АКТУЕЛНО

ВОЈА СТИЖЕ… М. Новаковић


…Наравно да у извитопереним издајничким главама његовог неверног кума „Томе Гробара“, апсолутистичког тиранина Србије Алека вУЧКа, Даче „Тачијеве Гице“, и остале полтронске режимске бораније попут Расима гаравог, Вулина (још гаравијег) и других неважних политичких пајаца, нема дилеме да Војводи и овај пут неће бити ништа прече (ни „слађе“) од заштите интереса Србије, окончавања стране окупације и обрачуна са београдским квислиншким режимом- а ту они очигледно препознају сами себе. И тако, њихов страх и параноја, ноћас нарастају до неслућених размера..

shsheshelj

ВОЈА СТИЖЕ…

Буквално избацивање др Шешеља из шевенгенске ћелије, које је по свему судећи чак и у супротности са хашким „властито-изумљеним“ правилима, и дијаметрално супротно параноидним жељама србског полтронског режима (који је захтевао да се Воја натера да потпише „оно за шта су знали да неће никада потписати“- да би тако осигурали његов опстанак у Хагу)- указују на само на једну ствар, да ових дана и ноћи, и у Хагу и у Београду, влада право стање панике…

Оронула, обавештајно инструментализована, поткупљена и без икаквог угледа, Хашка институција очигледно није имала стомак за још једно високопрофилно „судско убиство“ (слично „судоморству“ Слободана Милошевића)- Док очигледно, још оронулија, више „ишпијунизована“, до коске поткупљена, и без иједне трунке угледа, србска квислиншка власт нема ни стомак, ни срце (које ових дана и литерално чучи у њиховим петама) за интелектуалну, моралну, родољубиву, па чак још увек и физичку, громаду од човека- др Војислава Шешеља, који је за последњих „туце година“ невиног робијања у окупаторском хашком квази-суду демонстрирао своју спремност да жртвује своје здравље и живот, зарад интереса Србије…

…Наравно да у извитопереним издајничким главама његовог неверног кума „Томе Гробара“, апсолутистичког тиранина Србије Алека вУЧКа, Даче „Тачијеве Гице“, и остале полтронске режимске бораније попут Расима гаравог, Вулина (још гаравијег) и других неважних политичких пајаца, нема дилеме да Војводи и овај пут неће бити ништа прече (ни „слађе“) од заштите интереса Србије, окончавања стране окупације и обрачуна са београдским квислиншким режимом- а ту они очигледно препознају сами себе. И тако, њихов страх и параноја, ноћас нарастају до неслућених размера…

У прилог свему томе говоре вечерашње контрадикторне и збуњујуће вести (пара)режимских медија о времену и месту одласка и доласка др Шешеља.

Војислав Шешељ је очигледно и БЕЗУСЛОВНО „изгуран“ по кратком поступку из своје Хашке ћелије (што њему наравно не смета, јер то је био и циљ његове бескомпромисне борбе против „хашке аждахе“).

На ту вест су са одушевљењем одреаговали не само Радикали већ и сви родољубиви грађани Србије (многи накнадно мотивисани хашким инквизицијским процесом, не само против Шешеља, већ очигледно и против целе наше србске нације)- да би се потом они „најмотивисанији“ упутили ка аеродрому Тесла, да тамо дочекају (данашњег јединог) аутентичног Србског лидера, са несумњивом харизмом, и што је најважније, Србског хашког победника!

За разлику од њих, „наш“ режим је још у току дана почео са паранодним изјавама и немуштим „одобравањима“ напрасне хашке одлуке, које су биле најбоље одсликане у речима „КосовоУбице“, црвеног политичког комесара, „гаравог“ Александра Вулина, који је отишао тако далеко да је „хуманитарну одлуку“ о безусловном „отпусту“ Шешеља, назвао (велико)Западном завером (за то ће тек да плати својим газдама у Бриселу) и Хашком уротом против Вучићевог „родољубивог режима“, са намером дестабилизације истог. Да није трагично било би комично…

Потом је режим у правцу аеродрома Тесла упутио интервентне јединице, разне „кобре“ и друге „режимске гуштерчиће“- новинари су чак приметили учестало патролирање војних возила око аеродрома. Режимска параноја је у то време несумњиво већ била у пуној брзини…

Али ту целој хашко-београдској заврзлами није био крај. Очигледно да су међувремену прорадили неки „тајни канали“, и др Шешељ који је већ уредно раздужио своју хашку тамницу, и „бодро“ стигао на амстердамски аеродром, из неког „мистериозног разлога“ је био спречен да се укрца на лет, који је нешто пре поноћи, вечерас, стигао у Београд.

Познавајући доста добро (као дугогодишњи „медијски посматрач“ његовог „лика и дела“) Војислава Шешеља, код мене нема никакве сумње, да др Шешељ сигурно није својом вољом пропустио тај лет, и сигурно није добровољно одложио историјски повратак у своју отаџбину- Дакле, у све су се изгледа поново умешале неке „мрачне силе“.

