АКТУЕЛНО

МРТВИ У ПАРЛАМЕНТУ- КАНАДСКИ РАТ ПРОТИВ ИСЛАМСКОГ ТЕРОРА ДОНЕО ИСТИ ТЕРОР У СРЦЕ КАНАДЕ


НАЈНОВИЈЕ: Према последњим информацијама у главном граду Канаде, Отави, оружана паљба се чула са најмање три локације (укључујући здање парламента). Војник на почасној стражи испред парламента је убијен, један члан обезбеђења  је рањен, док је према медијима један нападач убијен. Истовремено медији јављају да су у отавским болиницама смештене три рањене особе. Све војне базе у земљи су затворене уз ванредне мере обезбеђења- у Отави су затворене и све школе, као и више пословних и трговачких центара. У згради парламента један број посланика се наводно забарикадирао у канцеларијама…

 

22 октобар 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

парламент у канади

Само један дан након убиства једног и рањавања другог војника у канадском Квебеку, од стране „исламизованог Канађинина“ француског порекла, који је као оружје користио путнички аутомобил, којим је прегазио два војника  (и истог дана ликвидиран у обрачуну са полицијом)- дошло је до добро организованог напада на канадски парламент у Отави, од стране три наоружана нападача. Подразумева се да су и овом случају нападачи исламски фанатици, који прате јавне позиве „Исламске државе“ (ИСИС) на освету против држава, чланица НАТО које учествују у „хуманитарном бомбардовању“ против наводних ИСИС позиција у Ираку и Сирији.

Према последњим информацијама канадских медија- један војник је данас у преподневним часовима упуцан и убијен, док је давао почасну стражу на „Националном ратном меморијалу“ од стране наоружаног нападача. Након напада, најмање један нападач је упао (наоружан пушком) у канадски парламент. Убрзо је канадска државна полиција и обезбеђење парламента ушло у парламент, где је наводно према медијима и сведоцима испаљено више од 30 метака, и том приликом је наводно убијен тај нападач.

Према изјавама очевидаца друга два нападача су у бекству- један је наводно отео аутомбил од грађанина, док је други наводно у бекству на мотоциклу. Неки други извори наводе да се један нападач забарикадирао на крову парламента. Истовремено полиција и медији јављају да је један нападач убијен у обрачуну са полицијом унутар зграде парламента. Док пишемо ове редове канадски медији јављају да је дошло и до пуцњаве у „Ридо центру“ пар блокова од зграде парламента.

Канада је данас практично не у ванредном стању, већ у стању панике. Све војне базе у Канади су затворене за јавност и стављене под ригорозне мере обезбеђења. Међу грађанима круже разне гласине, извештавања медија се граниче са паником. Чланови канадског парламента су евакуисани из зграде парламента (један део се самозабарикадирао).

Према извештајима федерални органа у Канади је најмање стотињак радикализованих муслимана који отворено симпатишу ИСИС идеологију и од којих се више десетина бори у оквиру ове фанатичне терористичке организацијје у Сирији и Ираку.

Интересантан је детаљ, да је исламизовани Канађанин француског порекла Мартин Котур Роло, који је јуче у Квебеку убио једног и ранио другог војника, био под полицијском присмотром (у оквиру групе 24 најризичнијих потенцијалних терориста) , али да због хроничног недостатка материјалних средстава полиција није могла да га прати 24 сата дневно. Роло је такође спречен недавно да напусти Канаду, и да преко Турске уђе у Сирију да би се борио у редовима ИСИС-а. Том приликом му је одузет пасош, али је пуштен на слободу!?

Једна ствар је сигурна, канадска амбивалентна политика, где су у прошлости отворено подржавали „једне муслимане“ (ми у Србији знамо да је канадска држава, заједно са другим чланицама НАТО, отворено подржавала исламске терористе на Балкану) а бомбардовали „друге“- сада се државницима са Капитол Хила (популарног назива за канадски парламент) обија о главу…

За ФБР М. Новаковић

 

 

4 replies »

