АКТУЕЛНО

КО ЋЕ СЕ СУТРА СКРИВАТИ ИЗА ПОЛИЦИЈСКИХ ФАНТОМКИ- НАТО ВОЈНИЦИ И ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ?


У штрајку су ПС Нови Београд, Земун, Савски Венац, Вождовац, Раковица, Гроцка, Младеновац, Чукарица, Стари Град, Полицијска бригада и ДСИЈ92 – комплет униформисани састави у штрајку 100%…

***

КО ЋЕ СЕ СУТРА СКРИВАТИ ИЗА ПОЛИЦИЈСКИХ ФАНТОМКИ- НАТО ВОЈНИЦИ И ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ?

27 септембар 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

policajci s maskama

Нашој редакцији је данас стигло додатно саопштење Синдиката српске полиције, у коме се недвосмислено тврди да представници владе Србије „лажу“ када тврде да је у штрајку свега пет посто полиције. ССП наводи да је у Београду у штрајку готово комплетан „полицијски апаратус“, укључујући елитну полицијску бригаду, интервентну служубу и све полицијске станице, осим пар приградских општина, и Палилуле и Звездаре.

У светлу ове информације поставља се оправдано питање- „КО“ ће сутра обезбеђивати девијантну хомосексуалну параду, за коју режимски челници (готово усхићено) тврде да ће бити изузетно добро обезбеђена, што ће наравно „одобровољити“ спонзоре „педербала“ из Брисела и Вашингтона!?

Ових дана на друштвеним мрежама кружи следећа информација, коју када сам први пут прочитао, одбацио као „невероватну“, јер тако и делује (бар на први поглед):

10151413_10204741960619291_1679754895689297924_n

Дакле у овој, помало неспретно сроченој „(дез)информацији“ се тврди да је режим (ако се покаже истинито- онда опет по налогу Брисела и Вашингтона) за потребе обезбеђења наводно ангажовао доказане „србомрзце“ (и „педерољубце“)- америчке маринце и шиптарске УЧК терористе (недавно трансформисане у такозване „косовске полицајце“), који ће наводно бити одевени у жандармеријске и полицијске униформе, државе Србије.

Као што рекох, ова информација, са елементима „научне фантастике“, на први поглед уистину делује неверовато… Али на други поглед, сагледавајућу претходно изнете чињенице, да ће главни ослонац (за обезбеђења „високог ризика“, попут за сутра заказаног „педербала“) који чине специјалне београдске бригаде, интервентна дежурна служба, и практично све београдске полицијске управе, сутра бити „дефакто“ ван строја- онда ова горња „гласина“ са друштвених мрежа, постаје све мање „невероватна“ и почиње да поприма контуре „неугодне истине“!?

Јер ако сутра на београдским улицама буду присутне изузетно јаке (и бруталне) полицијске снаге, онда је сасвим извесно да то неће бити српске полицијске снаге- чак и ако међу њима буде и понеки наводни Србин, те „снаге“ ће суштински бити анти-народне, и можемо слободно да кажемо „анти-српске“. Како друкчије дефинисати паравојне полицијске снаге, којима се као „света дужност“ намеће удар на традиционална и породичне вредности српског друштва, и заштита и промоција девијантних евроунијсих вредности!?

У прилог свега овог изреченог овде, иде и недавно јавно обелодањена (и вероватно „дозирана“) информација, да је МУП Србије поводом обезбеђења „педербала“, затражио наводну „техничку помоћ“ од полицијскх апаратуса суседних државних ентитета (споменути су само Р. Српска и Црна Гора) у виду специјалне опреме за борбу против „демонстраната“.

Да ли је овде у питању нешто „више од игре“, и да ли можемо да верујемо речима режимских челника, који су нас до сада хронично лагали по свим кључним националним и државним питањима, нарочито у предизборној кампањи- да не спомињем „ситне лажи“ попут лажних диплома, доктората и других видова корупције у редовима владајуће клике, остаје отворено питање…

Што се мене тиче, овде нема сумње да ће сутра Српску престоницу „обезбеђивати“ анти-српски елементи, и очигледно је да „нешто смрди у држави Данској“ (читај Србији). У том смислу бих саветовао припадницима седме силе (новинарске), као и родољубивим грађанима који ће цивилизовано протестовати против сутрашње накарадне процесије, да покушају да успоставе „вербални контакт“ са наоружаним „људима“ у фантомкама и другим „кукуљицама“, и да их тако тестирају, да ли уопште говоре српски језик, и ако говоре, који им је акценат. Наравно и да их „усликају на лицу места“, ако прилике дозволе.

