АКТУЕЛНО

ВучКО(НЧИТА): Претварам се у (ћосаво) женско и не стидим се тога (Орвелијански превод)


Мој главни задатак јесте да разградим економски здраву Србију и да коначно престанемо да будемо земља. То је најважније питање и имамо велику шансу да то урадимо уз помоћ Кирбија, Гузенбауера и наравно Курца (за кога се најчвршће држим- јер је млад и полетан). Сада вам кажем, 2015. биће за ВАС најтежа година, али сам уверен да ће Србија већ 2016. престати да буде економски нормална земља. Бићемо земља у којој ће грађани падати од глади на сваком кораку, са мањом телесном тежином (осим нас дебелих на власти) и са јасном (по)смртном  перспективом (биће посла поново за Тому, кад се врне у гробарски бизнис). Сви ви морате да потурите леђа, и то доња (по могућству разгаћена- доста су само нас гузили у Бриселу и Вашингтону). Ако то не урадимо, онда нећемо моћи ни дупетом у Јевропу (а камоли пузећки)“ – каже премијер Вучић о својим ЛСД и ЛДП халуцинацијамa…

6austrija_620x0

ОРВЕЛИЈАНСКИ ПРЕВОД РЕЖИМСКОГ (SNS.ORG) ТЕКСТА: „Вучић: Мењам се и не стидим се тога“ НА СРБСКИ УРАДИО МИОДРАГ НОВАКОВИЋ, фбр 16 новембар 2014)

ВучКО(НЧИТА):Претварам се у (ћосаво) женско и не стидим се тога (Орвелијански превод)

15.11.2014 СНС.орг

 mickovucic

* Хоћете ли попустити под штрајком лекара, просветара, полиције и изузети их од смањења плата?

– Није у питању попуштање, већ наша жеља да их научимо да нам једу из руке. Можемо ми њих да изузмемо од смањења плата, можемо и да ником не смањимо ни плате ни пензије, али онда не бисмо имали послушне јавне чиновнике. Ако негде направимо изузетак, то ће тражити сви. Зато нема милости у смањењу плата, као што вам то нисмо обећали у предизборној кампањи- осим кад смо у питању ми на власти, јер нама свакако највише треба.

* Да ли лекари и просветари разумеју ваше објашњење?

– Не разумеју, говеда једна. Јер ако гуљење коже народа не спроведемо данас, него кренемо сада да купујемо време и гласове, онда ће ови западни зликовци да згуле нашу режимску кожу. То ће нам се догодити ако будемо неодговорни као наши претходници. Не постоји нико озбиљан код нас и у свету ко није укапирао наше мрачне намере. Имамо добар програм реформи дизајниран у западним амбасадама који подржава и Брисел и Вашингтон. И још важније, ми ћемо се држати нашег пакленог плана ко пијани плота и спровешћемо га у НЕдело.

* Јесу ли грађани сигурни као ви?

– Кој ги шиша, али одговорићу овако. Пре годину и по дана британски премијер Дејвид Камерон био је близу пада с власти, али захваљујући мојој уштеђевини у фунтама (из времена када сам продавао ексере у „хинду радњи“ у Сохоу) извукао се. Сви су га нападали (не баш као мене, он је ипак био паметнији), нико није разумео шта он то ради (нарочито они који не знају енглески). Он је стиснуо зубе, разгаћио се, преклопио се, и рекао Курцу (кога се и ја иначе чврсто држим) – издржаћемо макар и затруднели, и остајемо уз н(В)аш план. Данас, Британија има највећи раст имиграната у Европи, после 400.000 отказа у јавном сектору запослили су око два милиона на црно. Оздравили су црну привреду и Британија је опет надувани економски балон. Камерону сви признају да им је заврнуо јајца. То желим и ја да урадим свом обезгаћеном народу- уосталом ако ни ја немам муда, шта ће онда њима јајца?

 Aleksandri

* Није спорно да је штедња неопходна, али можда сте прво на личном примеру могли да је покажете. Што рече економиста Даница Поповић, могли сте бар да се одрекнете службених аута.

