Анализа

Пробудимо се из евроатлантског кошмара и окренимо се према истоку, одакле светлост и спасење долази


Лицемерство власти и наивност народа

 

24/10/2014. Срби на окуп

”Лаж говоре један другоме, уснама лажљивијем говоре из срца дволична” (Пс.11-3)

После гнусног чина у виду геј параде, када је Србија понижена и бачена на колена пред шачицом сатаниста који величају смрт, чиме је Вучићев режим показао да га не занима воља народа и да ће све учинити да буде по вољи Вашингтону и Бриселу; после увођења мера штедње које погађају само труднице, мајке са децом, раднике, пољопривреднике, болесне, социјално угрожене случајеве и пензионере, док властодршци и тајкуни то неће ни осетити; после отвореног гурања Србског народа на КиМ у руке шиптарских злочинаца, укидања законских институција нашег народа и признање Тачијевих; рејтинг великог вође–господар Вучића, на којем би му позавидео и комунистички диктатор Тито, доведен је у питање.

Да би умирио растуће незадовољство народа, онако како су чинили и његови узори римски императори: ”Дај народу хлеба и игара”, господар Вучић је наредио да се организује војна парада поводом ослобођења Београд, а у склопу посете Руског председника Путина. Та сензационална вест која се почетком октобра пронела Србијом, изнедалила је све, а највише војни врх који је за непуне две недеље морао да испуни жељу вољеног вође. Војска је заиста у том кратком времену учинила све да припреми параду, колико стоји до њих, и они су у томе успели. Њихов победнички корак-марш био је савршен, техника добро припремљена, гарда више него убедљива, падобранци на висини задатка, речна флотила и 45 летилица су оставиле леп утисак. Међутим то је само спољшност, иза које Вучићев режим са војним врхом скрива право стање у војци.

Прво – осим хаубице ”Нора” и оклопног возила ”Лазар 2”, сва остала техника је већ виђена на паради 1985. г. што потврђује оправдане сумње да војска нема технику са којом би се могла супроставити озбиљном агресору. Тих 45 летилица, посебно авиони могу само да служе за обуку, али не за одбрану земље, јер је већ одавно истекао њихов век трајања.

Друго, ма колико то било страшно, Србија нема своју војску, него то је била парада НАТО трупа, чији циљ није одбрана суверенитета целе земље, већ интереса НАТО-а и Вучићевог режима. Тако смо од војске, коју је красио патриотизам, храброст, пожртвованост и обученост да успешно брани своју земљу и народ, а што су они показали у рату 1999. г. са деветнест НАТО земаља, добили војску плаћеника чији је основни задатак да иде у НАТО мисије, како би слободарским народима наметали вољу светских зликоваца.

После 14 година реформи, добили смо војску која је постала део фашистичке злочиначке организације НАТО, остало је само да се у правом тренутку то и озваничи. То потврђују и учешће на НАТО маневрима у Турској 22 – 24. октобра.

Заједно са наведеном парадом, догађај од непроцењиве вредности за подизање рејтинга вође и умиривања народа, био је долазак председника Русије Путина. Том приликом уваженом госту је приређан дочек, на срамоту целе Србије, на којем се видело невиђено лицемерство евроунијатске власти. Исти они који клече и љубе скуте зликоваца из Брисела, који подржавају фашистичке снаге у Украјини и који су објавили за сада само економски рат Русији, бацали су се у наручје Путину и љубили га као да је он чувао овце са њима. Док су им уста пуна хвале за Русију и њену помоћ нашем народу, они увек на крају наглашавају да за њих немају алтернативу они који су нас бомбардовали, који нам отимају земљу, који нас терају да будемо сатанисти и да се одрекнемо Господа, који нас стално уцењују и намећу нам разне гадости, који су нам отворени непријатељи, а то је сатастичка творевина ЕУ.

Међутим није председник Русије дошао у Србију да би видео лицемерну власт, слуге зликоваца из Брисела и Вашингтона који су покренули рат против Руског народа, већ је дошао да још једном покаже Србији да Русија хоће и може да помогне братском народу. То је симболично показано и кроз потписивање више уговора, а којих би било много више да то не одбија евроунијатски режим. Долазак руске летачке групе ”Стрижи” и изјаве њихових пилота да се на нашем небу осећају као у Русији, говори о жељи да нам и војно помогну, о чему евроунијатски режим неће ни да говори, јер ми ”немамо непријатеља”, а НАТО и ЕУ немају алтернативу. Безбедносне службе које су показале сву своју неспособност према спољном непријатељу, када нас је шачица Албанаца у сред Београда са заставом ”Велике Албаније” понизила, биле су врло успешне приликом отимања слика са Путином и руских застава, од народа који је само хтео да покаже своју љубав према Русији и Путину. Та репресија безбедоносних служби која је спроведена из разлога да се не би увредили Обама, Камерун, Меркелова, Ештонова што и њих Срби не воле, није успела да омете народ да гласним и јасним повицима Русији и Путину покаже на чијој је страни, као и звиждуцима при говору бившег четничког војводе, а сада великог еврофанатика Томислава Николића. Тога дана, Путин се уверио да је за разлику од лицемерне евроунијатске власти, србски народ и душом и срцем уз братски руски народ, да му је то дубоко урезено у свести и да никаква евроатланска наметања то не могу променити.

Данас се судбина целог света одлучује у Новорусији, која представља предзадњу фазу у Трећем светском рату који је почео нападом на Србију(СРЈ) 1999. године а настављен нападом на Авганистан, Сомалију, Ирак, Обалу Слоноваче, Египат, Либију, Сирију… и на самом крају творци ”новог светског поретка” напашће Русију. Храбри Руски народ у Новорусији, са часним добровољцима из целог света, уз помоћ Руске државе борећи се против европско мајданско фашистичке творевине Украјине, бори се за слободу свих народа које су претече антихриста САД, ЕУ, НАТО и Ватикан ставили или ће их ставити у своју глобалистичку тамницу под називом ”Нови светски поредак”.

Ми као народ Светог Саве, по цену највећих жртава никада нисмо били на страни зла него на страни правде, зато ни данас не можемо бити на страни оних који су нас деведесетих засипали бомбама, а који то данас чине нашој браћи у Новорусији.

Срби пробудите се из евроатланског кошмара, лажне стварности коју нам намећу Вучићеви окултно-зомбирани медији, окренимо се од запада у коме влада зло и смрт, у којем је мир замењен ратом, а слобода дата нам од Господа ропством сатани и окренимо се путу рађања Сунца, према истоку, одакле светлост и спасење долази.

Послушајмо речи Светог Николаја Србског: ”Народ не треба да следује својим слепим вођама, кад га ови воде путевима лажним и удаљују од Бога и Божјег Закона”.

Како радили, тако нам Бог помагао!

 

Дана 10/23.10.2014. лета Господњег
СНО Срби на окуп
месни одбор Шабац – Мачва

2 replies »