ДЕШАВА СЕ...

Небојша Јовић – Зашто „политички саборци“ Оливера Ивановића не начине једини потез који би му омогућио да се нађе на слободи?


 

jovic

Небојша Јовић, ФБ коментар
1.11.2014.

Питам:

ЗАШТО ПРИЈАТЕЉИ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА, ИСКРЕНИ И ОНИ НЕИСКРЕНИ, РОДБИНА, А ПОСЕБНО „ПОЛИТИЧКИ САБОРЦИ“ КОЈИ УЖИВАЈУ И ТЕ КАКВЕ ПРИВИЛЕГИЈЕ, КАКО ПОЛИТИЧКЕ ТАКО И НОВЧАНЕ И КОЈИ СУ СВЕ ТО ДОБИЛИ ИСКЉУЧИВО ЊЕГОВОМ ЗАСЛУГОМ, НЕ НАЧИНЕ ЈЕДИНИ ПОТЕЗ, ЈЕДИНИ КОРАК КОЈИ БИ ИМАО ШАНСЕ ДА МУ ОМОГУЋИ ДА СЕ НАЂЕ НА СЛОБОДИ И ВРАТИ ДЕЦИ И ПОРОДИЦИ СВОЈОЈ?

Тај потез би био јавни протест који би дао рок од пар дана да се Оливер пусти на слободу и да ће, уколико не буде пуштен, СВИ ОДБОРНИЦИ ЊЕГОВЕ СТРАНКЕ (А МОГЛА БИ И ТКЗВ. „СРПСКА“ ДА СЕ ПРИДРУЖИ) НАПУСТИТИ АЛБАНСКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ КОЈЕ ДРЖЕ ОЛИВЕРА ЗАТОЧЕНОГ, И ДИРЕКТНА СУ ПРЕТЊА И СРБИЈИ И СРБСКОМ НАРОДУ.

Искрено, волео бих када би и по пуштању Оливера на слободу, одборници албанских скупштина србског презимена напустили те институције, чиме би са себе скинули жиг егзекутора протеривања Србије и Срба са Космета. Али ако ништа друго, довољно је да се барем Оливер нађе на слободи. То је једина права претња и шанса која има изгледа да успе, јер је и странцима и Албанцима ткзв. Заједница Српских(?) Општина битнија од Оливеровог заточеништва.

И зато, не лажите више барем породицу његову причом да нема расположења или да нема довољно људи за протест.

Сигуран сам да сви знају да се са политичким ставовима Оливеровим дуго већ не слажем, као и ставовима странака у албанским институцијама, али сам исто тако сигуран ДА БИ ЈЕДАН ОВАКАВ ПРОТЕСТ ПОДРЖАЛИ СВИ, КАКО ОНИ КОЈИ СЕ СА ЊИМ СЛАЖУ, ТАКО И ОНИ КОЈИ СУ СУПРОТНОГ МИШЉЕЊА.

ПОКРЕНИТЕ ИНИЦИЈАТИВУ И ЈА, АЛИ И ВЕЛИКИ БРОЈ МОЈИХ ПРИЈАТЕЉА, ЋЕМО ТАКАВ ЗАХТЕВ ПОДРЖАТИ!

И ДА НАГЛАСИМ ДА БИ СЛИЧНЕ АКТИВНОСТИ ТРЕБАЛО ПРЕДУЗЕТИ КАДА СУ У ПИТАЊУ И ОСТАЛИ ЗАТОЧЕНИ СРБИ, ЈЕР НИКО НЕ ТРАЖИ НИТИ ПОДРЖАВА ПОЧИНИОЦЕ ЗЛОЧИНА, МА КО ТО БИО, ВЕЋ СЕ ЖЕЛИ САМО ДА СУЂЕЊА БУДУ ЗАКОНСКА А НЕ ПОЛИТИЧКА.

ВИ СТЕ НА ПОТЕЗУ!

1 reply »

  1. Какав псеудопатриотски текст! Само ви браните највећег издајника на Косову. Мали нек пита тату зашто није кући,зашто је ПРВИ ушао у шиптарске институције и довео ЕУЛЕКС на север.КО другом јаму копа,сам у њу пада.

    Свиђа ми се