АКТУЕЛНО

„Хеликоптерски“ напад на уставни поредак Србије- Право лице наше бескичмене „државе“…


…Дакле, овде се отвара отворено и потпуно легитимно питање саучествовања највиших државних званичника Србије у удруженом злочиначком подухвату против нашег уставног поретка и организованог ремећења јавног реда и мира, изазивања опште опасности, и намерног прекида високо-профилног спортског догађаја- заједно са идентификованим страним агентима, којима је уз помоћ (засада неиндетификованих) режимских званичника омогућено да побегну са „лица места“ и последично, из наше земље!?

CENA-DIJALOGA-SA-PRI

„Хеликоптерски“ напад на уставни поредак Србије- Право лице наше бескичмене „државе“ …

15 октобар 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

—————-

Данас је тешко отворити страницу, радио, или тв станицу неког од евроунијски оријентисаних и национално уштројених медија у Србији (а такви су данас нажалост у огромној већини) а не наићи на осуду „дивљачког понашања“ наших навијача- који су по њима, бар подједнако криви за, албански режирани, прекид синоћње утакмице.

У свој тој анти-националној хистерији, и вероватно споља синхронизованој акцији, сви они заборављају једну кључну ствар- синоћ је на стадиону у Хумској дошло до организованог западно-албанског удруженог злочиначког подухвата против уставног поретка државе Србије и јавног реда и мира. У том подухвату су активно учествовала албанска лица са америчким пасошима, рођени брат албанског премијера (коме Вучић већ одмотава црвени тепих за најављену посету у среду) и цео албански државни фудбалски тим.

Улога највиших српских државних званичника (председника републике Николића и министра полиције Стефановића), који су се „дружили“ са америчко-шиптарским извршиоцима више кривичних дела (у „ВИП“ ложи) пре, у току и непосредно након, извршења тих дела- за сада остаје неразјашњена, али по мом дубоком убеђењу, исти би требало да одговарају за више (не)дела: учествовање у организованој непријатељској групи, помагању у извршењу више кривичних дела, и омогућавању починициома да побегну из легалног полицијског притвора!?

Ми смо имали недавни случај такозваног бруталног напада у центру Београда на младог немачког хомосексуалца од стране једног појединца (да не спомињем ноторни и монтирани процес „Татон“- који је произвео „сечу србске младежи“), када су похапшени и процесуирани сви они који су наводно били присутни у друштву починиоца, или су само виђени на истој локацији- а да нису имали никакве фактичке везе са нападом.

Зашто се сада пред лице правде не изведу наши највиши србски државни званичници који су били у друштву, и врло вероватно саучествовали на разне друге начине у саизвршењу више кривичних дела- нарочито они државни званичници, који су по налогу западних амбасада, на стадион довели стране држављане (и омогућили им да неометано унесу „оружје-дрон“ и антисрбску пропаганду у форми „великоалбанске заставе“- дакле средства за извршење кривичних дела), којима је претходно забрањен улазак у земљу, пошто су на аеродром „Тесла“ дошли са јасно истакнутим терористичким „УЧК“ симболима!?

Зар они мисле да би се у Америци било ко усудио да рецимо- на „Јенки“ стадион, и у ВИП ложу, заједно са Обамом стави стране провокаторе, који су се претходно усудили да на „ЛаГардији“ (њујоршки аеродром) јавно промовишу „ИСИС“ терористичке симболе? Наравно да не би, исти би вероватно по кратком поступку завршили у „Гвантамо Беју“ (америчком конц логору за муслимане)…

Дакле, овде се отвара отворено и потпуно легитимно питање саучествовања највиших државних званичника Србије у удруженом злочиначком подухвату против нашег уставног поретка и организованог ремећења јавног реда и мира, изазивања опште опасности, и намерног прекида високо-профилног спортског догађаја- заједно са идентификованим страним агентима, којима је уз помоћ (засада неиндетификованих) режимских званичника омогућено да побегну са „лица места“ и последично, из наше земље!?

Наша јавност са правом очекује да наши државни органи и највише уставотворно тело републике Србије (народна скупштина) идентификују, и приведу правди све појединце, укључујући и државне руководиоце присутне у ВИП ложи- који су виђени у друштву криминалних извршилаца (којима су претходно омогућили илегални улазак у земљу) и који су такође истима омогућили неометано извршење напада на уставни поредак наше земље, и оно што је најгоре, потом истима омогућили бекство из земље.