Е, то мало морген. Ова влада расипа више него икад. Знате ли да смо одузели око 1.600 службених аута од нижих чиновника и распродали их будзашто вишим чиновницима, који се сад возе у приватим лимузинама? И да ће сва министарства без портфеља остати без фотеља (има да седе на тврдим столицама- да би добили омекшану столицу)? Бугарску кафу са бувљака и воду чесмовачу коју пијете са мном плаћа онај блесави Пањковић. Али не кријем да и даље има оних који се јавно разбацују, док сви ми остали сада то радимо тајно. И није ми тешко ни кад пронађем такве да их одмах исечем, истранжирам, и преко оног „малог у црном“ (Вулина, коме се ништа не гади) продам у локалним касапницама као првокласну говедину. Лично, не понашам се бахато пред камерама (осим кад ја и мој мали двометарски братић Андреј кренемо да дивљамо заједно са „кобрама“ и другим режимсим гуштерчићима) и оно што ми припада грабим и рукама и ногама (наравно, кад ме не виде).

aleksandar-vucic-foto-vesti-online-beta-b92

* А како ћете решити штрајк адвоката? Судство у Србији паралисано је два месеца?

– Решење проблема препустио сам ресорном министарству, мада нисам сигуран које то беше. То што нисам волео да чујем (и добио сам сходно мој редовни напад беснила) јесу политички говори који су се могли чути од неколицине адвоката- јер у овој земљи једино ја смем да држим политичке говоре, сви остали морају да слушају. Уверен сам да су коректне понуђене козметичке измене закона у Скупштини, односно кобајаги враћање адвокатима могућност да раде уговоре о некретнинама и пореска решења која им је понудио онај (квази)министар финансија. Капа доле (и то напачке, да могу да је допуне) адвокату Боровићу и многим другим такође савитљивим, али има адвоката који су умислили да су слободни грађани и да ће неког да уплаше. Данас се свих одреда плашим а нарочито оног уврнутог Вулина кад се обуче сав у црно ко оџачар и пиљи у мене с оне урокљиве очи (чак се плашим и властите сенке) зато више нигде и не идем (не изилазим из моје „Вучкове јазбине“). Ко хоће политичку борбу, добиће је на свети никад.

* Да ли је у реду да нотар у Нишу заради 10.000 евра за месец дана, а у Београду и до три пута више?

– Колики је мој део?! Наравно да не мислим да је нормално да све задржи за себе. Те паре мора да се расподеле по принципу „мање од пола пије, а скоро све коњу (мени) даје“…

* Хоће ли „Есмарк“ да купи Железару у Смедереву?

– Да, надам се да ће ова америчка компанија бити нови погребник Железаре, јер након што нам је УсаСтил растопио све тенкове и топове и побего са најквалитетнијим челиком, треба нам још једна окупаторска компанија која ће тамо да истопи сво хладно оружје, укључујући и ексцајге, тако да кад овај народ ускоро подивља, неће имати са шта да нас боде. Живим за то и радим за то и нећу се смирити све док потпуно не обезгаћим овај крезуби народ- уосталом шта ће им виљушке и ножови, нека моче бајат хлеб (ако имају у шта). Имао сам 28 састанака са компанијама које су биле заинтересоване за Железару, и нафатирао сам се са силни мито, али оћу још. И када се моје огромне кесе попуне, организоваћу велико славље (с туђе паре) пошто ми не умемо ништа да славимо сем победе спортиста- е сад ће и мене да славите, и то редовно.

 AV-fotomontaza-3

* Имате ли идеју како да помогнете приватном сектору који је и даље у огромним проблемима?

– Следеће године морамо да решимо проблем тешко наплативих кредита и по наређењу ММФ, и са Светском банком и ЕБРД направићемо посебан програм за претакање пара из државног у напредњачки приватни сектор- Али приватног, и свакако лоповског, који није довољно уништио наше банке. Један од тих приватних бизнисмена који држи ланац покретних клозета (а одбија да ми плаћа рекете) је узео кредит Српске банке од неколико десетина милиона евра, а као колатерал дао фекалије- тако да ја више и не идем у ту банку без да метнем штипаљку на нос…

* Кажете да је Мирослав Богићевић узео милионе евра, а као залог дао отпад?

– Да, ђубре једно, заједно са Гораном Перчевићем- нудио је мене као залог! И то су све радили моји квазикоалициони политичари са тим бизнисменима. Они им обезбеде кредит преко пословног одбора, овај добије кредит и да тим квазикоалиционм политичарима свој део, а мени шипак. Е, када то чујем, дође ми да се убијем- али нећу да обрадујем овај народ! И кажу ухапсите га! Па, ухапшен је шеф конкурентске банке! Моју банку наравно не смеју да пипну….

