ДРУШТВО

СНП НАШИ – Борис Тадић мора бити лустриран због катастрофалне политике „Европа нема алтернативу“


boris-tadic-sebastijan-kou-olimpijski-park-london-1351333235-109837-300x199

10.12.2014. СНП НАШИ

Политички дилетант Борис Тадић својим политичким авантуризмом који се одликовао по слогану „Европа нема алтернативу“, довео је српску државу и народ на ивицу пропасти.

Тадић је на место председника доведен под патронатом Беле Куће и Стејт Департмента, и Демократска странка и Тадић нису били  ништа друго до политички сервис Сједињених Америчких Држава у Србији који је под недопустивим директним и апсолутним утицајем највиших структура САД.

Тадић и читава булумента људи око њега који су кокодакали „Европа нема алтернативу“ уживала је у привилегијама и стицала екстремно богатство, док је народ из дана у дан био све сиромашнији, а српска привреда све уништенија.
Они су практично власништво или изнајмљени плаћеници Сједињених Америчких Држава, који су склоњени из велике игре пошто нису били у стању да потпишу Бриселски споразум, и за ту игру су били потребни нови играчи.

У то име Тадић је здушно помогао формирању СНС која обавља све прљаве послове које Тадић није смео због притиска јавности.

Борис Тадић није сносио никакву одговорност због политике пропасти коју је водио и стања у које је доведена Србија, а од својих „патрона“ и пријатеља из СНС добио је на поклон нову политичку партију НДС која је променила назив у Социјалдемократска странка.
Борис Тадић као носилац политике „Европа нема алтернативу“ мора бити лустриран, а затим и испитан у вези бројних афера за које се лепи његово име, а за њим то треба урадити и са осталим политичарима који заговарају „европски пут Србије“ који нас води у пропаст.
Информативна служба
СНП НАШИ

3 replies »

 1. СНП НАШИ – Борис Тадић мора бити лустриран због катастрофалне политике „Европа нема алтернативу“
  ==========================================================================

  Могуће да сам ја у заблуди али верујем, да је данас грађанима Србије потребна једна велика метла да почисти сво ђубре из ове наше лепе земље.
  По мени право питање гласи ? Шта су СВИ ОНИ који су изабрани по свим изборним системима свих ових деценија урадили да нашем јадном народу буде боље? Данас, када знамо да су новцем оних који су убијали наш народ дошли на власт као њихови „ извођачи радова “ на пројекту званом уништење Србије и да су сви они који су као власт или ткз. опозиција познатији у народу као курта и мурта, одлазили по своје мишљење у амбасаде наших убица успели да униште највећи део оног што је било народно, традиционално, морално, материјално и економски, да понизе и опљачкају грађане Србије, када је имовина више генерација радних људи преко ноћи отишла у руке лопова кроз поступак који су звали „ приватизација “ захваљујући партијским колегама као консултантима разних мафијашких агенција који су их „ процењивали “ и корумпираним судијама који су судили по партијским критеријумима.
  Данас, када видимо да је пљачкање грађана био посао који су они на власти развили и патентирали, да им је то била једина и основна делатност, како што више опљачкати народ уз законску регулативу коју су доносили да то озваниче има ли у нашој држави просечног нормалног човека који може да поверује да са свима њима, по било ком изборном систему, нама и нашој јадној деци сутра или 2016, 2018 или 2020 године може да буде боље ? Да ми покаже, само једну област људског живота коју нису испоганили својим партијским радом у којој је нешто боље за ове претходне деценије коју су они урадили, неки од њих и са више мандата ? из својих предизборних слогана за добро нас грађана ?

  По мом скромном мишљењу, данас грађани Србије треба да јасно и гласно кажу ДОСТА ! Доста страначким паразитима, доста деловању злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу “ и њиховим следбеницима, доста свим владиним и невладиним агенцијама које су пиле крв народу финансиране од наших убица или из буџета, а на рачун свих нас, доста свим одборима и разним „ консултативним телима “ као најгорем појавном облику корупције и прихватилишту свих оних партијских кадрова који даноноћно раде на уништењу државе, често на по 5-6 лепо плаћених функција.
  Ако се питате како се отарасити пројеката и њихових идеолога попут „ Европа нема алтернативу “„ Будућност у коју верујем “ „ Свом снагом против корупције“ и сличних будалаштина, одговор је лак, а дат је у Уставу Републике Србије, који у члану 2 дефинише да је народ носилац суверености, да сувереност потиче од грађана који је врше референдумом, НАРОДНОМ ИНИЦИЈАТИВОМ и преко својих слободно изабраних представника. Када видимо, како и за кога „ раде “ изабрани представници, бирани по свим могућим изборним системима којима је данас место на ђубришту историје онда нова народна власт изабрана на таласу народне иницијативе има више задатака а неки од првих су : Законом забранити сваку страначку активност у наредних 5 (пет) година, под претњом казне строгог затвора у трајању од најмање 10 година.
  Друго, одузети сву покретну и непокретну имовину свим политичким странкама опљачкану од народа.
  Кукњава која би се после тога чула од свих наших хоштаплера када би схватили да је са њиховим лоповлуком завршено чула би се до месеца а одзвањала би веома, веома дуго.

  То је тек почетак, а за више информација у прилогу ослобођења који следи………………

  …………….. написаном пре више година, који није савршен. Спреман сам да чујем сваки предлог, као и шта је алтернатива овом умирању нашег благочестивог народа ………………………..

  http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=8&t=13769.

  А за оне који мисле да још увек није право време једно подсећање познатог немачког научника, теолога Августа Нимелера који је завршио у конц логору : “Када су нацисти дошли по комунисте, ја сам ћутао, нисам протествовао, јер нисам био комуниста. Потом су они дошли по социјалисте, ја сам ћутао, јер нисам био социјал-демократа. Онда су дошли по синдикалце, ја сам ћутао, јер нисам члан синдиката.

  Када су дошли по мене, више није било никога да протествује”.

  Нека се наша Света и мученичка Црква и даље моли за оне који су на власти.

  А ја убоги, бедни и много грешни, ћу се молити за све њихове жртве, убијене, прогоњене, болесне, гладне, голе и босе, оне који су у тренутку безверја дигли руку на себе, јер истерани с посла из уништених фабрика нису могли својој јадној деци да обезбеде ни парче хлеба, и да их пошаљу у школу у поцепаној одећи и обући.
  Са вером и надом, да ћемо дочекати дан да их народ једног дана изведе на прави народни суд, и да их једном великом метлом почисти на ђубриште историје.
  И да пусти воду.

  Даће љубљени Господ да ће сви они са својим газдама да приме своју плату.
  С вером у васкрслог Господа, до ослобођења.

  Свиђа ми се

 2. Николић је одмах након избора, инсистирао на заштити истог и говорио да он гарантује сваку заштиту Тадићу!! Срамно. Исте су им газде!! Пуна подршка овом захтеву Наши.

  Свиђа ми се