АКТУЕЛНО

ДАНАС У БЕОГРАДУ: РОДОЉУБИВИ ПРОТЕСТ, на улицама јаке снаге ПОЛИЦИЈЕ и ВОЈНА ТЕХНИКА?!


Питамо се – да ли је демократија када ускратиш права већини у корист мањине? Рецимо затвориш улице и ограничиш слободу кретања у центру града. Ко тада заправо врши терор над већинским делом грађанства? И да ли је демократија да се за обезбеђење скупа те исте мањине потроши народних пара сто хиљада евра? И да ли је демократија да се не дозволи мирни протест те исте већине против „накарадних вредности“ те исте мањине? Пратимо дешавања у Београду данас… А полиције – опсадно и окупационо, ванредно стање…

„Посматран кроз окулар Россия 24, Вучићев ЕУ-рај личи на застрашујући логор, у коме се силом државне принуде родитељима одузима право на васпитање деце, деца се подвргавају фројдистичком менталном инжињерингу нових Менгелеа, а они који треба да бране етику спремају терен за укидање најстаријег људског табуа – инцеста. Ако је Немачка, Вучићевом речју, еталон европске среће и благостања, а европски пут подразумева да Срби пристану на болне менталне промене, онда нам после педербалова, следе одузимања деце и инцестни бракови, као плодови са дрвета ЕУ-раја…“ коментарисао је Радован НИКОЛИЋ у тексту на порталу Фонд стратешке културе.

ПОВЕЗАНО:

* Монах Антоније на слободи: САВЕТУЈЕ свим родољубима и верном народу да изађу на мирне протесте у целом граду против САТАНИСТИЧКОГ РИТУАЛА званог „ГЕЈ ПАРАДА“
* Тренутно – Протест на Тргу Републике: ЧЕКА СЕ КОНАЧНА ОДЛУКА: У току седница Бироа о Паради
* Званични МУП лаже, у неким местима штрајкује и до 100% полицајаца! (Интерна статистика)
* Тражимо да, у складу са Уставом Србије (члан 54), парада политичког хомосексуализма у Београду буде забрањена!
* КО ЋЕ СЕ СУТРА СКРИВАТИ ИЗА ПОЛИЦИЈСКИХ ФАНТОМКИ- НАТО ВОЈНИЦИ И ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ? * ШТРАЈК СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Сви штрајкују, а ко онда хапси монахе и родољубе по Београду?
* СРБСКИ ОБРАЗ: СВИ НА ПАРАДУ ПОНОСА – 28.09.2014. У ПОДНЕ!
* СНП Наши: Поднећемо пријаве против свих организатора геј параде
* Циљ геј-параде није да геј буде геј, већ – да ти и твоје дете постанете геј
* Ко је родитељ геј-лобија у Србији?

28.09.2014. за ФБР Биљана Диковић

 И ДА ЗАКЉУЧИМО:
не

ОВО ЈЕ ПАРАДА ПОНОСА!!!

парада поноса

 

15:10 Dusanka Trifunov

Сада је ваљда свима јасно да је наша влада марионетска. Ово што се дешава на улицама Београда је презентација силе САД према голорукој српској омладини. Американци су спремни да по сваку цену штите свој интерес на Балкану и неће презати ни од чега да овде и остану. Не би ме чудило да блокирају Београд са свих страна како не би смо могли да дођемо да дочекамо Путина 20 октобра. Јако се кува! Завесе су пале!