Ипак верујем да су само успели да накратко одложе његово повратак, који је сада већ неминован. Једино ме брине, да након формалног прикривања (од стране трибунала) његовог „итинераја“ из наводног разлога безбедности, и потом накнадног јавног обелодањивања да др Шешеље није више под холандском, нити под србском, полицијском заштитом- ова цела „игра“ можда не добија неки други смисао- са крајњном, и прљавом намером физичке елиминације др Шешеља!?

Можда „луткари“ Хашке инквизиције, након пропалог „судског убиства“, у игру сада убацују неке друге „гробаре“ (неверни Тома је наравно исувише оронуо за тај „посао“)!?

Радикали зато морају да буду спремни и за тако нешто, и морали би и ноћас, и ових дана, да буду са Војом у Амстердаму, и наравно у Београду…

На крају, једно је (готово) сигурно- Воја стиже…

…Спремте се „мишеви режимски“, да се вратите у оне исте рупе из којих сте се измигољили, на рачун, не само Војине несреће, већ и несреће целог србског народа.

Јер још колико сутра, ништа виће неће бити исто…

7ог новембра 2014 (у ситним вечерњим сатима)
За ФБР написао: Миодраг Новаковић

7 replies »

 1. VIDEO: Шешељу угрожен живот! – на ванредној конференцији за новинаре рекао је да је лекарски конзилијум у саставу проф. др Милован Бојић, проф. др Мирко Булајић, проф. др Зоран Милошевић, проф. др Зора Наумовић и проф. др Предраг Ребић прегледао др Војислава Шешеља у Хашком трибуналу коме је здравствено стање угрожено.
  http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/srbija/3887

  Свиђа ми се

 2. Прво треба да се зна да Војислав Шешељ није четнички Војвода већ комуњарска „ударна песница“. Пок. Војвода Момчило Ђујић га је произвео у чин Војводе а потом кад се испоставило да је он обична марионета комуно-усташких београдских власти ту му је титулу одузео. Друго треба нагласити, тамо где је Шешељ бранио Срба више нема ! Треће све ове „извитоперене главе“ које су сада власт, управо су изнедрене у недрима Српске радикалне странке Војислава Шешеља. Променили су длаку (напредно радикалну) али превртљива ћуд је остала. Какви били онда сада су исти само су променили страну и дрес. Од злог оца и још горе мајке ! Нит су то Срби нит родољуби то су само штеточински корисници Србског имена и иметка ради личне користи удобности и комфора. И ништа више од тога.

  Свиђа ми се

  • Hajde prestani i sa pljuvanjenjem svih spomenutih,ai sa“dizanjem u visine“neke Djujiceve struje koja iskreno nije imala nikakav plan kako spasiti otadzbinu.Djujic je luzer,prvo gubitnik u2.sv.ratu.Mozes mrzeti crvene,ali iskreno u partizanima90%ljudi nisu bili clanovi KPJ,a u partizanskom pokretu su skoro svi mahom bili Srbi,koji su pobedili okupatora,ali i u nasem gr.ratu cetnicki pokret.Djujic je po2.put gubitnik,posto u savremeno doba nije pomogao otadzbini.Kako su razne hrvatske ustase pomagale jednoj komunjari Tudjmanu,zarad“viseg cilja“?Zaboravili su na staru mrznju i borili se za svoju Hrvatsku.A Djujic,vec starac,nece da pomaze Slobi,jel je komunjara..Pa kakve ima veze,nema vise ideologije.U ratu postoji samo1partija-Srbija.Hrvati ustase i komunisti su se 90tih ujedinili za Hrvatsku,a mi ludi Srbi,sve izgubismo,i sada,2014.se jos delimo na“ove“i“one“.Ugledajmo se na neprijatelje,bice nam bolje..

   Свиђа ми се

 3. Cim su NEPRIJATELJI i REZISERI sveta, pa i Srbije odlucili Dr. Seselja da puste – znaci da su ga toliko dokusurili – da ih ostatak zivota i njegovo delovanje vise ne brine… Rak jetre se zavrsava brutalno, a koliko znam… – nemaju nasi ni precizne zracne aparate – a kamoli mogucnost transplantacije jetre….
  Svako, ko pogleda gornji podatak… “ Оптужница je подигнута 14. фебруара 2003., а у притвор Међународног суда је пребачен 24. фебруара исте године“…. i zna, da je 2 nedelje posle toga ubijen premijer Djindjic – kapira, da je to bio detaljni i dugorocni plan OBEZGLAVLJIVLJANJA Srbije i time njeno lakse dovodjenje u robovlasnicki polozaj…- STO IM JE I USPELO….
  Ja zelim postovanom Dr. Voji da dadne prioritet uspesnom ozdravljenju – umesto politici…
  To sto nedonosce Vulin lupeta „ko babe na pijaci – govori samo kakvu politicku strukturu ima – na zalost – Srbija..

  http://facebookreporter.org/2014/11/07/%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82-%D1%88%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%99-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%83%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D1%83/#comment-39849

  Свиђа ми се