На крају, бојим се да ће садржај мог недавног текста „МИРДИТА И ПЕДЕРБАЛ-ИЛИ: „БЕОГРАДСКЕ ОРГИЈЕ МОРАЈУ ДА СЕ ОД-ОРГИЈАЈУ ПО СВАКУ ЦЕНУ“!?“ у овом случају бити потврђен и дословце, и да ће д(п)оказати да „Косова репубљик“ и „Педербал“ итекако имају много тога заједничког- и то у „удруженом антисрпском подухвату“ са п(р)оданим српским режимом…

ДОДАТАК- САОПШТЕЊЕ СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ:

Поштовани,

За представнике медија отворена је канцеларија Синдиката српске полиције у Дуримиторској 11-15 у Београду, а због штрајка запослених у Министарству унутрашњих послова Републике Србије који је отпочео 26.09.2014.године у 07.00 часова.

Данас 27.09.2014.године у 15:00 часова делегација Синдиката са адвокатом Драганом Пашићем посетиће колеге на испраћају смене у Полицијској Бригади која је 100% у штрајку.

У 18:30 часова делегација Синдиката са адвокатом Драганом Пашићем посетиће колеге у Дежурној служби Интервентне полиције 92 у Београду која је 100% у штрајку.

Јутрашња смена граничне полиције на аеродрому „Никола Тесла“ у Београду је у штрајку и спроводе тзв. „бели штрајк“ са детаљном контролом.

У штрајку су ПС Нови Београд, Земун, Савски Венац, Вождовац, Раковица, Гроцка, Младеновац, Чукарица, Стари Град, Полицијска бригада и ДСИЈ92 – комплет униформисани састави у штрајку 100%, криминалистичке службе 50%, управни послови углавном раде.

Штрајк је у занемарљивом проценту у Лазаревцу и Палилули, а полицајци у Сопоту и Звездари не штрајкују.

Позивамо заинтересоване новинаре да нас посете где ће те моћи да добијете тачне информације о штрајку полиције у Београду или отићи са представницима синдиката у обилазак полицијских станица на територији Београда.

Желимо да демантујемо јучерашње саопштење Министарства унутрашњих послова у којем се тврди да је само 5% запослених у штрајку. Позивамо вас да се на лицу места уверите у супротно.


С поштовањем,

Синдикат српске полиције
Миле Лазаревић
064/ 800-54-52

***

ПОВЕЗАНО:

ШТРАЈК СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Сви штрајкују, а ко онда хапси монахе и родољубе по Београду?
– ЗА ФБР ГЛИШО ВИДОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ

***

ШТРАЈК ПОЛИЦИЈЕ

СВЕ О ШТРАЈКУ ПОЛИЦИЈЕ

за ФБР Биљана Диковић

Информације са ФБ странице Синдикат српске полиције

ssp strajk 1

***

ssp plakat

***

ДАНАС ЈЕ ОДЗИВ ПОЛИЦИЈЕ У ШТРАЈКУ ВЕЛИКИ И ОДБИЈАЛИ СУ ДА ОДУ ЗА БЕОГРАД, ОДОЛЕЛИ СУ И ПРЕТЊАМА…

STRAJK POLICIJE

„ВАЖНО: Ако трпите притиске од старешина, максимално користите технику на мобилним телефонима, снимајте то аудио и видео и качите на своје профиле и линкујте ка нама или шаљите на Info@ssp.org.rs уз наравно навођење имена тог старешине и јединице у којој се то дешава. То ће бити доказ за подизање кривичних пријава. Напомињем да је снимање дозвољено законом с обзиром да се ради о КД и да је снимак у вези рада и на раду.
Ту нема повреде приватности.
Делите ово свима!“

ВАЖНО:
Незапамћене претње и притисци у ИЈ92 У Београду. Начелник Веселин Милић запретио је смени ИЈ92 која је у штрајку да ће сви добити премештај. Наложио је начелници Јасни Мандић да откуца свима решење. Људи се нису сломили, сви су јединствени 100% и настављају штрајк.