984228_10205071674899371_3857231214697567901_n

15:05 Dragoslav Bokan

Сасвим укратко:
1) одблокиран ми је фб профил,
2) победнички марш ЕУ, НАТО-а и САД (у форми „геј-параде“) је прошао престоницом понижене и поражене Србије, уз присуство огромног броја режимских оклопника; предвођени америчким, ЕУ и немачким амбасадорима ови „шетачи“ су одрадили своје, уверивши се да је расположење српског народа према њима и њиховим акцијама и даље (и заувек, ако Бог да) екстремно негативно, скоро без изузетка, и да своје акције могу да спроводе само уз помоћ силе и полиције (као и у Ираку или другим окупираним земљама у свету),
3) свака част српској Цркви, која је овог пута била НЕДВОСМИСЛЕНО уз свој народ; а тренутак када су звона са цркве Светог Марка на Ташмајдану почела да се гласају и опомињу чим се приближила срамна политикантска поворка – је херојски чин, посебно јер су на то бахати шетачи, заједно са нашим и светским евро-политичарима почели да звижде и урлају у правцу наше православне цркве (у којој је гроб Светог Душана Немањића, најмоћнијег српског владара у историји),
4) хиљаде и хиљаде полицајаца је одбило послушност колонијалном режиму и истрајало у свом отпору оваквом стању ствари,
5) ништа није изгубљено, само се, опет, показало да се народ не може водити на овакав начин, без новца, медија, озбиљне организације, озбиљне и редовне подршке српске дијаспоре (наше највеће наде)…, једноставно – не може.

света тројица

14:48 НАПАД НА Б92?!

pravda kraj

Сукоб полиције и присталица СРС-а По завршетку Прајда дошло је до сукоба полиције и групе грађана, највероватније присталица СРС-а. Неколико десетина њих сукобили су се са полицијом испред Храма Светог Саве у Булевару ослобођења. Извор: Блиц

napad na b92

14:10 Istorijske Cinjenice

ПОЗИВАМ ЈАВНО БОШКА ОБРАДОВИЋА И ВЛАДАНА ГЛИШИЋА ДА ОБЈАСНЕ И ОПРАВДАЈУ СВОЈЕ ПРЉАВЕ ЦИЉЕВЕ! ДОКЛЕ ЋЕ ТЕ ДА ЗЛОУПОТРЕБЉАВАТЕ ЕНЕРГИЈУ ОВОГ НАПАЋЕНОГ НАРОДА?

13:59 ЗАВЕТНИЦИ – ОВО ЈЕ ПАРАДА ПОНОСА

Српски сабор Заветници 13:57

Српски сабор Заветници
13:57

ФОТО: Светлана Максовић

ФОТО: Светлана Максовић

13:58 ДЕФИНИТИВНО ЈЕ ОВО СЛИКА ДАНАШЊЕГ ДАНА – ЗДРАВА, НОРМАЛНА, СРБСКА ПОРОДИЦА КОЈА ЋЕ ИМАТИ СВОЈЕ ПОТОМКЕ И НАСТАВИТИ СВОЈУ ДИВНУ, СРБСКУ ТРАДИЦИЈУ И ЧУВАТИ ВЕРУ ПРАВОСЛАВНУ

Фото: Максовић Светлана Сесил "Управо венчани"

Фото: Максовић Светлана Сесил
„Управо венчани“

13:50 А ДОГОДИЛО СЕ И ОВО:
ЈЕДАН ОД ПРОТИВНИКА ПАРАДЕ НАСТРАНИХ РЕАГОВАО ЈЕ НА ТРАНСПАРЕНТ КОЈИ СУ ИСТИ НОСИЛИ А КОЈИ ЈЕ НАЈДРАСТИЧНИЈЕ ВРЕЂАО ВЕРСКА ОСЕЋАЊА ВЕЋИНСКЕ СРБИЈЕ

tako je

ОВО ЈЕ ТАЈ ТРАНСПАРЕНТ, ДА ЛИ И ВАС ВРЕЂА?
СВАШТА

13:41 Ненад Јовановић

У колони „параде“ једна парола: „за све жртве насиља у Србији“…….. Да не мисле можда на војнике са Кошара, Паштрика, дечаке из кафића Панда, децу из Гораждевца….. жетеоце из Старог Грацка….. Милицу Ракић… ?

13:40 СНП НАШИ

На паради су се носили транспаренти против СПЦ , Патријарха, Владика, е зато се не чудите када нас снађе нешто још горе од поплава. И то ускоро! Запамтите!

И Вучићевог брата нико није пребио. То је још један медијски спин. Како би велика продица Вучића била у јавности „против гејева„, али ето , морају се поштовати закони!

