АКТУЕЛНО

Шешељ испред Председништва Србије доделио Томиславу Николићу 10 нових диплома (фото, видео)


Десет заслужених диплома за Томислава Николића

10.12.2014. СРС

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ данас је испред Председништва Србије покушао да уручи Томиславу Николићу десет заслужених диплома које је стекао крвавим и мукотрпним радом.

Асоцијација приватних факултета овластила ме је да данас будем ректор и доделим Томиславу Николићу не само једну, него десет нових диплома. Предаћу му диплому издајничког факултета, полтронског, поданичког, преварантског, института тајкунских јатака, диплому факултета Драгице Николић, покварењачког факултета, хохштаплерског и диплому почасног доктора наука универзитета у Бајчетини. Немојте неко да каже да ове дипломе нису заслужене. Оне се нигде не могу оспоравати,“ рекао је др Војислав Шешељ.

Под изговором да се писарница Председништва реновира, др Војислав Шешељ је од стране официра МУП-а и припадника Жандармерије спречен да Томиславу Николићу уручи дипломе.

„Имате чин, можете да преузмете дипломе за председника Николића стечене на регуларан начин,“ рекао је др Шешељ официру МУП-а и додао да полиција не сме да прими дипломе, „јер ће им Вучић за казну смањити плату још десет одсто“.

Дипломе је покушао да преда и изасланик др Војислава Шешеља Немања Шаровић, коме полиција није дозволила да приђе Председништву Србије.

Видео: Курир

***

ФБ Зоран Красић

Данашња сморта полиције у Београду. Стојички подносе и смањену плату и бруку јер им је министар Неша слина. Без обзира на све то полиција је мирно и дисциплиновано учествовала у сморти, јер смотру врши војвода Војислав Шешељ. Слика полиције непосредно пре доласка Војислава Шешеља.

Данас Хрватска вришти у Савету безбедности УН због Војислава Шешеља, а народ и полиција у Београду истовремено одају почасти Војиславу Шешељу.

После смотре полиција се прикључила грађанима и уживала у спектаклу доделе 10 диплома Томи дипломи. Тако је увек када је и полиција уз свој народ.

1375846_551381978297822_1017427628381291729_n

***

„Једва се брате уздржах да данас не истрчим испред строја и поздравим се са војводом. Ноге су ми саме полазиле ка њему. Сада ми један колега прича да је и њега пратио исти осећај. Па он је баш висок, ја га први пут видим уживо. Да сам то урадио не бих се ишчупао само са дисциплинском, Бог једини зна. Сви ми који смо крварили по Босни, Хрватској и на Косову смо за њега али посао је посао. Морам да идем. Поздрави све наше тамо и јави се када долазиш“.

Порука коју сам управо добио од једног пријатеља који води порекло са Косова и Метохије а припадник је жандармерије која је данас спречила др Војислава Шешеља да посети свог кума и однесе му вредне поклоне.

***

Војислав Шешељ донео пред зграду Председништва Србије 10 нових диплома за Томислава Николића

Diploma

10. децембар 2014. НСПМ
Српска радикална странка (СРС) није успела да данас на јавном скупу испред зграде Председништва, симболично додели десет нових диплома председнику Србије Томиславу Николићу.Више стотина радикала међу којима су и лидер Војисалв Шешељ, Вјерица Радета, Милорад Мирчић и Немања Шаровић, окупило се на Андрићевом венцу, испред зграде Председништва.

Они су покушали да на писарницу Председништва предају Николићу десет нових диплома.

– Асоцијација приватних факултета овластила ме је да данас будем ректор и доделим Томисалву Николићу не само једну, него десет нових диплома. Предаћу му диплому издајничког факултета, полтронског, поданичког, преварантског, института тајкунских јатака. факултета Драгице Николић, покварењачког факултета, хохшаплерског и диплому почасног доктора наука универзитета у Бајчетини. Немојте неко да каже да ове дипломе нису заслужене. Оне се нигде не могу оспоравати – рекао је Шешељ.

Десет диплома је уместо Шешеља требало да преда његов изасланик Немања Шаровић, међутим од кордона полиције згради Председништва није било могуће прићи. Образложење које су представници СРС добили од полиције било је да писарница Председништва не ради због реновирања зграде Председништва.

– Имате чин, можете да преузмете дипломе за председника Николића стечене на регуларан начин – рекао је Шешељ полицајцима са којима је разговарао.

Он се упитао и шта се реновира на згради Председништва, уз опаску да изгледа да се дижу спратови.

– Николић је своју супругу удомио у згради, али да нема места за сву осталу родбину – рекао је Шешељ.

Шешељ је казао и да му је јасно што полиција не сме да прими дипломе јер ће „им Вучић за казну смањити плату још десет одсто“.

Док је колона присталица СРС прилазила згради Председништва, са разгласа се слушала музика, песме „Спремте, се спремте, четници“ и нумере посвећене Војисалву Шешељу.

Овај перформанс је, у неуобичајено великом броју, обезбеђивала и полиција и припадници Жандармерије. Најмање пет аутобуса, од којих су неки и на спрат, довезли су припаднике јавног реда и мира.

Потпредседник СРС Немања Шаровић каже да је толики број полицајаца на скупу заправо част за Војислава Шешеља, „јер се тако дочекује четнички војвода“.

– Очекујемо да ће их следећи пут бити још више, и да ће нас сачекати уз масну гибаницу – казао је Шаровић, истакавши да СРС неће одустати од предаје диплома председнику Николићу.

(Блиц)

2 replies »

 1. Требали су предати кривичну пријаву због;фалсификата-тј куповине дипломе,издаје Косова и метохије-сарадња са окупаторима-енорман лоповлук и стицање богатства од издаје земље ово све скупа заслужује 5 смртних казни!!!

  Свиђа ми се

 2. Асоцијација приватних факултета овластила ме је да данас будем ректор и доделим Томиславу Николићу не само једну, него десет нових диплома.
  =======================================================================

  Само представа за народ.

  Боље би било да га је јавно питао шта је радио на Гочу 2008 године са својом камарилом ????

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  Нека се наша Света и мученичка Црква и даље моли за оне који су на власти.

  А ја убоги, бедни и много грешни, ћу се молити за све њихове жртве, убијене, прогоњене, болесне, гладне, голе и босе, оне који су у тренутку безверја дигли руку на себе, јер истерани с посла из уништених фабрика нису могли својој јадној деци да обезбеде ни парче хлеба, и да их пошаљу у школу у поцепаној одећи и обући.

  Са вером и надом, да ћемо дочекати дан да им народ пресуди за све злочине, и да их једном великом метлом почисти на ђубриште историје.
  И да пусти воду.

  Даће љубљени Господ да ће сви они са својим газдама да приме своју плату.
  С вером у васкрслог Господа, до ослобођења

  Свиђа ми се