Мала је вероватноћа да ћемо те стране починиоце привести правди, пошто су сада већ далеко ван домашаја србске државе, и увелико збијају спрдачину са нашом нацијом- али су зато њихови „јатаци“ из „Партизанове“ ВИП ложе и Немањине 11, итекако на домашају наших легалних органа…

…Друго је питање- да ли ико у овој нашој бескичменој држави има „ону ствар“, да изврши своју уставну и законску дужност!?

 

У ПРИЛОГ СВЕГА ГОРЕ ИЗРЕЧЕНОГ ГОВОРИ И ДАНАШЊЕ САОПШТЕЊЕ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ- У КОМЕ СЕ ОПРАВДАНО ОТВАРА ПИТАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ НАДЛЕЖНИХ ОРГАНА:

САОПШТЕЊЕ

Инцидент који се догодио на високоризичној фудбалској утакмици Србија-Албанија није само политичка провокација и непријатан ексцес већ и тежак безбедносни пропуст оних служби који се баве обавештајним и контраобавештајним радом.

Срамотно је и незамисливо да безбедносне и обавештајне службе државе Србије нису имале никаву информацију о планираним активностима, припреми и употреби беспилотне летелице која је изазвала ексцес носећи заставу Велике Албаније.

Беспилотна летелица је уместо заставе Велике Албаније могла да буде наоружана експлозивним средствима, хемијским или биолошким оружјем које је могло бити употребљено против државника највишег ранга, фудбалера, полицајац или грађана који су били на стадиону.

Овакав чин добро увежбаних и обучених лица, који су поред српских служби безбедности и полиције извеле добро осмишљену политичку провокацију у срцу Београду, уз употребу најмодерније технике и беспилотне летелице, отвара многа питања међу којима су и она о обучености и припремљености Србије да се избори са могућим терористичким претњама и акцијама.

Синдикат српске полиције, као струковно удружење професионалаца, изражава велику забринутост за безбедност својих чланова, полицијских службеника а пре свега грађане Србије који су могли бити објекат терористичког напада уз употребу предметне летелице.

Неопходно је да државни органи детаљно испитају читав случај и утврде одговорност и пропуст служби и лица која су биле надлежна да овакве инциденте спрече.

Београд, 15.10.2014. године
Председник Синдиката
Глишо Видовић

8 replies »

 1. jadna je to albanska naciji, zivi samo radi svoje mrznje … to im je sve u zivotu, ta njihova krpa od zastave i mrznja prema svima … a jadna je i to zemlja koju oni jedino vole – USA

  Свиђа ми се

 2. МИКРОЧИПОВАНИ БЕЗКИЧМЕЊАЦИ – НАЈЕФИКАСНИЈИ МЕТОД ПОРОБЉАВАЊА !

  Wed, 15 Oct 2014 17:28:59 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >Editor posted: „…Дакле, овде се отвара отворено и потпуно легитимно питање саучествовања највиших државних званичника Србије у удруженом злочиначком подухвату против нашег уставног поретка и организованог ремећења јавног реда и мира, изазивања опште опасности, и намерн“ >

  Свиђа ми се

 3. Јасно ко дан. Само они блесави овај инцидент на стадиону могу посматрати као дјечију игру са даљинским навођењем.

  Свиђа ми се

 4. ГОСПОДИНЕ НОВАКОВИЋУ, БРАВО ЗА КОМЕНТАР!

  ПРАВО У ЦЕНТАР!