13:39 Правда: БЕОГРАД: Звоне црквена звона, 50 ухапшених, грађани носе заставе Русије и слике Шешеља!

Парада поноса је кренула у своју званичну шетњу Београдом. У тренутку када је кренула Парада поноса, зазвонила су звона на Вазнесењској цркви у Адмирала Гепрата, иако сада није у току ниједно богослужење. Звона и даље звоне. У Светогорској улици група од око 50 младића узвикује „педер градом неће шетати“. Они носе заставе Србије и царске Русије, као и слику лидера СРС Војислава Шешеља.

Српски сабор Заветници 13:57

Српски сабор Заветници
13:57

Извор: srbijanecenzurisano.com/ Жандармерија и противници Прајда сукобили се у Његошевој! септембар 28, 2014:  БЕОГРАД – На углу Његошеве и Београдске улице формирала се већа група противника прајда која је  покушала да крене према колони учесника параде поноса, у чему их је Жандармерија спречила. У току су преговори противника Параде и припадника Жандармеије, која траже од њих да се крећу Његошевом улицом. Они одбијају уз поруку да се Турци неће шетати и да су спремни и свој живот да за то дају. Потивници Параде су кренули Београдском улицом. узвикују  „Педер градом неће шетати“. Група од стотинак људи је дошла до Храма Светог Саве.

Извор: srbijanecenzurisano.com/
Жандармерија и противници Прајда сукобили се у Његошевој! септембар 28, 2014:
БЕОГРАД – На углу Његошеве и Београдске улице формирала се већа група противника прајда која је покушала да крене према колони учесника параде поноса, у чему их је Жандармерија спречила.
У току су преговори противника Параде и припадника Жандармеије, која траже од њих да се крећу Његошевом улицом. Они одбијају уз поруку да се Турци неће шетати и да су спремни и свој живот да за то дају. Потивници Параде су кренули Београдском улицом. узвикују „Педер градом неће шетати“. Група од стотинак људи је дошла до Храма Светог Саве.

Српски сабор Заветници 14:04 Неколико стотина родољуба опкружиле су полицијске снаге испред Храма Светог Саве!

Српски сабор Заветници
14:04 Неколико стотина родољуба опкружиле су полицијске снаге испред Храма Светог Саве!

policija1

 

13:38 Иван Ивановић

И није ово никакав наш пораз. Ово је њихов пораз и страх. Због страха од сопственог народа истерали су на улице војску и оклопна возила. Обичан шљам.

Антихришћански, сатанистички скуп, под покровитељством Владе Србије!

Антихришћански, сатанистички скуп, под покровитељством Владе Србије!

13:32 ДНЕВНИ ЛИСТ АЛО ОБЈАВИО ДА ЈЕ УХАПШЕНО ОКО 50 ЉУДИ

sloo

хехехе

13:30 Марко Радуловић

Извели сте сад и неку војску да брани педере по Београду, пошаљите их на Космет, багро издајничка! А овај педербал ће бити почетак краја педерима у фотељама који од наше Србије праве прћију сатаниста са Запада. Нисте нас све успавали, ИМА НАС!

13:26 Вук Мандушић

ЗАШТО ИРИНЕЈ И СВЕШТЕНИЦИ НЕ ИЗАЂУ ДА СЕ БОРЕ ПРОТИВ САТАНИСТА И ПЕДОФИЛА

***

13:25 Мркаја Далибор
Ово је типична тиранија сатаниста над православљем… данас треба да изађу сви православци под вођством патријарха, епископа, свештеника на улицу и да бране православље.
Јер ако им се дозволи да парадирају своју срамоту и болест, сутра че тражити да се озаконе истополни бракови итд , а то све ће се одразити на нас и нашу дјецу. И умјесто ови поплава које су нам се десиле десиче нам се још горе ствари… браћо православци не смијемо да шутимо и да ништа не подузимамо. Боримо се молитвом Богу и чистим животом против овог отпада од људског рода.

