ДРУШТВО

СНП НАШИ Патријарху Иринеју – Прво сте ћутали поводом потписивања Бриселског споразума, затим сте позивали српски народ на шиптарске изборе, а сада ћутите после срамотних дешавања!


СНП НАШИ – Зашто Патријарх ћути?

Срби на окуп 29/09/2014.

patrijarh-irinej-1СНП НАШИ поставља јавно питање Његовој Светости Патријарху Иринеју какве ће мере предузети СПЦ над организаторима „параде поноса“ и онима који их подржавају.

Да ли ћете Ваша Светости  и даље ћутати над страхотним стварима које се дешавају у Србији „јер их организују политичари“ или ћете коначно почети да се понашате као духовни пастир српског народа и јавно анатемисати све који су умешани у организацију параде.

СПЦ је увек сведочила истину без обзира ко је на власти и какве ће последице сносити, па зашто се тако не ради и сада?

Да ли се ћути због новца, лагодности, доброг односа са политичарима који се добија од ћутања, или је у питању нешто друго?

Прво сте ћутали поводом потписивања Бриселског споразума, затим сте позивали српски народ на шиптарске изборе, а сада ћутите после срамотних дешавања.

За време од када сте постали Патријарх дешавају се  ствари какве су небивале у српској крстоносној историји и Ви ни на једну нисте имали одговор какав треба и како доликује Вашој позицији.

 

Да ли Вам прете?

Да ли Вас уцењују? Изађите пред народ и реците у чему је проблем.

Нико нема против Вас ништа лично, али имамо против Ваших поступака, односно непоступака и ћутања поводом урушавања државе и институције породице од стране политичара које одликујете и које не смете да казните по Канонима.

Молимо Вас као духовна деца Српске Православне Цркве, престаните да ћутите и коначно сведочите веру како Вам доликује.

 

Заувек одани Светој Мајци Цркви.
СНП НАШИ

8 replies »

 1. ПЕДЕРИЗАМ=ЕКУМЕНИЗАМ=САТАНИЗАМ…

  Ко се залаже за екуменизам није далеко од педеризма и сатанизма!
  А познато је, на жалост, да се патријарх Иринеј, Амфилогије Радовић…
  залажу за ЕКУЕМНИЗАМ?!
  Ово што су педери учинили, не може се одбрити, али до тога не би ни
  у ком случају дошло да су Патријарх Иринеј, Амфилохије Радовић…,
  заједно са верницима Богородичиног града, изашли на улуцу са
  Крстовима, Иконама… организовали Литију и стали наспрам КОРДОНА…
  Тешко да би било који КОРДОН полиције подигао пендреке или
  бацио димне бомбе на Литију коју предводи Његова Светост
  Патријарх Србски Иринеј.
  Није искључено да би се тај исти КОРДОН прикључио поворци СВЕТО-
  САВСКЕ ЛИТИЈЕ…
  Али, да би се тако нешто учинило, мора се бити Христољубив , Човеко-
  љубив, Родољубив… чега није било у умовима и срцима наших јерарха
  СПЦ-е, премда су верници нешто самоиницијативно покушавали да
  ураде, непосредно, пре и у току те параде срама!
  Ипак, Драги Бог не дозвољава да пропадне СРБски род и његова Православна
  Држава Србија!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Поклоничко путовање за Покров Пресвете Богородице у манастир у Ђунису. Tакође, у плану је обилазак манастира Свети Роман и манастир Лешје. Полазак из Београда 13 октобра у 12:30.
  Повратак 14 октобра у поподневним часовима. За даље информације јавити се на телефон 0645005227 ЈОВАН

  Свиђа ми се

 3. Neshvatljivo cutanje. Umesto da su odmah u Nedelju popodne doneli odluku da iz redova pravoslavne vere izbrisu sve nosioce peder bala, da im zabrane ulaz u pravoslavne svetinje, pravo na slavu, slavski kolac, krstenje….. nasa crkva ce pricati kako Bog prasta. Ako je i od njih mnogo je.Ste ce se desiti ako narod Vama okrene ledja i ne da oprost za cutanje?

  Свиђа ми се

 4. Бриселски споразум није обавезујући и првано нема никаву снагу, јер „Бечка конвенција“ иу 1963 године оспорава сваки Уговор који је потписан под притиском, уценом, условљавањем, ограничењем, претњом или угрожености. Идефернтно се понашајте кад чујете од било ког да изговара тај споразум из Брисела.
  Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

  Свиђа ми се

 5. СВОЈИМ НЕЧИЊЕЊЕМ ПОСТАЈЕТЕ САУЧЕСНИК УУНИШТЕЊУ СВОГ СОПСТВЕНОГ НАРОДА ЧИЈИ СТЕ ВИ ДУХОВНИ ПОГЛАВАР. ДА ВАС ПОДСЕТИМО ДА ЈЕ СВЕТИ ЛАЗАР ИЗАБРАО ЦАРСТВО НЕБЕСКО, А ВИ?

  Свиђа ми се

 6. СНП-на погрешну адресу сте упутили питања-Патрујарх Иринеј је само ко бајаги патријарх,а стварни патријарх ЈЕ ЈЕРЕТИК-ЕКУМЕНИСТА -БИСКУП-Иринеј Буловић највеће зло које је снашло Србску Православну цркву.

  Свиђа ми се

 7. Bravo Nasi, ovo cutanje SPC je jednako stetno za drzavu i narod kao i ovo sto rade veleizdajnici vucic i kompanija. I umesto da ih anatemise, izbaci iz SPC, kritikuje, patrijarh odlikuje onomad onog komunisticko veleizdajnicko djubre vulina. Katastrofa.

  Свиђа ми се