крезуби и свезуби

* Зашто продајете мањски део ЕПС, је л‘ ми то не умемо да водимо ову компанију?

– Изговорићу ту јерес. Волео бих да имамо крезуби систем (и још више крезубих шеика) као што је у „Ер Србији и Ер Џихаду“ на много места. Грађани свакако неће разумети ово што сам рекао- али кој ги шиша.

* Многи чекају вашу реакцију поводом доласка Војислава Шешеља. Хоћемо прво да расветлимо да ли је пуштање Шешеља завера САД, како тврди ваш министар Вулин?

– Не могу да се изјашњавам о томе, зато сам задужио Вулина (њему се ништа не гади) и никад не причам јавно о заверама, али зато тајно пуштам дезинформације где стигнем уз помоћ оног малог гаравог, коме се ништа не гади.

Ал међу нама- мени су Амери писали изборни програм (онај наш дресер Монтгомери) и сад неко да поверује да би они нама намештали Шешеља. Истина је да ми и наши дресери Амери кујемо тајну заверу против Шекија, али то нека остане стриктно међу нама, јер ви сте моје поданичко страначко гласило. Ако зуцнете о овоме лично ћу вас уштројити.

 вулинко

* Имате ли било каквог разлога да се плашите Шешеља?

– Као што видите, немам, овај разговор држимо у мом бункеру (вУЧКовој јазбини) 50 метара испод земље. Желим му исто што и Карлеуша.

* Али, управо та ваша, једина изјава о Шешељу као да показује да вам баш и није тако свеједно?

– Толико сам се прича наслушао о некаквим тајнама које ће Шешељ да открије да стварно немам шта да кажем- осим да су ови из Брисела и Хага обећали да ме не желе у Шевингену све док свој (њихов) посао овде обављам добро. Имам много важнијих издајничких ствари: договор око распродаје Железаре, ФАП, преговори са ММФ око продаје целе Србије (све са овим непослушнм народом) и то будзашто…

 1110712_10-06

* Страхујете ли да ће се неки чланови СНС, нарочито они незадовољни који нису добили позиције у власти, вратити Шешељу и СРС?

– Свакако и зато ових дана подмазујем где стигнем, и мислим да је добро да увек видите свачије лице кад му у џеп тутнете ковертић (него леђа). Ко год жели да иде, врата су му код Шешеља отворена. Док будем имао западну подршку да будем премијер, бићу премијер. Кад не будем имао окупаторску подршку, нећу бити ни то, ни председник СНС јер мене нико неће хтети да чува након тога, зато ћу да спакујем кофере, и тутањ на Ларнаку (може и у Сан Франциско, тамо бих се вероватно сексуално боље оријентисао). Ја радим само најгоре ствари за Србију.

vucic

* Има ли у доласку Шешеља нешто чудно? Њему су се обрадовали и они који никад нису били за њега само зато што очекују да нападне вас.

И он то ради два дана и то веома успешно. И? То само показује да у Србији постоји сој људи који је успео да препозна правог лидера, и са такозване грађанске и са такозване националистичке стране. Они полако излазе из својих шанчева и ровова. И сада им је јасно да А Вучић (а.к.а. „Држава то сам ја“) никада неће успети да уведе Србију, ни у европску, али ни у афричку, унију. Дакле, то је све већи број људи, као што ће се показати на следећим изборима, за које ћу све учинити да се не одрже.

* Како оцењујете то што је председник Томислав Николић на дан повратка Шешеља отишао на Хиландар?

– Мислим да је та посета на брзину заказана, и да је Тома збрисао, јер он најбоље зна како Воја уме да бије са оним његовим ручердама (лопатама).

* У каквим сте односима?

– РЕДОВНИМ.

 nikolic-i-vucic-4981

* Николић не пропушта прилику да вам „измакне столицу“, последњи пут када није желео да се састане са премијером Албаније?

– Председник Републике се скоро никад не понаша у складу са Уставом (који иначе и сви ми остали газимо по потреби- западној) и мислим да има коректан однос према Влади Бабејићу, док нас остале не зарезује ни за суву шљиву (осим кад је убацујемо у његов ракијски казан у Бајчетини), и ја то врло поштујем, бар док сам трезан…

toma-kazan

* Да, то увек кажете. Али, посета премијера Едија Раме није добро прошла ни за Србију ни за Албанију.

