(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 15: МРАЧНА ПРОШЛОСТ (ЗЛОЧИН НАД СРБИМА) НЕ СМЕ ДА СЕ ЗАТАШКА- МАРТИ… СРБИ МОРАЈУ ДА ЗАБОРАВЕ ЗЛОЧИНЕ ДРУГИХ- ТАДИЋ…


МАРТИ: ЗЛОЧИНИ ПРЕМА СРБИМА НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ЗАБОРАВЕ!- ТАДИЋ: СРБИ МОРАЈУ ДА ЗАБОРАВЕ ХРВАТСКЕ ЗЛОЧИНЕ!?

josipovi__tadi__marty

У свом извештају о монструозним злочинима Тачијеве терористичке ОВК над Србима, Марти наглашава да та мрачна прошлост не сме да се заборави и да сви злочини морају да се потпуно истраже и њихови извршиоци приведу правди. Те речи долазе из уста једног Швајцарца, неутралног међународног експерта, високог моралног и професионалног интегритета, који у овом извештају, као и у својим претходним деловањима, није штедео речи да осуди поступке Милошевића и његове „бруталне“ политике на Косову.

Марти нарочито истиче да када су у питању злочини, принцип компензације не сме да буде прихваћен, нити да постоји.

Изгледа да таква логика и принципи не важе, када је у питању наш „про-српски“ председник Борис Тадић- Сећате се како је током његове недавне посете Хрватској (једне од његових безбројних „емотивних“ посета тој „геноцидној државној творевини“ у чије су темеље узидане кости преко милион зверски уморених Срба) изјавио, не трепнувши, да ми Срби морамо да заборавимо прошлост (читај хрватске ратне злочине према нашем народу), и да тиме „братски“ омогућимо Хрватској да се придружи ЕУ, наравно без суочавања са својом геноцидном прошлошћу.

Дакле овде имамо два особе. Једну швајцарске националности, високог моралног интегритета, огромног угледа у својој земљи и снажне међународне репутације.

…И другу, јавно декларисане „про-српске“ оријентације (што само по себи изгледа искључује српску националност), ниског моралног интегритета, никаквог угледа у својој земљи, и „бескичмене“ међународне репутације.

-Личности са дијаметрално различитим ставовима о томе шта је морално, а шта није када је у питању трагична судбина нашег народа на територији бивше Југославије.

Осећао сам се обавезним да направим овакав увод у овај четврти наставак фељтона о извештају Дика Мартија, а све то у светлу недавне Тадићеве изјаве (још једне у низу понижавајућих за Српску нацију- којој је „он“ на челу) да ће се састати са Тачијем, без обзира на најновије веома кредибилне оптужбе о монструозним злочинима ОВК над Србима.

Да не спомињемо да је Тачију одређен статус терористе од стране српских власти, још давне 1997, када је издат судски налог за његово хапшење поводом правоснажне пресуде у косовском Окружном суду под ознаком: Процес К-1745, члан 331 и 334 Кривичног закона, где је осуђен на 10 година затвора за кривична дела тероризма против српске полиције и државних установа, која датирају још од 13. маја 1993.

Дакле Тачи је од стране српске државе већ правоснажно осуђен за кривично дело тероризма, које не застарева; И за највише државне органе ове земље, укључујући председника Србије, он мора да се сматра терористом (криминалцем) у бекству.

Али ми овде видимо да председник Тадић „хита и њему у загрљај“, као и недавно свом „полу-хрватском“ брату Јосиповићу, без обзира на понижење које тим чињењем наноси, не само „својој“ нацији, већ и безбројним невиним српским жртвама, умореним албанском, или хрватском „братском“ руком.

Све ово не би требало да нас чуди, ако схватимо да нас је први пут, у историји наше српске државотворности снашло такво „зло“. Зло да на челу Српске државе немамо српског, већ „про-српског вођу“, са једном веома очигледном анти-српском агендом!

Напомена: Израз „про-српски“ у опису председника Србије Бориса Тадића је коришћен- због његове недавне изјаве Хрватској телевизији: Да је он „про-српски“ председник, и да није поносан што је на челу Србије!?

