Љиљана Јовановић

Муслимани хватају Хришћане, одводе их у кланице, сецирају их док су још живи, ваде им органе, убијају их, а затим продају њихове органе Турској и Саудијској Арабији (ПАЖЊА, УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ +18)


Муслимани Албанци на Косову хватају Хришћане, сецирају их још живе, ваде њихове органе, убијају жртве, а потом продају органе Саудијској Арабији и Турској, две главне нације Антихриста. Ми смо ово сазнали од локалног Србина, Хришћанина, и ветерана Специјалних снага војске Србије, по имену Лазар. Ми смо га интервјуисали и ово су информације које нам је он дао. Он је рекао: “Они су такође убијали људе и продавали њихове органе у Турској и Саудијској Арабији”. Уз то је додао:
“Они киднапују људе са Косова, Србе, а у неким случајевима и Албанце, и узимају њихове органе… Муче људе а онда узимају њихове органе док су још живи”. Додао је да су жртве углавном хришћани Срби, младе жене, људи, и деца. Овде је интервју у којем нам је то објаснио…

6. 11. 2014. извор: Shoebat.com, за ФБР превела Љиљана Јовановић, приредила Биљана Диковић

Многи ће сматрати да је тешко поверовати у ово што нам овај човек говори. Док сам испитивао Лазара о теми, он ми је послао видео Европски документарни филм, Дојче Веле (Deutsche Welle), која је део истраживања овог немачког Међунардоног емитера, који је потврдио како су албански терористи, узимали органе српских Хришћана и продавали њихове органе:

Иако је некима још увек тешко да поверују да стварно постоје кланице за људе на Балкану у којима се Хришћани сецирају живи и њихови органи се ваде, ипак је Shoebat.com био први који је обвестио о кланицама за људе у Сирији, где смо приказали извештај једног човека који је дао више детаља о операцији против Хришћна и Шиита, који су такође заклани и осакаћени. Људи још у то сумњају, док нисмо добили оригиналне изворе са веома узнемирујућим кадровима, који су поткрепили сведочење и потврђују то:Shoebat.com

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=64e9bca93422

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=76ced3c3493c

Тек онда су неки медији почели да нас контактирају и преносе информације.
(Shoebat.com also reported on how Syrian Muslims would put their children into rape sessions for money and sell their organs )

Shoebat.com: је извештавао о томе како Сиријски Муслимани своју децу продају у за сесије силовања или продају њихове органе за новац.

Shoebat.com је известио да су муслимански џихадисти у Сирији киднаповали Хришћане, истакали њихову крв, и продавали бочице са хришћанском крвљу за 100.000$ Муслиманима у Саудијској Арабији, зато што Арапски Муслимани имају демонско сујевреје да ће када оперу руке у хришћанској крви, то ће им обезбедити спасење.
Shoebat.com је информисао о исламском канибализму [see here, here, here,, here and here], и то је изазвало много сумње, док истина није изашла на видело, док на једном филму није обелодањено како терориста једе људско срце, и док нисмо приказали преведен снимак на Al-Nas један од главних Египатских медија, који је осудио ову праксу.

TRUP

Бавимо се спашавањем Хришћана а информације које смо добијали од спашених су биле језиве приче. Онај ко нема посла за злом, и који се први пут сретне са њим, има тенденцију да не верује све док се не нађу у томе злу. Постоји таква ствар као што је чисто зло, мрачно, бездушно и ужасно ружно..
И уместо да верују нашем извештају, свет је нас окривљавао, а не зло које је направило такав злочин.
Ми смо оптужени да ширимо “крвне клевете”.
Лако је препознати идиоте, наћићете како постављају идиотске коментаре на линији коментара. Саветујемо вам да то не допустите.

Албанци су окрутан народ. Колико Американаца зна да је 21 Албанска Муслиманска Наци СС дивизија Скендербег (21st Albanian Muslim Nazi SS Division Skanderbeg) имала кључну улогу у Холокаусту, у истребљењу Јевреја. Ова Муслиманска СС нацистичка дивизија била је формирана од Албанаца из Албаније и од Албанаца са Косова, и били су најсуровији. Албанци су убили 7% Јевреја у Албанији и око 40% Јевреја у “Новој Албанији” на Косову.

GLAVE

Иста окрутност је још увек присутна. Нема ни трунке покајања код Турака за геноцид над Јерменима, нити су се Албанци икада покајали због крви Јевреја и Хришћана коју су пролили током клања, док је Америка “спавала за воланом” изазивајући још више љутње праведника који покушавају да пробуде савест САД.

Саудисјка Арабија је стварно Вавилонска курва (Harlot of Babylon) мада и данас имамо неверне Томе, који још увек сматрају да је “курва у Риму” мада ми постављамо питање: Да ли је Ватикан куповао Хришћанске органе или куповао Хришћанску крв?

Турци исто тако раде. Они се налазе под утицајем Антихриста а биће уништени када дође Христос. У будућности би Хришћанска Русија ће бити на челу борбе против Албанских Муслимана да би спасли Српске Православне Хришћане.

Муслимани који данас раде ове ужасне злочине су модерни Јозеф Менгеле данашњих дана, они су нацисти који су толико болесни и окрутни да виде Хришћане само као пуке објекте за продају и за остварење зараде. Они не поштују људско тело као Божје дело, већ га виде само као средство за остварење њихових циљева.

Ови Албанци су остаци паганских Муслманана Балкану, и морају бити уништени од стране праведних Хришћана. Бог благословио Србе који који убијају ове проклетнике, а Бог казнио Клинтона због бомбардовања прведних Хришћана.