ВАЖНО И ХИТНО:
Управо на примопредаји у Полицијској бригади у Београду, командант ПБ Пантић је покушао да претњама спречи штрајк у ПБ.

Испред строја одржао је говор да ће од понедељка кренути ванредне психофизичке провере обучености, да ће се увести платни разреди и да ће се нарравити разлика између чета.
Запослене је позвао да прекину штрајк! Позиву се одазвало 20% у смени док 80% полицајаца наставља штрајк!

Драге колеге, на ово и још горе смо припремљени и ништа нас ово не изненађује, останите сложни и несаломиви. Ако сада попустимо и поклекнемо биће нам још много горе, претње нас немогу сломити. Ратовали смо и крварили за ову земљу, сваког дана ризукујемо живот, годинама носимо исту униформу, истрошени и демотивисани, морамо издржати! Нема нам друге!

ВАЖНО: За све колеге које се питају, АДВОКАТИ ССП раде у интересу наших чланова, дакле и ако су адвокати у штрајку, то се не односи на помоћ члановима синдиката полиције у штрајку!

***

НА ОЗБИЉНЕ ПРЕТЊЕ РЕАГОВАО ЈЕ И НЕЗАВИСНИ ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ

ПРЕНОСИМО ЊИХОВО САОПШТЕЊЕ У ЦЕЛОСТИ:

НПСС ШТРАЈК

„Београд, 27.септембар 2014. године

Претње које су стизале на адресу Момчила Видојевића, председника Независног полицијског синдиката Србије, током претходних дана од стране премијера Србије и министра полиције достигле су свој врхунац у спречавању синдикалног рада у време организовања штрајка полиције.

Данас око 13 часова дежурни Оперативног центра МУП Тркуља позвао је на мобилини телефон Видојевића и изнео му поруку Александра Новковића, начелника једног од одељења у МУП, да је издат налог да под хитно, у року од 10 минута Видојевић мора да врати све што користи синдикат и да преда МУП-у. Тркуља је истакао да само преноси наређење Новковића и да се Видојевић за све остало Новковићу и обрати.

Када се Видојевић телефоном обратио Новковићу исти му је упутио претње и увреде, спомињући му притом мајку и обративши му се и речима “Доста смо ми тебе трпели видећеш шта ћемо да ти урадимо”.

“Господине Вучићу, господине Стефановићу да ли је ово знак да Момчило Видојевић и његова породица због синдикалног рада и ангажовања могу да очекују да ће Видојевић бити ухапшен како би послужио за пример другима да не смеју да траже елементарна права која су им загарантована уставом , законом међународним конвенцијама и поштовањем људских права”, питају из НПСС.

Сам Видојевић поручује свима да му је добро познато, јер је већ осетио на својим леђима, а сада је само још уверенији у то да су у Србији дошла времена да све може да буде опроштено само да се истина не каже.

“Поручујем запосленима у полицији да су они синдикат, да су они ти који га чине, а не појединац био то Видојевић или било ко други. Зато наставите синдикалну борбу штрајком све до остваривања својих права без обзира на то шта ће Вучић И Стефановић урадити мени и мојој породици”, казао је Видојевић.

О овим претњама НПСС је већ обавестио Амбасаде САД, Русије и Кине, као и Савет Европе и све земље Европске уније.

Инфо НПСС“

***

ФБ страница Nezavisni Policijski Sindikat Srbije-npss

обавештење 1

„О лажним извештајима и фингираним процентима људи у штрајку говори следећи податак:

У СГП Аеродром Београд, дана 27.09. у првој смени од укупно 39 колега, чак њих 24 се пријавило да је у штрајку, и они примењују ткзв. „бели штрајк“, односно успорену и детаљну контролу преласка државне границе.

А дежурни старешина се дрзнуо и својим претпостављеним јавио да „никаквог штрајка нема, сви нормално раде“!