– Мислим да је за Велику Албанију прошла врло добро, а Србију ко шиша. Показали смо се као добри издајници- мало ли је?

* Није ваљда то било такмичење ко је бољи домаћин?

– Чекајте. Постигли смо добре резултате у области младих УЧК терориста, показали смо отвореност и шупљикавост наших граница, да код нас нема више патриотизма, чак ни државности, да и са онима са којима смо се 70 година гледали преко мушице, сада можемо да заједно кујемо планове о Великој Албанији. Друга је ствар што су неки покушали да нас јавно раскринкају, али зато ми контролишемо све водеће медије, и можемо овај народ да преведемо жедног преко воде, кад год оћемо…

 9

* Како је изгледао разговор са премијером Рамом у четири ока?

– Није ту било пуно разговора- углавном стењање и мрмљање на неком мени страном језику, а мени су хтеле очи да искоче из дупљи, колико сам био избуљен (и набуљен). Јер онај шипац кад заскочи, не уме да стане (одрасло то бре на кантунима са овцама и козама, па застранило).

* Шта је било толико тешко?

– Ништа није било тешко, јер било је ту вазелина и овчег лоја, у већим количинама- тако да је све ишло буквално као по лоју. После док смо (по)пушили лулу мира у полумраку моје вУЧКове јазбине, забављали смо се догодовштинама са стадиона, дроном, чињеницама које знам и детаљима из истраге (али сам их заташкао), бројним изјавама албанских званичника пре његове посете (који му завиде на нашој „интимизацији“) и његовом жељом да има велики митинг у Прешеву, на коме сам и ја требао да говорим. Али, видели сте великог митинга није било на улици, јер смо им о нашем државном трошку уступили велику салу (да нам наши велико-албанци не озебу напољу)…

* Ако је било тако тешко, зашто сте обећали одлазак у Тирану?

– Ајде одатле бре, већ сам реко да је све ишло ко по лоју (и вазелину), мој посао је да се напињем за добро народа (наравно туђег).

 Vucic2

* Зашто је Србији важна сарадња са Албанијом?

– Због Западних интереса. За нас је најважнија политичка стабилност региона, а Србију ко шиша. Ми у Албанији можемо да изградимо пуно Жутих Кућа, од Кукеша па све до Драча- имамо ми Срби још доста бубрега.

Албанци су већ заинтересовани за наше изнутрице и њима можемо да извозимо скоро све наше органе. Они су донели одлуку да наше лекове не могу да увозе, али нема везе опростићемо им, као што смо им опростили и стотине киднапованих и за органе искасапљених Срба. И не само то, сада ћемо показати- да ако код нас Срба можда више и нема „белих бубрега“, бар има доста „црних“…

* У чему је разлика кад Еди Рама каже да Србија треба да призна Косово и када то исто каже црногорски премијер Мило Ђукановић?

– Разлика је у томе што кад Ђукановић дође у Србију, он то не каже- јер курва зна да га онда не бих извео на вечеру и курвање о државном трошку. И кад Хилари Клинтон дође у Србију, она то не каже- и нема потреба да каже, јер ЗНА СЕ. Сви други могу да говоре о томе, а Рама је за то свакако најкомпетентнији. Он говори о Косову са сваким правом, јер ми издајници смо већ потписали Бриселски споразум, укинули државне институције Србије на северу, омогућили пријем Косова у све регионалне органе, чак и у неке светске, даћемо им и столицу у УН, како је то мој пријатељ (патак) Дача недавно обећао Тачију терористи? Ја сам једини који не може да говори о Косову, пошто сам га издао (до коске).

П.С. Заборавих да вам кажем да сам управо признао илегалне пасоше „репубљик косово“, сад могу шипци и учк терористи да нам шпартају по Србији како оће- мало ли је бре?

 диктатор

* Рекли сте да ћете о реконструкцији да размишљате у јануару и лицитирања су почела. Хоћете ли сменити Тасовца, Вербића, Илића, Селаковића…

– Него шта ћу. Видећете ви да су за мене Џонг Ким и Садам „добровољци Црвеног крста“- има да лете главе, него тако…

10606277_545157078962673_8741387365371014779_n

* Хоћете ли у јануару да размислите и да СПС замените странком Бориса Тадића?

