АКТУЕЛНО

ЕУ СРБИЈИ: НЕМА ВИШЕ ТРТЕ МРТЕ- АКО ОЋЕТЕ ДА ОСТАНЕТЕ КАНДИДАТ УВЕДИТЕ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ


Односи Србије и Русије морају да буду у складу са евроунијском политиком- речено је србској делегацији у Бриселу

ИтарТасс December 17, 16:10 UTC+3

ФБР превод- Миодраг Новаковић

 

Преговори о чланству у ЕУ који су у току од јануара, су сада под знаком питања због одбијања србских власти да уведу санкције Русији…

© Oksana Toskic/TASS

BRUSSELS, December 17. /TASS/. Кандидату (вечитом) за чланство у ЕУ, Србији је речено да њени политички односи са Русијом морају да буду усклађени са утврђеном бриселском политиком (или?)…. .

Усклађивања (србске) политике у свим областима морају да укључе и Русију, и то што је пре могуће, изјавио је литвански министар спољних послова Едгарс Ринкевич у среду, за време састанка Србско-Евроунијске „асоцијације за стабилизацију“ у Бриселу, којим је он председавао.

Србске власти су до сада одбијале да се придруже ЕУ санкцијама против Русије, иако такви кораци ометају „блоковске преговоре“ који су у току од јануара ове године.

Балканској републици је „поклоњен“ статус (вечитог) кандидата у марту 2012 године. 2020 година се сматра крајњим (клизећим) роком за приступ Србије….

menacing_russian_bear

6 replies »

 1. ЈА НЕ ПРИЗНАЈЕМ ТУ банду КОЈА ЈЕ ИЗДАЛА КОСМЕТ И КРАЈИНУ И КРВНИ СУ МИ непријатељи ТУ НЕМА НИ СРБИНА НИ ЧОВЕКА КОЈИ вучић николић дачић вулин ОНИ СУ вазали ватикански ка и дични ТЗВ САДАШЊИ ПАТРИЈАХ И ТЗВ САДАШЊЕ ВЛАДИКЕ унијати проклети СССС

  Свиђа ми се

 2. Па за к….ц ви ЕУ. Ние като сме в ЕУ сме цъфнали. Дръжте се за Русия. На България и Сърбия мястото е в славянско православен съюз с Русия.

  Свиђа ми се

 3. Recimo truloj Evropi i Americi, da im je istekao rok trajanja i da moraju na smece istorije pa prigrlimo majcicu Rusiju, kao sto to radi Erdogan koji zapadu porucuje, da gledaju svoje poslove i ne mesaju se u njegove. To je ujedno kraj i NATO alijansi kojoj pucaju savovi i pocinje da se raspada. Putin je porusio njihove figure na sahovskoj geopolitickoj tabli na kojoj se zapad vise ne mose snaci. Sad pocinje svadja medju Evroamerickim drzavama oko toga ko je za Ruse, a ko protiv. Ishod se zna. Niks gut, ales kaput…

  Свиђа ми се

 4. Како да не господо еееууууу, стисните петљу драги сународници па им реците депешом са подписима целе нације, испред оних што немају храбрости изрећи ннеееее!

  Свиђа ми се