АКТУЕЛНО

Очекивани скандал и срамна демагагогија (коментар ЦЕОПОМ-а)


Коментар ЦЕнтра за Откривање ПОлитичких Манипулација (ЦЕОПОМ)

Дипломатски скандал на заједничкој конференцији за штампу премијера Вучића и Раме ново је у низу понижења у које нас уводи крајња неспособност и потпуна дипломатска неписменост Вучићевог режима. Таблоидни циркус у који је увео све институције државног система, окружен страним саветницима и домаћим масонима достигао је тако своју кулминацију.  Отуда његова изјава „моја је обавеза да не дозволим да Србију ико понижава“ представља не само уобичајену јефтину демагогију, већ и директну увреду здравог разума сваког грађанина Србије. Јер, за насталу ситуацију кривицу сноси искључиво Александар Вучић.

10. 11. 2014. ЦЕОПОМ-Истина, за ФБР приредила Биљана Диковић

ceopom-istina-za-FB-2

ЦЕОПОМ ће кратко подсетити на неколико битних чињеница:

1.   Пре инцидента са дроном лично је Александар Вучић наредио пуштање на стадион лица која су осумњичена за овај инцидент! Његову причу да су то од њега тражили неки страни амбасадори својим саопштењима директно су оповргле амбасаде САД, Британије и Немачке. Будући да Вучић није одговорио на таква њихова саопштења логичан је закључак да је све то измислио!

2.  Након инцидента са дроном лично је Вучић наредио пуштање брата албанског премијера који је био приведен због основане сумње да је он уз ложе управљао летелицом, чиме је од државе, полиције и правосуђа направио циркус. О службама безбедности којима непознате летелице лете над објектима где борави десетине хилјада људи, а које је он лично обликовао не треба ни говорити.

3. Након настале кризе при чему су се албански званичници на челу са Рамом евидентно спрдали са Србијом, сам је Вучић рекао да је одговорност за судбину Рамине посете лично на њему. И урадио је шта је урадио, организовао како је организовао, прихвативши чак и захтев Раме да му омогући говор у Прешеву!

4. Због доласка Раме није дозвољен улазак у Србију грађанину Србије који је 11,5 година без икакве доказане кривице лежао у хашком казамату, који има метастазе рака на јетри и коме сваки дан у лечењу може бити линија између живота и смрти!

5. Реченица „Нисам знао да ће … прекршити протокол“ не постоји у дипломатији. Домаћин је тај који се стара о протоколу и адекватно реагује кад постоји бојазан да ће бити прекршен. А у случају Раме било је чак и директних најава да ће он говорити о Космету (погледајте његове изјаве и изјаве албанских лидера са југа Србије). Отуда Вучић по ко зна који пут директно обмањује грађане Србије својим изјавама.

6. Србија је поново, национално и државно понижена у Београду. И то од Албаније која не одустаје нити од велико-албанског шовинизма, нити од аспирација на српску територију (не само Космет), нити од вређања националног достојанства Срба.

ОД ЧЕГА СТЕ НАС ЗАШТИТИЛИ ВУЧИЋУ?! ЗАШТИТИТЕ НАС ОД СЕБЕ, ОД РАМЕ ЋЕМО СЕ ЗАШТИТИ САМИ !!!