– Ту су већ предузете мере и радње, онај мали дебели ми се све више гади, а оно његово коферче ко да је шупље, што му више допуњавамо, оно све празније. Друга ствар, између мене и БоТе постоји нека тајна веза- мислим да смо и по питању сексуалне оријентације много ближи један другом. Уосталом сви сте видели како се (патак) Дача, кад је био с ону разгаћену водитељку, смејао на ону ствар ко луд на брашно. Ја и БоТа такве ствари радимо тајно и дискретно. Дача је готов, историја, млого ми је дегутантан…

 он и бота

* Покојни Мики Ракић је у априлу 2013. написао да је врло значајно како ћете потрошити своју популарност. На глупаве препирке, или истинске реформе. Поштено, трошите ли узалуд своју популарност?

– Зато је и покојни- много је инсунуирао… Иначе нема ту глупавих препирки, сви моји јавни наступи су унапред режирани. Своју популарност не могу да потрошим и да оћу, јер је и немам. Сигуран сам да би мој (и БоТин) друг Мики данас био поносан, када би видео у каквог сам врсног издајника израстао…

* Они који вас не воле замерају вам што од свега правите медијски циркус?

– Али ја се тиме не бавим, тиме се бави моја тајна служба. Увек знам где ће новинари да ме чекају и шта ће да ме питају. Највише волим кад у студио доведу оне љигавце Вучићевића и Луковића, јер са њима могу да бришем патос како хоћу. Моја гостовања на ТВ су најбоље режирана (унапред), за разлику од свих претходних премијера…

 d182d0b5d188d0bad0b0-d180d0b5d187-d0b2d183d187d0b8d19b-d0bbd183d0bad0bed0b2d0b8d19b

* Мало-мало па сте на „Пинку“?

– На „Пинку“ сам од избора био више пута, често пута када су доношене значајне мере- а све моје мере су значајне- јер „држава то сам ја“. На Б92 сам од почетка кампање био једном јавно (али пуно пута тајно), на „Првој“ једном, али сад ћу редовније. Мислим да некима смета што ништа не радим по цео дан. Што сам у суботу у 07.00 био у Колубари (успут смо свратили на бурек), јер због хроничног страха од атентата патим од хроничне несанице- а и када идем у посете „непоћудним регионима“ више волим да то буде сабајле када нормални грађани спавају, тако избегнем њихов гнев.

* А знате ли да вас се људи плаше?

– Да ме се плаше, не би ми у свакој прилици викали „Вучићу педеру“, мада мене то нешто и не вређа. Ипак чуо сам да мајке када успављују малу децу, ако неће да заспе, онда их плаше са неким „Суперменом из Фекетића“. Мада ми није јасно какве то има везе са мном, јер ја тамо нисам ни био, целу ствар смо намонтирали у студију (не могу да се сетим да ли је то био Пинк или Б92?).

  10600481_794398753959057_790900968149949394_n

* Ви стварно немате осећај да је у друштву направљена атмосфера страха?

– Имам, и прија ми тај осећај. Што само да се ја плашим свог народа, нека и они цвикају од мене.

* А знате ли да вас сви сматрају одговорним за укидање „Утиска недеље“ Оље Бећковић?

– Мала је „кењала ко фока“, а мене је недовољно хвалила, па је наравно морала да оде. Иначе ови моји налогодавци из Брисела су ми рекли, ми ћемо мало тебе око тог „утиска“ да јавно критикујемо и вучемо за уши, а ти ћеш јавно да признаш „како си јео лајна“ и да обећаш да нећеш више никад поново, док ствар не падне у заборав. Али су ми такође припретили да не смем више да смењујем тв кадрове без њиховог одобрења, јер они најбоље знају који су на њиховом платном списку…

* И да контролишете таблоиде преко којих се обрачунавате са онима који вам се замере?

– Па не контролишем све, само неке (и то оне са највећим тиражом). У њима понекад наручим неке дегутантне бљувотине, како би се народ сажалио нада мном. Па убацим понеку патку о некој „страшној истини“, као ону лаж о кафићу Панда- и кад прође неко време „појео вучко магарца“, а ја успешно скренем пажњу јавности са наше издаје и лоповлука (хехее, ни Гебелс ми није раван). Знам да многима смета моје бахато понашање, и то што сам их натерао да стану мирно када улазим у (НЕ)народну скупштину- али као што рекох на почетку „Држава то сам ја“, и то баха(ха)та…

 вучкетина

* Али, како је могуће да се оволико разликују ваше и виђења људи који ово мисле о вама?

