ДРУШТВО

Режим организовао „Божур Фест“ у Косовској Митровици – хлеба и игара док нам свима не преседне


Коментар Игора Војиновића:

Да би се убијање и вађење органа на КиМ заборавило и ново омогућило режим је организовао „Божур Фест“ у КМ. Стоци треба хљеба и игара, док нам свима не пресједне. Но Бог мисли другачије. Ударила киша у КМ и концерт им не даје резултате, иако се преноси директно на РТС2 и на ТВ Мост.

Међу покислим гледаоцима са кишобранима у руци примјећени су дежурни режимски робови – издајници, који су ту очигледно по задатку. Шта ће „мученици косовски“, добили станове, куће, послове и много шта, морају се за то одужити. Обезбеђење је специјална итервентна јединица „Полиције Косова“ састављена искључиво од бивших припадника МУП Србије. (Косовска Митровица, 25.9.2014.)

 

***

Божур фест у Косовској Митровици

РТС 25.9.2014.

Канцеларија за Косово и Метохију организује у Косовској Митровици манифестацију „Божур фест“ која починје вечерас, а завршава се у суботу.

Ова манифестација, вечерас ће бити одржана на теренима Техничке школе, у Косовској Митровици.

bozur-fest-jpg_660x330

Наступају  Мерима Његомир, Нада Топчагић, Гордана Лазаревић, Драгица Радосављевић Цакана, Рада Манојловић, Дарко Лазић, Александар Илић, Биљана Јевтић, Милан Топаловић Топалко, Љуба Лукић, Милица Милосављевић Дугалић и оркестар РТС-а.

Сутра певају Милица Павловић, Биљана Сечивановић, Стефан Петрушић и Бобан Ракић. Последњег дана манифестације, у суботу 27. септембра наступиће Неверне бебе.

 

1 reply »

  1. БОЉЕ ЈЕ ДА СУ УЗ ГУСЛЕ ЗАПЕВАЛИ ОД ГЛАВЕ ЗЕТЕ ДО ГРАДА СПУЖА А ЂЕ СА шиптарима рдђе и поган режим је слуга ватикана аустрије који су створили НА ЖАЛОСТ ОД СРБА ИЗМИШЉЕЊЕ ТЗВ НАЦИЈЕ ОД СРБСКОГ РОДА ВЛАДИКА РАДЕ ЈЕ РЕКАО ЗАКЛЕТВЕ СУ НАШЕ СТАРЕ ГОРСКИ ВИЈЕНАЦ И КОСОВО СССС

    Srecko Macura
    Sydney

    >

    Свиђа ми се