***

ДНЕВНИ ЛИСТ ФРАНКФУРТСКЕ ВЕСТИ – ДАНАШЊИ ДАН

vesti 1

vesti 2

vesti 3

***

 

13:16 Biljana Milan Nikolić via Gale Penzioner

Драга моја војско, драга моја Полицијо! – Срам вас било!
Изашли сте да запретите силом сопственом народу.
Изашли сте да мерите дужину цеви са педерима против сопственог народа.
Изашли сте да упоредите логистику са теренском позадинском службом.

ЈЕЛ ЗНАТЕ

13:14 БЕОГРАД У СЛИЦИ – ОСТАВЉА БЕЗ РЕЧИ – ОКУПАЦИЈА У НЕКОЛИКО СЛИКА!

Београд - слободан град 1

Београд – слободан град 1

Београд - слободан град 2

Београд – слободан град 2

Београд - слободан град 3

Београд – слободан град 3

Следимо дух предака (!!????)

Следимо дух предака (!!????)

УЛИЦА КРАЉИЦЕ НАТАЛИЈЕ

ОПСАДА

13:13 АЛО – СА ЛИЦА МЕСТА – ТВИТЕР

ALO

фото: АЛО

фото: АЛО

12:57 ДРОН-БАЛОН ЗА ВИСОКО-КВАЛИТЕТНО СНИМАЊЕ ЛИЦА ПРОТЕСТАНАТА ИЗНАД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ!

Ово су слике ваздушних патрола изнад Београда, има и војних хеликоптера… Ово ситно изнад Храма Светог Саве је полицијски ДРОН-БАЛОН са вискоквалитетном камером за снимање лица демонстраната.

12:56 Српски сабор Заветници

Припадници жандармерије легитимишу и претресају све окупљене грађане испред Храма Светог Саве. Сви прилази храму су потпуно блокирани кордонима полиције. Жандармерија је управо легитимисала и извршила претрес представника Српског сабора Заветници, који су се окупили да искажу неслагање због одржавања параде.

з 1 з2

12:55 Ljiljana Dragutinovic

Е, ово је већ за кривичну пријаву, вређање верских осећања, лично ћу тужити организаторе и Владу Србије!

СВАШТА

***

12:52 ИСПРЕД ЗИДА ПЛАЧА УДРУЖЕЊА ПОРОДИЦА УБИЈЕНИХ И НЕСТАЛИХ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

Ispred zida placa

12:50 Драгана Трифковић
ALBUM

12:50 ПОРТАЛ ВЕСТИ:
Колико је Жандармерија озбиљно схватила свој задатак, можда најбоље показује податак да нису хтели да пусте ни младенце који су покушавали да прођу до цркве из правца Булевара краља Александра. После краћег убеђивања, ипак су им дозволили да уђу у цркву…

12:49 Ненад Јовановић

АКО ОВИ ПРВИ ИМАЈУ ПРАВО „ЗА“…… ЗАШТО МИ ДРУГИ НЕМАМО ПРАВО ДА БУДЕМО „ПРОТИВ“ ?
ваљда је то основа „демократије“……

– КОМЕНТАР: Наташа Ђурђевић: Нећу да коментаришем шетњу педера (карактерна особина код нас Срба) и болесника !!! Не желим да идем на руку дебилима који жељно очекују крв здравог дела нације на улицама Београда !!! Што се мене тиче, да овај циркус гостује у мом граду, град би био пуст, са спуштеним ролетнама и црним заставама, а ови нека шетају окружени обезбеђењем као наокорелији криминалци !!!

12:45 Слободан Ћосовић

Гласајте и даље за Вучића, Срби! У што већем броју! Нека вам ово буде, систем вредности и боља Србија коју Вам је обећао и у коју верујете!!! Надам се да сте сви ви, његови верни следбеници, данас веома поносни на Вучића, као што су поносни и сви жандарми и полицајци на данашњу своју улогу у чувању pedera од свог народа!? Имаће жандарми сутра чиме да се похвале унуцима. Изгубили су Косово али су зато одбранили ПЕДЕРЕ!!! Гласајте Срби и даље за Вучића!!!!

GLASAJTE

12:43 Фотографије са лица места – СНП НАШИ

ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ!