– Знате, не могу да одговарам на сваку оптужбу. Када вичу „Вучићу, педеру“, мени то у ствари прија? На мене се најлакше лепи да радим нешто око медија због мог министровања код Милошевића 1998. и 1999. И зато то говоре сваки дан, а што јесте јесте, још тада сам открио у себи „диктаторски ген“. Све хумористичке емисије су на мој рачун- рецимо Шојића су снимали по мени. Свуда сам ја главна тема. Погледајте новине у којима је држава власник – они 12 дана дочекују Шешеља по мојим инструкцијама и пласирају дезинформације по мојим упутствима.  Дуже га дочекују него његова породица! И то сам ја наредио- наравно да јесам, јер „Држава то сам ја“?  Нема карикатуре у којој нисам негативно представљен- и како би друкчије кад сам негативан. Али, то је здрава и нормална Србија. Па, на чији рачун ће да се шале? Наравно на мој- али неће дуго, убрзо ћу да им завренм све славине!    Међутим, уверен сам да сви они знају да кад треба да се одради издаја у корист Запада, кад треба да се спроведе неки бриселски план (и обрише Косово са мапе Србије), да се уради неки тежак и мрачни шпијунски посао, онда кажу – дајте то Вучићу, а после ћемо опет да га „повалимо“.

vucic-sojic

* Упозоравали сте на опасност корупције у СНС, има ли тога у вашој странци?

– Има, као и свуда, а највише код нас, јер од нас нема већих издајника. Али не можемо говорити само о СНС уопштено, већ и о кључним издајницима у мојој странци. Али, кад год се утврди, као у случају нашег посланика кога смо кобајаги ухапсили, за такве пред очима јавности нема милости- али ми смо га само склонили и добро „намирили“. И таквих случајева ће бити све више, јер смо све грамзивији. И у СНС има неких будала који су ту из идеала, да би кобајаги урадили нешто за Србију, али има највише НАС који су ту из личне користи.

 Sptari-dacic-vucic-nikolic3

* Поштено, којих је више?

– Глупо питање, па НАС, свакако…

* Завршетком истрага о 24 спорне приватизације као да је стала борба против корупције. Је л‘ то корупције нема или се тиме надлежни мање баве?

– Никад ту није ни било борбе против корупције, већ само замазивање очију јавности. Ево, имаћете веома брзо нове велике случајеве корупције, од којих ниједна нормална земља не може да се опорави. Обашка, што ми одавно нисмо „нормална земља“.

* Добра је опаска главног уредика НИН. Он поздравља то што је Драгослав Космајац ухапшен због утаје пореза, али пита зашто сви са списка Пореске управе који дугују за порез нису у затвору?

– Не могу сви у затвор, јер многи су у дилу са мном- прво мени да врате паре, па онда нека иду и ћузу. Неки су направили репрограм дугова и данас плаћају много више нама него држави. Само, како се уредник НИН-а није сетио да су људи дуговали за порез и пре три, четири, пет, шест година. Порез ће свим нашим страначким пријатељима бити опроштен и ја сам први човек који није звао Пореску управу да тражим да неко буде кажњен.

* Никада нисте одговорили на тврдње Владимира – Бебе Поповића да вам је нека врста саветника с којим се консултујете у вези са државним обавезама?

– Са господином Поповићем смо разговарали и треба да разговорамо о ангажовању Анђелке Михајлов на пословима везаним за екологију и преговоре у Бриселу- што подразумева да је мој саветник. Владимир Поповић само кобајаги није мој саветник. Учинићу све да спречим кампању која се води против њега, али нисам му одобрио да јавно призна да је мој саветник- ја сам желео да га држим „испод стола“.

 mitrovica_pok_120513

ЖИВИМ ЗА НЕСТАНАК ОВЕ ЗЕМЉЕ. Живим само за то да будем на власти, нисам приграбио још довољно за себе, и у Београду сам увек и у сваком тренутку- осим кад чујем да се враћа Шешељ. Ретко кога смем у очи да погледам и БОЈИМ СЕ И СВОЈЕ СЕНКЕ. И за мене је важно да свака туђа земља успе (само не моја) и када за неколико година одем са власти и из политике и јавног живота, људи ће говорити како ми ни Атила Бич Божији није био раван- кад виде коју сам пустош оставио иза себе.

