Дачић: Ештонова објективан уцењивач (орвелијански превод)

Dacic-Taci-trgovina-organa

уторак, 21. окт 2014, РТС- СРБски ФБРепортер(обрада)

Превод са режимског “Орвелијанског говора” на Србски- Миодраг Новаковић

***

“ПРЕВЕДЕНИ” ТЕКСТ:

Дачић: Ештонова објективан уцењивач

KETRIN ESTON, IVICA DACIC

Шеф српске дипломатске циркуске групе Ивица Дачић изјавио је, након обавештајно-опроштајног сусрета са високом инквизиторком ЕУ за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон, да је она била једини објективни уцењивач у кризама на Западном Балкану, које су иначе она и ЕУ иницирали (по принципу “пали па гаси”).

Ивица Дачић је новинарима у седишту Европске службе за обавештајно врбовање марионетских политичара из “банана република” у Бриселу рекао да је током 24 године службовање страним интересима био сведок у учесник свих већих (западно проузрокованих) криза у региону.

Eston-Dacic.jpg

Посебно је захвалио Кетрин Ештон што је помогла да Србија ове године уђе у даљи процес губитка суверенитета и распродаје националног образа и имовине, у име наводног придруживања ЕУ, као и на стрпљењу које је показала током његовог наводног нећкања да прихвати бриселске уцене (морао је то, због наивног србског бирачког тела) и дугих обавештано-издајничких, такозваних сесија дијалога о нормализацији односа са Приштином, преноси Танјуг.

FoNet-EŠTON-DAČIĆ

“Знам да јој није било лако да ме гледа овако љигавог, а једном је чак и свој рођендан морала да “од-оргија” са мном и (косовским сепаратистом) терористем Хашимом Тачијем, јер је ценкање за евриће (и “јевтину” србску кожу наше браће са КиМ) трајало цео дан”, истакао је Дачић.

Дачић је најавио да ће састанак министара спољних послова и финансија земаља Западног Балкана у Београду бити одржан у четвртак, као што је и планирано, упркос велико-албанским страстима које су се узбуркале након напада на уставни поредак Србије од стране Албанске државе (и њихове државне родбине, г. Раме- у којој су саучествовали и универзитетски образовани србски председник Тома, доктор наука и министар унутрашњих послова Неша- који су се, према неким изворима, у Партизановој ВИП ложи тукли око тога ко ће да вози хеликоптер-дрон са УЧК заставом) на фудбалској утакмици Србија – Албанија.

taci

“Издајнички дијалог је сада нормална ствар, мада није историјска, јер нас Бранковића је одувек било”, рекао је министар спољних послова Србије, присећајући се времена када је и само руковање са сепаратистом и терористом Тачијем представљало очигледну издају- мада је њему лично то много пријало, јер су га “бриселци” увек после таквих издајничких потеза добро хранили и појили, а у његове кесе без дна, долевали евриће…

nobel-price-nominees

Дачић је нагласио да је Србија (читај петоколонашки режим) решена да остане на издајничком путу, за који је рекао да је “дуг, али неповратан” (да им не би судио народ ако се “поврате” из бриселске ђавоље куле), као и да ће спровести све задате издајничке ставке на шта се обавезала (Дачићевим) потписивањем  Бриселског издајничког и сепаратистичког акта.

Dacic-Eston-Ikona.jpg
Безбожник Дачић уручује икону Богородице Тројеручице “сатанистичкој бароници” Кетрин Ештон

Ештонова је одала признање малом и љигавом Ивици Дачићу због државничке бескичмености испољене током распродаје србских интереса и територија, као и због истрајавања на издајничком путу.

