Звонко Михајловић

Звонко Михајловић – Тражио је 45 минута да „заведе ред“ на северу КиМ. Сада има неограничено време…


Zvonko Mihajlovic
ФБ Звонко Михајловић


28.8.2014.

За обрачун са непокорним Србима на северу Косова и Метохије била му је потребна дозвола КФОР-а и 45 минута времена. За завођење реда у копненој зони безбедности има неограничено време и није му потребна ничија сагласност.

Па изволте да видимо ту храброст и одлучност!

***

Пред Српским војником би некада узмицале царске и краљевске војске, а данас нам “шумокрадице“ убијају најелитније полицајце.

Буди се Србијо!!

***

КАДА БОЉЕ ПОГЛЕДАМ КО НАМ ВОДИ СРБИЈУ И У КОМ СМЕРУ, ПРОСТО НЕ МОГУ ДА САКРИЈЕМ ЗАДОВОЉСТВО ШТО СПАДАМ У ОНИХ 2% БИРАЧА КОЈИ СУ ГЛАСАЛИ ЗА СРПСКУ РАДИКАЛНУ СТРАНКУ.

_______

27.8.2014.

Вучић је данас у Берлину информисао своје Немачке партнере о томе како је у Србији „опала незапосленост“.
Истина је једино да се повећава број запослених чланова СНС-а али не и осталих грађана.

***

Свако код свог…

Председник Владе Албаније Еди Рама наредног месеца долази у званичну посету Србији, где ће бити гост Александра Вучића. Ово је највиша званична посета албанских челника Београду још од доласка Енвера Хоџе 1947. године кога је угостио Јосип Броз Тито. Рама је требало да посети Београд пре пола године, али је посета одложена због ванредних избора у Србији.

***

СРБИЈИ ЈЕ ХИТНО ПОТРЕБАН ДРЖАВНИК КАО ШТО ЈЕ ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ, А НЕ МАНИПУЛАТОР КАКАВ ЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ. Размишљајте мало о томе…

2 replies »

  1. Шешељ је интилигентан човек , али никако неко ко би ваљано водио Србију. Он државник није какав Србији треба. Корупцију није истребио у сопственој странци и није направио селекцију по квалитету човека него по стажу у странци. Има умних поштених људи који би пре одговарали том задатку , али требало би пре тога 100 000 њих који данас воде Србију стрпати у затвор само онако за пример јер све не можемо. Када боље размислим штета их је хранити беспослене требало би путеве да граде .
    Ко су ти људи који би требало да воде Србију , једноставно сви они који су забрањени на РТС протерани из медија ,из војске пензионисани на брзину, сви они који нису одговарали енглезима французима американцима па су склоњени , наравно и ту треба опрезно правити одабир… али сам сигуран да има квалитетних људи.

    Свиђа ми се