Не стидим се што себе мењам, и што сам све више женскобањаст, и то радим сваког дана. И СВАКОГ ДАНА НАУЧИМ нешто од Кончите, и напредујем и желим да изгледам као ОН(А). Лакше је да наставимо све по старом и останемо нормални. Али они који изаберу ненормални пут, да промене не само обичне ствари, већ ако треба и сексуалну оријентацију, па чак и пол, данас су најуспешнији у Европи, и ти су купили оно што је најважније за њих саме- док су распродали будућност за своју децу и своју земљу.

Зашто ја као политичар радим овако тешке и врло ИЗДАЈНИЧКЕ МЕРЕ? Један одговор је зато што су нам други написали план и што желимо да обезбедимо сигурну и МИРНУ ЕКОНОМСКУ БУДУЋНОСТ Евроуније у колонизованој и распарчаној Србији. А други је одговор не само да сам лош политичар, него да НИСАМ УОПШТЕ НОРМАЛАН- зато се у и другови из Вашингтона и Брисела и определели за мене, а не за оног Чеду Прашка (коме смо украли издају), јер је наш издајнички потенцијал много већи. Уосталом ако смо издали кума, Радикалну странку, што не би издали и земљу. Трећег одговора нема! Људи су сити нас издајника. Људи су сити наше некомпетентности, бахатости, лоповлука и наравно издаје- зато се ми данас и више нигде не крећемо без тешког (пара)државног обезбеђења, а нарочито онај мој „бахати братић“- коме са поклонио неколико „државних кобрица“ да воде рачуна да не премлаћује прекомерно обичне грађане, и да може да се педерише (као ономад на ПедерБал) на јавним местима кад оће.

aleksandar-i-andrej-vucic-nebojsa-mandic-1412067259-576987

Све странке, па и моја, лагали смо Србију и мој шеф општинског одбора на питање грађана, на које ни ја не знам одговор, каже: „Ма само ти гласај против ових, има ми то да решимо“. Е, тако ћемо и даље, али сада пуно перфидније и увијено у обланде. Али, изгледа, има оних који још нису схватили да није лако бити издајник

вУЧКо с.р.

 За Вас и све Нас, прочитао између редова М. Новаковић…

Линк на оригиналан текст: https://www.sns.org.rs/novosti/vesti/vucic-menjam-se-i-ne-stidim-se-toga

3 replies »

  1. Господине Новаковићу, гадно добро читате између редова. И види се да сте доста упознати са оном другом „јавном“ сценом Србије. Дакле, немам речи.
    Додао бих, да је и поред свих виспрености, она гуска превазишла све. Сачувао сам слику, али не смем да је шаљем у Србију, да не бих неког од мојих осудио на смрт.
    Гуска ме је одушевила. Надам се и Вучића.
    То не значи да ме је једино одушевила изузетно интелигентна гуска. Одушевио ме је и текст. Иначе мислим да Вучић и Николић никада не би успели да реше енигму целе слике. Чак ни кад би позвали Вулина и Тадића у помоћ, не би вредело. Ово је изнад њихових менталних моћи. Њихов крајњи домет је да разуму речи, иако су речи на овој слици секундарне, по мом схватању. Мање више као скретање пажње у правом смеру, а после тога има низ препрека. Ко је та гуска, ко ће је пронаћи кад побегне у јато, и на крају многобројно јато је изузетно симболично. Можда сам ја мало претерао у свом виђењу и разумевању гуске, али заиста сам се одушевио.
    Као ретко кад, пажљиво сам читао од почетка до краја. Понекад знате и да претерате, па чак и до неукуса, али у овом тексту нисте прешли границу ни једном.
    С друге стране, ја ипак не знам да одговорим на питање – Шта је то довољно неукусно у вези данашње ситуације у Србији и нашег тандема, па да се назове неукусно?
    Једноставно, спрам њиховог деловања и рада, све је просто наивно. Толико су застранили, да је то већ помало застрашујуће.

    Свиђа ми се