IMG_28092014_123445 IMG_28092014_123646

12:25 Фото Србски Образ – КО КАЖЕ ДА СРБИЈА НЕМА ВОЈСКУ?

војска
Ортодоксни Православац:
Уместо на Косово или Санџак да шаљу војску и полицију и борна кола, они шаљу све то на свој народ!!!
ееееееее Србијо шта си дочекала…


Живан Радојевић:
На југ са њима па нека се курче код Медвеђе и Бујановца ти малоумници што су себи дозволили тај срам.

12:21 НАЈНОВИЈА ВЕСТ:
Родољуби и верници се ОКУПЉАЈУ преко пута цркве Светог Марка и позивају СВЕ РАЗУМНЕ НОРМАЛНЕ СРБЕ ДА ИМ СЕ ПРИДРУЖЕ!

ЗДРАВА СРБИЈА

12:20 Радомир Борчић
Не ради се овде о никаквој паради, ово је присиљавање на поклоњење Валлу… ја само не знам шта овај ненормални народ мисли. Гледам синоћ лудница, ови хапсе, сабијају… народ протествује.. а 20 метара даље.. седе по кафићима, кезе се, кревеље, задовољни, масни и срећни… као да се ништа апсолутно не дешава… мада изгледа да и народ већином нема ништа против да им дете сутра буде мали изопачени демончић који наскаче на све што има врућу крв. Па нека онда изволе, не треба им срећу кварити…

12:10 Dragan Stanoevich

Јављају ми да је у Београд повучена скоро сва полиција и припадници разних служби, стиче се утисак као да је војно стање уведено!!!

Исто ми јављају да се задржавају скоро сви и приводе одмах у полицију,јер је дат задатак да се нико не пропусти ни близу параде по било коју цену.

Пошто сад видим да полиција и жандармерија уме и има снагу да делује, очекујем да то исто покажу и у Пазару и дргугим местима, где се ради не о педерпаради, него урушавању државног система!

***

КАРИКАТУРА

***

У Београду неколико повређених

Аутор: мондо.рс

Петорица младића приведена су данас око 11 сати на Славији, јавља репортер ТаНнјуга са лица места. Повређена су и двојица мушкараца, али се детаљи не знају. Медији преносе да је приведено неколико особа, полиција демантује

parada-pretresanje

Агенције су раније данас пренеле да је приведена група младића на Славији и још двојица у центру града, али из МУП-а то демантују и наводе да су у питању рутинске контроле. Они истичу да није било привођења и да за сада није забележен ни један инцидент.

Према ранијим наводима медија, припадници полиције легитимисали су десеторицу младића у парку на Славији, на углу улица Српских владара и Београдске, након чега су привели петорицу.

Младићи обучени у тренерке, који на себи нису имали видљива навијачка обележја, до доласка полиције мирно су седели у парку. Медији су јавлили да је полиција привела и двојицу мушкараца у центру Београда. Они су, наводно приведени после десетоминутних преговора, пошто је један од њих полицији претио аутоматском пушком.

Како јавља репортер Тањуга са лица места, полиција је двојицу мушкараца затекла у аутомобилу око 11.40 сати у хаустору зграде у улици Светозара Марковића 54.

Једног до њих, којем је окрвављена глава, полиција је одмах извела из аутомобила, док је други остао у колима претећи аутоматском пушком. После десетоминутног преговарања, мушкарац из аутомобила се предао, након чега су он и његов пријатељ приведени.

Студио Б јавља да је на Теразијама код Мекдоналдса дошло до инцидента и да је наводно повређен мушкарац. Међутим детаљнијих информација о инциденту нема.

Репортер Монда видео је да полиција легитимише и претреса младиће и код Зеленог венца, али полиција тврди да је реч само о контроли.

Учесници „Параде поноса окупљају се још од 11 часова испред зграде Владе“.

Центар Београда је од јутрос потпуно блокиран. Припадници жандармерије, оклопна возила, марице су у свим улицама којима ће се кретати учесници Прајда, као и у околним улицама.