  1. Zamislite danas je neko uspeo opet da udje u dvoriste bele kuce . Opet laz I propaganda . Sami znate da policija ispaljuje bezbroj metka ako si im sumnjiv a netreba nista da uradis ili ako se tvoje lice ne svidja nekom policajcu a ovoga su kao uhapsili . To su sve price za decu . Isto I u Kanadu sve sama propaganda gde jedan kaze shat gan shat gan puca neko iz shat gan sto znaci ovde ce se doneti zakon da lovcima poberu oruzje od lovaca . U Kanadu muslimani su jako cenjeni od strane vlade imaju veca prava od svih imaju burke imaju marame imaju sve I to bas sve .U skolama je sve hriscansko zabranjeno zbog njih .ali sve je to borba protiv hriscanstva upamtite sve se ovo radi da se vlasi ne dosete a kad se hriscani dosete bice sve kasno .

    Свиђа ми се

  2. SKRETANJE PAZNJE SA OGRANICAVANJA SLOBODA drzava..
    FALSE FLAG – ACTION u KANADI, nakon sto su greskom (?) ISISi dobili padobranom oruzje od Amera, namenjeno kbj. Kurdima, lol .. Vladari iza zavese se ZABAVLJAJU, jer im je postalo dosadno – pa zele da prosire FRONT: upravo rekose na TV da je EU-parlament sa Junckerom izglasao OGRANICENJE PRAVA (glasa) NACIONALNIH DRZAVA iz EU!

    I. Č.: „UPRAVO DOK VAM OVO PIŠEM U PARLAMENTU KANADE U OTAWI, I U HOTELU U NEPOSREDNOJ BLIZINI , VODE SE BORBE POLICIJE I ZA SADA NEPOZNATIH NAORUŽANIH OSOBA, JEDAN VOJNIK JE POGINUO , A BORBE SE VODE U TRI RAZLIČITE TAČKE U GRADU OTAWI, SCENE SU KAO U VISOKOBUDŽETSKIM AKCIONIM FILMOVIMA, I KAKO JA VEĆ ODAVNO NE VERUJEM U SLUČAJNE „INCIDENTE“ I OVAJ BEZ OBZIRA KOLIKO BIO SPEKTAKULARAN SIGURNO IMA SVOJU POZADINU, JEDAN OD NAPADAČA JE UBIJEN U ZGRADI PARLAMENTA, ZA SADA JE POTVRĐENO DA IMAJEDAN POGINULI VOJNIK, DEVET RANJENIH, NAJVEROVATNIJE OBIČNIH , TJ , NORMALNIH GRAĐANA, KOJE NJIHOVA VLAST UBRAJA U „KOLATERALNU ŠTETU“ OVO POSMATRAM KAO „LIVE“ TJ. UŽIVO, SA SKY NEWS, ZABORAVIO SAM REĆI DA JE PRE DVA DANA U ISTOM GRADU BILA JEDNA PUCNJAVA , VEROVATNO OD ISTIH „REŽISERA“ISPRAZNILI SU CELE KVARTOVE, I SADA SE ULICAMA ŠETAJU SAMO „SPECIJALCI “ SA HEKLER -KOH , GRAD IZGLEDA JEZIVO , KAO U NEKIM KAO ŠTO REKOH VISOKOBUDŽETSKIM AKCIONIM FILMOVIMA, NEDOSTAJU SAMO JOŠ PICOUSTI, ČAK NORIS, SUPERMEN, BRUS LEE, ZAGOR TE NEJ, SUPERHIK, RAMBO JEDAN , DVA TRI ČETIRI PET I ŠEST, FLASH GORDON, PRLJAVI HARRY, MINISTAR SLINA,MEN IN BLACK, MINISTAR ODBRANE KERAMIČAR, UCVELJENA UDOVA RUŽICA RUŠKA ĐINĐIĆ, DEJVID BEKEM, TOM KRUZ, PREDSEDNIKOVICA IZ BAJČETINE TRAVARKA I VRAČARA, NENAD ČANAK, PEDER AZDEJKOVIĆ, ŽENE U CRNOM ( KURCU) , UNUK PREDSEDNIKA SRBIJE( ONAJ MALI ŠTO STOJI ISPRED PONOSNOG DEKE I BABE I VLADIMIRA VLADIMIROVIČA PUTINA, MICA TROFRTALJKA, MIŠEL OBAMA, I DODAJTE KOGA GOD HOĆETE!!!!!

    Свиђа ми се