Ivica-Dacic-Ketrin-Eston-1-1-610x360

Подсетила је да су издајник Дачић, шиптарски сепаратиста и терориста Хашим Тачи и она, провели 230 сати у товљењу Дачића и пресипавања еврића у његове кесе без дна, нагласивши да Дачићу одаје признање што може тако пуно да му стане (и у гузицу и у кесе), а преко њега и вицкастом премијеру Александру Вучићу (брату по издаји) “за дрскост и  безочност да уложе издајнички труд како би својој земљи отворили пут у провалију”.

vucic-taci-dacic-eston-jutjub

“Моја колонијално-окупаторска улога у склапању издајничког споразума је била мајушна, а у отварању преговора о даљем разграђивању Србије још мања- јер су овај мали дебели издајник и велики змијолики терориста одрадили готово све сами”, рекла је Кетрин Ештон.

dacic-taci

Безбожник Дачић је, у име петоколонашке Владе Србије и камелеонског председника Томе “Покајника” Николића, поклонио сатанистичкој бароници Ештоновој копију иконе Богородице Тројеручице- која није могла, или није хтела да сачува обезбожени србски народ, који тако упорно и тако мазохистички, доводи на власт дојучерашње “комуњаре”, лопове,  Бранковиће и другу безбожничку камарилу…

POCELA GRADNJA GASOVODA JUZNI TOK

Сатанистичка бароница Ештонова ће са положаја врховне вештице европске дипломатије одступити у новембру како би се посветила утеривању ђавола у србске политичке конверте и разне друге “коферчиће”, а њено сатанистичко кормило ће преузети бивша министарка спољних послова Италије, ватиканска масонка Федерика Могерини.

За Вас и све Нас, прочитао између редова, М. Новаковић

ОРИГИНАЛНИ ТЕКСТ:

уторак, 21. окт 2014, 16:49 -> 18:34, РТС

Дачић: Ештонова објективан преговарач

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је, након опроштајног сусрета са високом представницом ЕУ за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон, да је она била једини објективни посредник у кризама на Западном Балкану.

Ивица Дачић је новинарима у седишту Европске службе за спољне послове у Бриселу рекао да је током 24 године бављења политиком био сведок свих већих криза у региону.

Посебно је захвалио Кетрин Ештон што је помогла да Србија ове године уђе у преговарачки процес придруживања ЕУ, као и на стрпљењу које је показала током дугих сесија дијалога о нормализацији односа са Приштином, преноси Танјуг.

“Знам да јој није било лако, а једном је чак и свој рођендан морала да проведе са мном и (косовским премијером) Хашимом Тачијем, јер је разговор трајао цео дан”, истакао је Дачић.

Дачић је најавио да ће састанак министара спољних послова и финансија земаља Западног Балкана у Београду бити одржан у четвртак, као што је и планирано, упркос страстима које су се узбуркале након инцидената на фудбалској утакмици Србија – Албанија.

“Дијалог је сада нормална ствар, мада није историјска”, рекао је министар спољних послова Србије, присећајући се времена када је и само руковање са Тачијем представљало сензацију.

Дачић је нагласио да је Србија решена да остане на европском путу, за који је рекао да је “дуг, али неповратан”, као и да ће спровести све на шта се обавезала потписивањем Бриселског споразума.

Ештонова је одала признање Дачићу због државничке храбрости испољене током дијалога, као и због истрајавања на европском путу.

Подсетила је да су Дачић, косовски премијер Хашим Тачи и она провели 230 сати у преговорима, нагласивши да Дачићу одаје признање, а преко њега и премијеру Александру Вучићу “за храброст и решеност да уложе труд како би својој земљи отворили пут напред”.

“Моја улога у склапању споразума је била мајушна, а у отварању преговора о придруживању са Србијом још мања”, рекла је Кетрин Ештон.

Дачић је, у име Владе Србије и председника Томислава Николића, поклонио Ештоновој копију иконе Богородице Тројеручице, заштитнице српског народа.

Ештонова ће са положаја шефице европске дипломатије одступити у новембру, а кормило ће преузети бивша министарка спољних послова Италије Федерика Могерини.

2 comments

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s