Читав Свет каже да је Ислам само још једна религија, они посте, они се моле, они приносе жтве Богу.

Али Бог је рекао: “ Жртве које приносе пагани нису посвећене Богу већ демонима, а ја не желим да ви будете саучесници демона” (1 Коринћанима 10:20).

 

SHOEBAT EXCLUSIVE
By Theodore Shoebat

NASLOVNA

(November 3, 2014)

КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА М. НОВАКОВИЋА (објављен у енглеској верзији на сајту Шобет.ком):

У току је Западно прикривање стравичних злочина и насилне „трговине органима“ (углавном) отетих србских Хришћана, од стране албанских Муслимана…

Поред тога што су спречили Хашку тужитељку Карлу Дел Понте да спроведе истрагу у вези тих стравичних злочина након окончања Косовског конфликта 1999-те. (што је њу принудило да објави сазнања о тим злочинима у својој књизи „Хашки трибунал, Ја и Ратни злочинци“)- Накнадна истрага спроведена од стране УН иследника (која је добро документована у њиховом извештају „CKX103” из 2003.) је такође спречена и заташкана од стране Западних сила и врха Хашког трибунала.

…Они су у томе отишли тако далеко, да је сам Хашки трибунал, који је надзирао истрагу, намерно уништио све форензичке доказе прикупљене са разних локација у северној Албанији (на местима где су држали заточене србске таоце, пре него што би били масакрирни ради „трговине органима“). ББЦ новинар М. Монтгомери је у детаљима описао заташкавање и уништавање доказа на локацији ноторне Жуте Куће.

То Западно заташкавање и саучешниство у овим злочинима је такође описао у детаљима и специјални изасланик Европског парламента Дик Марти, у свом извештају из 2008. о „трговини органима“ на Косову. Његов извештај је такође „гурнут под тепих“.

Овде вам достављам линк на коме се налази оригинални „UNMIK report „CKX103“-http://wp.me/p2unuu-m6F“.

Тај извештај је урађен веома професионално и био је више него довољан да иницира Хашки судски процес над косовским албанским лидерима, који су стајали иза овог „злочина столећа“.

…Наравно да се ништа није десило, зато што је албанска УЧК (која је била закључно са 1998-ом класификована као терористичка организација од стране америчке администрације) 1999-те постала „војни савезник“ Америке и НАТО алијансе, у њиховом илегалном рату против Југославије…

М. Новаковић, уредник Србског ФБРепортера

8 replies »

 1. Господо, свака мера против оних који разарају државу – на бази исламске вероисповести, неће донети промене, док држава не заузме став – да босанска нација не постоји. Муслимани се морају схватати за Србе муслимане и ништа више. То не треба доказивати – о томе је написао неколико књига честити Србин муслиман, Салих Селимовић. Нашао је документа – кад је која српска породица у Рашкој (Санџаку) исламизирана од стране турске окупационе власти. И сад имате присталице окупационе власти – које себе зову несрпским Босанцима, или Бошњацима. Истина мора бити унесена у уџбенике, од основне школе до универзитетских књига – и ништа више. Политичари, новинари и научни радници не смеју изговарати неистину – да постоји муслиманска, несрпска, босанска нација. Посебно не посланици у Скупштини. Никако!

  Свиђа ми се

 2. ŽALOSNO JE TO ŠTOSE DEŠAVA U 21 VEKU, DŽABA JE NEKOM NEKI ORGAN KOJI ĆEMU PRODUŽITI ILI OLAKŠATI ŽIVOT KAD NIKOM NEMOGU PRESADITI MOZAK DA SHVATI. POSTOJI IZREKA KOJU SAM ČUO I MISLIM DA JE TAČNO KOJA GLASI, NI HRAM KOJI SE PODIŽE TUĐIM ZNOJEM I KRVLJU NEMA MILOST BOŽIJU. TAKO OD TUĐEG ZNOJA I KRVI NIKO NEMOŽE BITI SREĆAN VEĆ JE SREĆA PRIVIDNA AKO JE NEMA U SVOJOJ SVESTI.

  Свиђа ми се

 3. Љетос сам био у Скадру Албанија и посјетио православну цркву… Има и хришћана православаца и католика. Већина су мирољувиви и нормални људи.Као и остали народи уосталом. У уџбенику Историје државе и права у једној од првих лекција се каже „Колективна одговорност је карактеристика примитивних друштава“. Значи само индивидуална одговорност остаје. Ко је шта урадио нека одговара за то. Обично када се прави кривци не могу ухватити страдају невини до којих се може доћи… Треба лично да одговара свако онај ко је организовао или на било који начин учествовао у убијањима и трговини органима, укључујући и крв. Био муслиман, хришћанин, јевреј или будиста… Не његова жена и дјеца, отац мајка,брат, сестра, стриц, стрина него само тај конкретни злочинац.
  У противном, заговарање убијања невиних доводи до гнусног крвопролића, па се поставња озбиљно питање: у чему је разлика између њих и нас? Ја хоћу под сваку цијену да будем другачији од било ког злочинца муслимана, хришћанина, па и „нашег“. Прије неки дан сам прочитао неку студију у коме се истиче да су (западни) хришћани убили далеко више муслимана него обратно…
  Бог благословио сваког ко прави разлику између невиног и злочинца!
  Поставите себи питање коме одговара сукоб између православља и ислама и зашто. Или православља и унијата у Украјини који су православци исто као и Руси, осим што признају римског папу…

  Свиђа ми се