АКТУЕЛНО

ВАНРЕДНА ВЕСТ: КИЈЕВСКА ХУНТА МАСАКРИРАЛА ШКОЛСКУ ДЕЦУ У ДОЊЕЦКУ (Русија Данас- 5нов2014)


ДВА ДЕТЕТА УБИЈЕНА, ЧЕТВОРО РАЊЕНО, ОД ПОСЛЕДИЦА БОМБАРДОВАЊА ШКОЛЕ У ДОЊЕЦКУ- ИЗВЕШТАЈ….

Published time: November 05, 2014 15:34

Русија Данас– ФБР превод Миодраг Новаковић

Два школска детета су убијена а четворо рањено када су топовске гранате погодиле школско игралиште испред школе у источно украјинском граду Доњецку- наводе извори локалних Снага самоодбране…

d0b4d0b5d186d0b0

Према сведочанству присутних грађана и локалног новинара Андреја Красночекова деца су масакрирана на спортском терену испред школе. Двојица убијених дечака су играли фудбал на игралишту када их је погодила украјинска граната. Новинари описују стравичну сцену на месту напада, и у „траума центру“ Доњецк болнице. Свуда су очајни у уплакани родитељи. Денис Кривошев, заменик директора „Амнести интернашионала“ за централну Европу је изјавио да ће овим поводом бити покренута истрага у вези „потенцијалног“ ратног злочина кијевских агресора. Локални представници из Доњецка захтевају хитно слање посматрача ОЕБСа на место злочина и темељиту и објетивну истрагу…. (ФБР допуна превода- написао М. Новаковић, извор Русија Данас, РИА)

7 replies »

 1. Шта чека Русија и Путин ? Неки дан су Укри артиљеријом гађали град у пограничном појасу ,убивши притом једног Руског држављаниина,а неколико је рањено !
  Та деца,Руска деца чије душе су анђеоске и чисте,рано су отишле . Без обзира на све игре које се дешавају од почетка сукоба САД,ЕУ,НАТО са Русијом,Русија мора одговорити и заувек ућуткати те фашистичко-јудејске(хазарске)хорде убица и сатаниних слугу !

  Свиђа ми се

 2. МОЛИТВЕ ЗА НАШ СРБСКИ РОД КОЈИ ЈЕ НАПАДНУТ ОД ватикана и јевропе ПОСЛЕДИЦЕ СУ ВИШЕ ВЕКОВА УНАЗАД ЂЕ ватикан ДОДЂЕ ТУ НА ЖАЛОСТ ЗЛОЧИН ПОЧИЊЕ ГОСПОДИНЕ НОВАКОВИЋУ А ПРОБЛЕМ КОД НАС СРБА ЈЕ ИСТИ ПОНАВЉАМ ЈОПЕТ ЗА СВЕ КРИВИТЕ рим и ватикан КОЈИ ЈЕ ОДГОВОРАН ЗА НАСИЛНА покатоличавања и унијаћење СРБА И СРБКИЊА ДА ТОБОЖЕ НАДЂУ праву ВЕРУ ЗАШТО САДАШЊА СРБИЈА НЕ ТУЖИ ватикан за злодела ПОЧИЊЕЊА ОД 1941 1945 У ТЗВ рватској ? И ЗАШТО НЕ ТУЖИ немачку турску ватикан за ПЛАЋАЊЕ РАТНИХ ОДШТЕТА ЗА ДВА СВЕТСКА РАТА ? ПОСЛУШАЈТЕ НА ЈОУ ТУБЕ ГОВОР ВЕСЕЛИНА ЂУРЕТИЋА ЧЕСТИТОГ СРБИНА ШТА ЗБОРИ ПРВИ ЈЕ ПОКРЕНУЈО РЕХАБИЛАТАЦИЈУ ЗА СРБСКОГ ЧИЧУ И РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ И ТРЕБА ПРОЧИТАТИ КЊИГЕ ПРЕЖЕВИЛИХ ЧЕТНИКА КОЈИ СУ ОПИСАЛИ ШТА СУ СВЕ ПРОШЛИ МУЧЕНИЦИ ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ РАСУТЕ КОСТИ И ЈАТАЦИ ПРОГОЊЕЊИ И ПОНИЖАВАНИ ОД режима крвника јосипа броз тита СССС

  Srecko Macura
  Sydney

  >

  Свиђа ми се

 3. И ово подржава ЕУ ,Америка , НАТО али и Александар Вучић и његова терористичка влада. то суте вредности које су пожељне Вучићу и то је оно ка чему нас насилно води , то је оно где се Вучић грчевитобори да Срби промеме свест и прихвате оваке „Европске вредности“ !?

  Туга , јад и бол то је оно што осећам и душа ми плаче за нашу правослану децу , Руску , Српску … зa нашу децу !

  Свиђа ми се