Можда до министра на крају заиста и стигне податак да је у штрајку 5% људи?!“

Данас од 12:00 часова биће отворена и канцеларија ССП у Београду у Дурмиторској бр.11-15 где је на располагању техника, скенер, штампач, интернет и сва друга помоћ.

„ВАЖНО: Ако трпите притиске од старешина, максимално користите технику на мобилним телефонима, снимајте то аудио и видео и качите на своје профиле и линкујте ка нама или шаљите на Info@ssp.org.rs уз наравно навођење имена тог старешине и јединице у којој се то дешава. То ће бити доказ за подизање кривичних пријава. Напомињем да је снимање дозвољено законом с обзиром да се ради о КД и да је снимак у вези рада и на раду. Ту нема повреде приватности.
Делите ово свима!“

* Из Новог Сада од 51 планираног припадника ИЈП за Београд данас отишло њих укупно 15, углавном чланова једног синдиката. Можете претпоставити и којег!

* И припадници ИЈП из ПС Нови Бечеј такође одбили одлазак за Београд и остали у својој станици.

* ПС Рашка је данас комплетна у штрајку. Одзив 100%. Припадници ИЈП из те станице по распореду би требало да иду за Бгд касно поподне. Највероватније нико неће отићи.

***

Послодавац је решио да се обрачуна са синдикатима у МУП. Неко је решо да отежа рад синдикатима, погодите ко? Данас је послушник Жељко Којић, који се иначе ништа више не пита у МУП. Упутио депешу свим синдикатима, па и нашем, сем ПСС, да врате службена возила. ССП је користио два возила, једно је било у Ужицу, друго у Београду. Треће није ни коришћено јер је на оправци. Наравно, вратићемо, то нас неће омести у свом циљу. Ми се не предајемо, немојте се предавати ни ви. Сложно и заједно до испуњења захтева!

ОДУЗИМАЈУ МОТОРНА ВОЗИЛА

***

Да би побољшали медијску слику, односно да би спречили лажне информације које пласира МУП да је у штрајку 5% запослених, упутили смо следећи позив медијима:

Поштовани,

За представнике медија отворена је канцеларија Синдиката српске полиције у Дуримиторској 11-15 у Београду, а због штрајка запослених у Министарству унутрашњих послова Републике Србије који је отпочео 26.09.2014.године у 07.00 часова.

Данас 27.09.2014.године у 15:00 часова делегација Синдиката са адвокатом Драганом Пашићем посетиће колеге на испраћају смене у Полицијској Бригади која је 100% у штрајку.

У 18:30 часова делегација Синдиката са адвокатом Драганом Пашићем посетиће колеге у Дежурној служби Интервентне полиције 92 у Београду која је 100% у штрајку.

Јутрашња смена граничне полиције на аеродрому „Никола Тесла“ у Београду је у штрајку и спроводе тзв. „бели штрајк“ са детаљном контролом.

У штрајку су ПС Нови Београд, Земун, Савски Венац, Вождовац, Раковица, Гроцка, Младеновац, Чукарица, Стари Град, Полицијска бригада и ДСИЈ92 – комплет униформисани састави у штрајку 100%, криминалистичке службе 50%, управни послови углавном раде.

Штрајк је у занемарљивом проценту у Лазаревцу и Палилули, а полицајци у Сопоту и Звездари не штрајкују.

Позивамо заинтересоване новинаре да нас посете где ће те моћи да добијете тачне информације о штрајку полиције у Београду или отићи са представницима синдиката у обилазак полицијских станица на територији Београда.

Желимо да демантујемо јучерашње саопштење Министарства унутрашњих послова у којем се тврди да је само 5% запослених у штрајку. Позивамо вас да се на лицу места уверите у супротно.“

***

* ИНТЕРВЕНТНА ИЗ УЖИЦА ПОСТУПИЛА ПО УПУТСТВУ СВОГ СИНДИКАТА:

ужичани остали нису отишли у БГ

Јуче је издато УПУТСТВО ЗА ПОЛИЦИЈЕ ИЗ ИНТЕРВЕНТНЕ

УПУТСТВА ЗА ИНТЕРВЕНТНУ

***

А ШТА СЕ ДОГАЂАЛО ЈУЧЕ

Јуче је Синдикат Српске полиције позвао све колеге да ступе у штрајк и почело је…
О томе какав је разлог штрајка прочитајте у следећем саопштењу…