***

12:05 Светислав Јовић

БЕОГРАД ЈЕ ЈУТРОС ОСВАНУО ПОД „ВОЈНОМ ОКУПАЦИЈОМ“- ОНО ШТО СЕ НИ МИЛОШЕВИЋ НИЈЕ УСУДИО 2000те ЗАРАД СПАСА НЕЗАВИСНОСТИ СРБИЈЕ, УРАДИО ЈЕ ВУЧИЋ ЗАРАД СПАСА ПАР ДЕСЕТИНА „ПЕДЕРСКИХ ГУЗИЦА“ И БРИСЕЛСКЕ НАКЛОНОСТИ…

12:02 СНП НАШИ

ХАПШЕЊЕ СРБА БЕЗ АУСВАЈСА!

ХАПШЕЊЕ

12:00 Maja Tešić

Приведено пет момака у тренеркама. Јел треба да идем у продавницу у пиџами?

11:50 Жељко Ђуровић

Да се овај пас нешто пита он сигурно не би чувао оне болеснике по Београду.

ПАС

11:32 Младен Обрадовић И Србски Образ

ОБРАЗ

Режим је забранио ПАРАДУ ПОНОСА која је требало да се одржи од Саборне цркве до Споменика србским и руским браниоцима Београда! Стога позивамо саборце да се не окупљају код Саборне цркве, а свако нека искаже свој понос по сопственој савести.

Супротно закону, МУП нам је одлуку о забрани саопштио малочас, и то усмено! Ето како Александар Вучић и његови послушници поштују Устав, законе и грађанска права, која, очигледно, важе за све осим за православне Србе.

11:26 Nebojsa Jovic

SRBIN ILI GEJ

11:25 Драгана Трифковић

984228_10205071674899371_3857231214697567901_n

11:20 Slobodna Evropa Balkanski Servis

БЕОГРАД ДАНАС
слободна европа

11:15 СНП НАШИ

Срамота Србије!

СРАМОТА

11:12 Христијан Круг
Жели да се покаже да је ова држава спремна да спроведе сваки налог Брисела ма колико се ми противили томе. Да ли ће и по коју цену у томе успети знаћемо за који сат…

11:11 Marina Brzak
Војна техника, да ли то значи да војска сме само против свог народа? Е, војско, бојско! Шта ће вам војна парада поводом Дана ослобођења Београда, када парадирате данас!!!!???

11:10 СНП НАШИ

БЕЗ КОМЕНТАРА

BEZ COMM

***

БЛОКИРАН ЦЕНТАР БЕОГРАДА – БЛИЦ ТВ

***

11:05 Зоран Јакшић

СРБИЈА ПОД ОКУПАЦИЈОМ ХОМОСЕКСУАЛАЦА

Да смо под окупацијом – то смо знали, али да смо под окупацијом хомосексуалаца – то још није виђено у историји…

OKUPACIJA

10:55 Срђан Михајловић

СРАМОТА ЗА ВОЈСКУ !!! ВОЈСКО СРБИЈЕ; ОФИЦИРИ, ВОЈНИЦИ – ЗАШТО СТЕ ОВО ДОЗВОЛИЛИ ?

ОКУПАЦИЈА СРБИЈЕ СЕ ЗАОКРУЖУЈЕ УСПОСТАВЉАЊЕМ ВОЈНЕ ДИКТАТУРЕ !
ОКЛОПНИ ТРАНСПОРТЕРИ ВС ОД ЈУТРОС НА УЛИЦАМА БЕОГРАДА КОЈИ ТРЕБА ДА, ОД НАРОДА СРБИЈЕ, ЗАШТИТЕ БОЛЕСНИКЕ И (ШТО ЈЕ ИЗГЛЕДНИЈЕ), ОКУПАЦИОНЕ „АМБАСАДОРЕ“ И МАРИОНЕТСКУ ВЛАДУ У СРБИЈИ

Ја 5. нисам рушио (али нисам ни волео тај режим) , АЛИ далеко је од смејања оно што ради народу и Србији марионетска влада у београду по налогу својих западних ментора!
Да ли је смешно што су уништили и продали Србију ?
Да ли је смешно што су довели народ да буде међу три најсиромашнија на свету?
Смешна је окупација Србије?
Или је можда смешно што на силу покушавају овом напаћеном србском народу да наметну дегенеративне вредности и тиме униште традиционалне вредности, породицу, слободу, национални понос!?