  АЈМО, НАРОДЕ, ЈОШ НИЈЕ КАСНО ДА ПОМЕТЕМО ОВУ БАГРУ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКУ И СПРЕЧИМО ДАЉЕ САТИРАЊЕ СРБИЈЕ И СРБА!
  ОВО ЈЕ СВЕ, САМО НИЈЕ ДОСТОЈАНСТВЕН ЖИВОТ, ЖИВОТ ДОСТОЈАН НАШИХ ПРЕДАКА! АКО ОВАКО НАСТАВИМО ВРЛО БРЗО НАС НЕЋЕ БИТИ!
  МОРАМО УСТАТИ У ОДБРАНУ НАШЕ ДРЖАВЕ, ДА НАША ДЕЦА ИМАЈУ СВЕТЛИЈУ БУДУЋНОСТ!
  УПРКОС СВИХ НЕСРЕЋАМА КОЈЕ СУ НАС ЗАДЕСИЛЕ И КОЈЕ СЕ ЈОШ УВЕК ДЕШАВАЈУ, ТРЕБА ДА НАМ СЛУЖЕ КАО ОПОМЕНА ДА МОЖДА НИСМО НА ПРАВОМ ПУТУ, ДА ГРЕШИМО!
  ЗАТО ЈОШ УВЕК НИЈЕ КАСНО!
  ЈА НЕ ЗНАМ И НЕ МОГУ СТВАРНО ДА ОБЈАСНИМ У КАКВОМ ОКРУЖЕЊУ ЖИВИМО, ШТА ЈЕ ТО ШТО ЉУДИ НЕ СХВАТАЈУ, НЕ МОГУ ДА СХВАТЕ ОНО ШТО СВАКИ ДАН ОСЕЋАЈУ НА СВОЈОЈ КОЖИ, ОНО ШТО ЈЕ ТОЛИКО ОЧИГЛЕДНО ТИ МОРАШ ДА ОБЈАШЊАВАШ!
  САМО ЋУ РЕЋИ,

  НЕКА НАМ ЈЕ ДРАГИ БОГ НА ПОМОЋИ!

  УМЕСТО ДА НАМ ПРЕЦИ БУДУ УЗОР, МИ СМО ПОСТАЛИ ОБИЧНЕ ЈАЈАРЕ И ДУПЕЛИЗЦИ!

  Свиђа ми се

 5. Који Ви имате проблем, надам се да тај проблем немате сам са собом, кад такву неизмерљиву глупост изговарате.
  Држава Србија је величанствена,
  Дражава Србија је бајна,
  Држава Србија најлепша држава на овој Плавој планети.
  Држава Србија као безброј 7 на лотоу
  Држава Србија је . . . . . . . . . . . . . . . .
  Држава Србија није проблем ником, како мени тако и вама . . . .
  Проблем су људи који управљају државом Србије.
  Да би сте ме боље разумели, ја Вас молим да ми помогмете и да ме посаветујете како да се поставим и како да реагујем наспрам било ког који свој интерес искључиво представља и брани немилосрдним лагањем, бескрајним лагање, али увек насмејаног лиоца.
  Излаз постоји.
  Излаз увек постоји.
  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

  • За мене постоји разлика између термина „државе“ и Отаџбине… Ово све што сте набројали ја бих описао као Отаџбину а не као „државу“- али да бих избегао забуну код Вас и неких других читалаца, ставио сам реч држава под знаке навода… Садржај мог текста недвосмислено упућује на то да је критика била упућена искључиво режимским представницима, а не нашој Отаџбини… Иначе сама реч држава се узима првенствено у свом политичком значењу: „Држава је организација која има монопол власти у одређеној друштвеној заједници, поставља се као сила изнад друштва ради заштите поретка. Држава као организација у класном друштву заступа превенствено интересе владајуће класе, али својим деловањем обавезна је да штити интересе осталих делова друштва.“ (http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%94%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0)
   Аутор

   Свиђа ми се

 6. Još jedan teroristički akt, još jedna izdaja, još poniženja obespravljenog naroda, izdanom naroda.Niko ne podnosi ostavku??!!Premijer će sam da proceni da li će njihov premijer doći u Srb iju?!Ko mu daje za pravo to??! Narod neće dalje poniženje!!EJ, Srpski narode! Dokle ćeš trpeti!
  Oni koji su izdali Kosovo i Srbiju šta očekivati od njih!!?
  A na dan velikog Pravoslavnog praznika,Pokrova Presvete Bogorodice, kada srpski Patrijarh sedi u Peći sa gradonačelnikom okupiranog grada, u predvečerje dolaska Pravoslavnog Predsednika u Pravoslavnu državu oni organizovaše silazak zastave tzv Velike Albanije“ sa neba u srpsku prestonicu??!!A glavni operater je američki državljanin i brat Albanskog Premijera????!!
  Predsednik Putin i Albanski Premijer: 70 godina oslobođenja i 70 godina drugih?! Slučajno??
  Ne.
  Hoćete Srbi Putina e, evo vam Albanije!!??O kukavno Srpstvo ugašeno-zavapio bi lovćenski mislilac!
  Ali,pokazaće im Bog da silu ne voli!!
  MARAN ATA!!

  Свиђа ми се