АКТУЕЛНО

КОМЕНТАР ДАНА: Миодраг Томић Стублински – КОИНЦИДЕНЦИЈА


Сви народи мају Владислава Суркова. Ми Срби смо их у прошлости имали неколико у садашњем времену увећавају се математичком прогресијом.

* КОМЕНТАР на чланак Александар Дугин поново жестоко оптужио Владислава Суркова да Путина наговара да „изда“ Новорусију

11.09.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић

Stublinski

Против зараза треба деловати превентивно пре него што се претворе у пандемију. Ако народ на време препозна свог „Јуду“=Суркова, Чеду, Вука, Вучића,…, Чавића, Ђукановића, неће остати без државе, неће га понижавати западни хохштаплери, неће му народ лутати од немила до недрага сањајући некакав АМЕРИЧКИ САН који је на јави ноћна мора.

Зато сваки свога склоните Суркова док вам Новорусију не пусти низ српско Косово и Метохију а по сценарију Републике Српске Крајине. Послушајте господина Александра Дугина видовит је, ако уопште неко треба да буде видовит да би прозрео лихварске, наци-фашистичке намере Четвртог евроатланском фашистичком рај(х)а (ЕУ, НАТО, САД).

Порошенко је њихова марионета. Са кијевским фашистима (бандеровцима) нема договора, нема примирја. Латини су старе варалице, подлаци. Њихов мир значи прегруписавање, контраудар, нож у леђа. За тај мучки напад до уништења треба им Сурков у Москви као што га имају у Београду, у Подгорици у Сарајеву, у Грузији.

Новорусија има Стрелкова (Кутузова) има своје хероје који су дали своје младе животе да по други пут не доживе каме галицијских зликоваца на својим вратовима.
Порошенку и НАТО злочинцима треба Сурков да у име „Русије“ обави хрватску „Олују“ на Новорусију па да једну трећину Руса из Новорусије протерају у Русију, а две трећине пошаљу у црну земљу а све ако може да се то потом назове „милосрдни анђео“.

Сурков и Путин (Фото: Индипендент)

Сурков и Путин (Фото: Индипендент)

Русија је велика, широка, агромна, Бог је велики а Владимир Владимировић Путин није пијани Јелцин ни Тачеркин Горбачов. Русија је била православна империја то ће поново бити ако сачува Новорусију.
Ако послуша Суркова да Новорусију пусти низ Лаб и Ситницу ето парамецијума Расмусена да се шепури по Доњецку, по Луганску…
Оданде ће слати своме газди у Вашингтон поруке како се спрема да гађа Ломоносов и Василија блаженог на Црвеном тргу.

Браћо Новоруси рекох и не покајах се: Сваки свога склоните Суркова.

 

Миодраг Томић Стублински, књижевник
10. септембра 2014.