АКТУЕЛНО

М. Јакшић – Санда добар избор за председника ДСС, “Инсајдер“ Б92 – даља криминализација КиМ (ВИДЕО)


Др Марко Јакшић говорио је за КМ Новине о избору Санде Рашковић за новог председника ДСС и намери „Инсајдера“ Б92 да „оцрни“ Србе на КиМ.

14.10.2014. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

Marko Jaksic

Јакшић је оценио да је одлучујуће у избору за новог председника Демократске странке Србије било то што су понуђена два, потпуно другачија политичка програма.
„Један политички програм је био онај који је изнела Санда Рашковић Ивић а други је био програм Милоша Алигрудића. Санда је понудила програм који треба да представља стожер окупљања националних снага у Србији који ће спречити даље пропадање Србије док се Алигрудић залагао за одржавање курса странке који је на прошлим изборима показао катастрофалне резултате“ рекао је Јакшић између осталог за КМ Новине.
Осврћући се на нови серијал “Инсајдера“ телевизије Б92, у коме је за разлику од првог пристао да учествује, он је изнео врло једноставан пресек намера аутора и екипе овог такозваног документарног серијала.
„Циљ “Инсајдера“ јесте да се што више изблате Срби који живе на овом простору. Да се нагрде, да се оцрне, да се представе као лопови и криминалци и када власт у Србији заврши предају Косова и Метохије нашим непријатељима који су нас вековима убијали, да у централној Србији кажу „нама не треба то Косово јер тамо живе неки нечасни људи, криминалци“…“.
Ипак, Јакшић каже да аутори нису успели да досегну своје циљеве ни приближно.

Припремиле: КМ Новине