10:50 Мирослав Ристић

Београде, добро јутро…
Добро јутро, војско Србије…
Добро јутро, полицијо…
Добро јутро, жандарми…
Добро јутро, интервентна јединице….
Добро јутро, хеликоптери…
Добро јутро, полицајци у цивилу…
Добро јутро, три кордона ….

Да не заборавим: кад извршите ову своју патриотску дужност, видите са надлежнима да ли је могуће да вас док сте у фазону пошаљу у Јамену, у Текију, мало тамо према Чачку и Ваљеву, мало тамо где тоне, плови, где нема, где плачу, где је хладно ујутро, а мокро ноћу, где горе картонске чатрње и деца у њима, где пијани мужеви бију жене, где дилују, где газе и беже, где убијају старце у усамљеним кућама, у народне кухиње где се туку око хлеба, у народну беду и јад, у народ који вас је родио, образовао, обукао, опремио и платио…

Јер тамо вас слабо има, а дужни сте му, лепи моји. Девенпорту и Кирбију нисте. Беху ли оно њихови 1999.г милосрдни?

10:46 Живота Старчевић 

Добро јутро Београде ! Сунце сија, оклопна возила су на улицама, хеликоптери надлећу. Демократија.

beograde dobro jutro

10:42 Novica Milanovic

БРУКА

10:40 Горан Давидовић

Окупирани Београд јутрос…

ОК ОК1

10:34 СНП НАШИ

HALT

09:35 Др Ник
Жао ми је, гледам децу од 16,17г у свој младости, схватају трагедију тренутка, а неки идиот би да батина нашу децу, изгледа да је Содома у многим главама. Ови који примењују силу, имају ли децу, јел се не боје за њу?
Оружана сила кренула ка граду Београду, воденим топом неће заливати цвеће…

09:32 Драгана Трифковић

Парада срама у Москви, или направите разлику између државе која штити своје грађане, и Вашингтонских слуга који штите интересе својих властодаваца. 

09:30 Иван Ивановић

У Београду је власт по први пут након 9. марта на улице извела војску и оклопна возила против сопственог народа!

OKLOPNA

***

laku noc

***

За почетак преносимо обавештење родољубивог портала СРБИН.инфо

srbin info

***

И ДА СЕ НЕ ПОНОВИ – ХАПШЕЊЕ ЛИТИЈЕ…
ОВО ЈЕ ПРВА ЛИНИЈА ОДБРАНЕ ОД ПАРАДЕ СРАМА

Монах Антоније на слободи: САВЕТУЈЕ свим родољубима и верном народу да изађу на мирне протесте у целом граду против САТАНИСТИЧКОГ РИТУАЛА званог „ГЕЈ ПАРАДА“

MONAH aNTONIJE

Игор Маринковић

ISPRED PATRIJARSIJE HAPSENJE POLICAJAC

ОНО ШТО ЈЕ ВАЖНО УВЕК ТРЕБА ПОНОВИТИ – КАО ОТПОР ЗЛУ И ЛАЖИМА – ДА ЗНАМО ДА ПОСТОЈИМО, ЗБОГ ЖРТАВА, ЊИХОВИХ ПОРОДИЦА, ЗБОГ НАС САМИХ  И СРБИЈЕ!

ZID PLACA

3 replies »

  1. Ne znam nemacki ali napisacu HAJL Vuvicu, tako je udri SS trupama svoj narod, dabogda im se ruke osusile.Nisi ih ti dzabe slao na manevre sa NATO fasistima. Sada je trenutak da pokazu kako su dobri fasisticki ucenici bili. A za to vreme Srbija nestaje, ako uopste zbog tebe i postoji. HAJL VUCICU.

    Свиђа ми се