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“, IV проширено издање, © 2014 Lulu, Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

3 replies »

 1. кад прође ова пијаца, и кад будемо изшутирани са ње, тек онда ћемо схватити шта смо све улудо, у вјетар дали! али, повратка неће бити, него са патоса, камичак по камичак зидати од чега се могне! па или остати, или нестати, милости нема у тој математици!!!

  Свиђа ми се

 2. Марти нарочито истиче да када су у питању злочини, принцип компензације не сме да буде прихваћен, нити да постоји.
  Изгледа да таква логика и принципи не важе, када је у питању наш „про-српски“ председник Борис Тадић- Сећате се како је током његове недавне посете Хрватској (једне од његових безбројних „емотивних“ посета тој „геноцидној државној творевини“ у чије су темеље узидане кости преко милион зверски уморених Срба) изјавио, не трепнувши, да ми Срби морамо да заборавимо прошлост (читај хрватске ратне злочине према нашем народу), и да тиме „братски“ омогућимо Хрватској да се придружи ЕУ, наравно без суочавања са својом геноцидном прошлошћу.

  Могуће да сам ја у заблуди али, верујем да данас оно шзо грађани Србије МОРАЈУ је да јједном великом метлом очисте сво ђубре из ове наше лепе земље.
  По мени право питање гласи ? Када ћемо имати правну државу па да овакви буду тамо где им је одавно место, они који су уништили нашу лепу домовину ?
  Данас, када знамо да су новцем оних који су убијали наш народ дошли на власт као њихови „ извођачи радова “ на пројекту званом уништење Србије и да су сви они који су као власт или ткз. опозиција познатији у народу као курта и мурта, одлазили по своје мишљење у амбасаде наших убица успели да униште највећи део оног што је било народно, традиционално, морално, материјално и економски, да понизе и опљачкају грађане Србије, када је имовина више генерација радних људи преко ноћи отишла у руке лопова кроз поступак који су звали „ приватизација “ захваљујући партијским колегама као консултантима разних мафијашких агенција који су их „ процењивали “ и корумпираним судијама који су судили по партијским критеријумима.
  Данас, када видимо да је пљачкање грађана био посао који су они на власти развили и патентирали, да им је то била једина и основна делатност, како што више опљачкати народ ? уз законску регулативу коју су доносили да то озваниче има ли у нашој држави просечног нормалног човека који може да поверује да са свима њима, нама и нашој јадној деци сутра или 2016, 2018 или 2020 године може да буде боље ? Да ми покаже, само једну област људског живота коју нису испоганили својим партијским радом у којој је нешто боље за ове претходне деценије коју су они урадили, неки од њих и са више мандата ? из својих предизборних слогана за добро нас грађана ?

  По мом скромном мишљењу, данас грађани Србије треба да јасно и гласно кажу ДОСТА ! Доста страначким паразитима, доста деловању злочиначког удружења „ Европа нема алтернативу “ и њиховим следбеницима, доста свим владиним и невладиним агенцијама које су пиле крв народу финансиране од наших убица или из буџета, а на рачун свих нас, доста свим одборима и разним „ консултативним телима “ као најгорем појавном облику корупције и прихватилишту свих оних партијских кадрова који даноноћно раде на уништењу државе, често на по 5-6 лепо плаћених функција.
  Ако се питате како се отарасити пројеката и њихових идеолога попут „ Будућност у коју верујем “ „ Свом снагом против корупције“ и сличних будалаштина, одговор је лак, а дат је у Уставу Републике Србије, који у члану 2 дефинише да је народ носилац суверености, да сувереност потиче од грађана који је врше референдумом, НАРОДНОМ ИНИЦИЈАТИВОМ и преко својих слободно изабраних представника. Када видимо, како и за кога „ раде “ изабрани представници, којима је место на ђубришту историје онда нова народна власт изабрана на таласу народне иницијативе има више задатака а неки од првих су : Законом забранити сваку страначку активност у наредних 5 (пет) година, под претњом казне строгог затвора у трајању од најмање 10 година.
  Друго, одузети сву покретну и непокретну имовину свим политичким странкама опљачкану од народа.
  Кукњава која би се после тога чула од свих наших хоштаплера када би схватили да је са њиховим лоповлуком завршено чула би се до месеца а одзвањала би веома, веома дуго.

  То је тек почетак, а за више информација у прилогу који следи

  http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=8&t=13769

  Свиђа ми се