1 gliso juce

Још јуче је било јасно да ће одзив бити велики… Са ФБ странице Синдикат српске полиције

јуче штрајк полиције

БИЛО ЈЕ И ПРОБЛЕМА, ПРЕТЊИ… АЛИ СЕ НИСУ ДАЛИ ЗАСТРАШИТИ…

odluka o strajku

ПРВИ СУ У ШТРАЈК КРЕНУЛИ УЖИЧАНИ…

ШТРАЈК

5 replies »

 1. Nikada nikada nikada nemojte verovati Dverima. Zbog njih nemamo nikoga u opoziciju. Oni rade za Vucica. Sto je najvaznije sutra je parade u 12 sati a Dveri organizujumiting litiju u 4 sati . Dveri su najveca prevara u Srbiju . Upamtite oni rade za EU za Vucica za Fasiste

  Свиђа ми се

 2. Господо, српски полицајци
  Верујем да нисам једини коме враћате веру у част СРПСКЕ полиције.
  Будите сложни у одбрани части,….. и ваше и Српске.
  Народ је са вама,… и биће док не падне ЛАЖ и сила са њима.
  Организоваћемо помоћ широм света да се наши часни полицајци и њихове породице не пате,…
  ….. јер ко не плаћа своју полицију, плаћаће туђу.

  Свиђа ми се

 3. Н. В.: „НА СРПСКОМЕ ГАЗИМЕСТАНУ СРПСКИ ОЛОШ ЧУВАЛИ ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ И ШИПТАРСКИ СНАЈПЕРИСТИ А У САМОМ ЦРНОГРАДУ ДА СЕ ШИПТАРСКИ ОЛОШ ПОТПОМОГНУТ НАЦИСТИЧКИМ НАТО КЕРОВИМ ПРОЛИВА СРПСКУ КРВ ПРЕВИШЕ ЈЕ И ОД САМОГ ЂАВОЛА КОЈИ СЕ ДОМОГАО ВЛАСТИ У СРБИЈИ …
  …Белосветски ОЛОШ потпомогнут нашим ПРОПАЛИТЕТИМА ОД ПОЛИТИЧАРА ,,, ХАПСЕ НОРМАЛАН СРПСКИ НАРОД ИСПРЕД САБОРНЕ ЦРКВЕ ,,, БРАЋО И СЕСТРЕ , НАВИЈАЧИ СВИХ КЛУБОВА , ЦИГАНИ, ГРОБАРИ И СВИ КОМЕ ЈЕ СТАЛО ДО СРБИЈЕ И НОРМАЛНИХ СРПСКИХ ПОРОДИЦА СВИ ИСПРЕД САБОРНЕ ЦРКВЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ СВОЈОЈ БРАЋИ КОЈА СЕ ХАПСЕ БЕЗАКОНИТО … СВИ НА УЛИЦЕ ОЛОШ БОЛЕСНИ НЕ СМЕ ШЕТАТИ НОРМАЛНО ЦРНОГРАДОМ ДОСТА ЈЕ ПОЦРНЕО ОД ПРЕВЕЛИКЕ ИЗДАЈЕ И ПОНИЖЕЊА ДАЉЕ ВИШЕ НЕМА КУД МОРАМО КРЕНУТИ СВИ СЛОЖНО УЈЕДИЊЕНИ … ШИРИТЕ ДАЉЕ ХАПСЕ СВЕ РЕДОМ ДА БИ ЗАПЛАШИЛИ НОРМАЛНЕ И ЗДРАВЕ СРБЕ … СВИ НА УЛИЦЕ ДА ОЛОШ ВИДИ ДА ЈЕ ВИШЕ НОРМАЛНИХ И ЗДРАВИХ СРБА ОД ШАЧИЦЕ БОЛЕСНИКА КОЈИ БИ ДА ПЉУЈУ ПО СВИМ НАШИМ СВЕТИЊАМА УМЕСТО ДА СЕ ЛЕЧЕ ..“

  Свиђа ми се