедносне архитектуре, засниваће се на стратешкој процени сектора безбедности који је реализован у сарадњи са НАТО партнерима.
Тачи, донедавно косовски премијер, такође је истакао да је успостављање формалне везе између косовских оружаних снага (КАФ) и НАТО „приоритет“ и да Приштина ради на развоју „јасног водича“ за чланство у програму партнерства за мир, додајући да се тај рад води паралелно са напорима за унапређење процеса интеграције Косова у ЕУ.

Извор: Танјуг

nato-izvestaj-o-organizovanom-kriminalu-na-kosovu-roots-of-uck

nato-izvestaj-o-organizovanom-kriminalu-na-kosovu-roots-of-uck

 

1 reply »

  1. Sampionske provokacije od strane siptarske mafije,koja ce kao baksis u kafani ostaviti Taciju 20 30 miliona eur,da opremi,naoruza a pomocu CIA-e obuci 3do 4,5hiljada uniformisanih neukih degenerika.Da bih videli hoceli ova bezmuda Srbija odreagovati,a trebalo bih bas namerno,bez i jednog jedinog obavestenja ili upozorenja,kako se oni negde stacioniraju i smeste,bukvalno uraditi desant nocni i potamaniti i unistiti svaki trag od njih kao da nisu ni postojali,od dokaza samo bih nasli dim.Tako radi ozbiljna drzava,a mi…pretesko za banana drzavu kakva smo mi.

    Свиђа ми се