Љиљана Јовановић

УН упозоравају Британију због жртвовања деце у вуду обредима, и педофилског сексуалног туризма


Текст који је пред вама је у ствари вест која је 20 јуна 2014. године осванула на rt.com и ближе објашњава данас веома ургентна догађања, због којих смо се питали како је тако нешто уопште могуће данас – Европска страхота: МЕДИЈИ ЗАШТО ЋУТИТЕ? Ово нико не преноси – УН јавно упозорио масонску Велику Британију да престане ритуално силовати, убијати и комадати децу!

Наиме, стотине деце киднаповано из Африке, купљено je за вуду ритуале у Великој Британији, објавили су посматрачи УН, упозоравајући на енглеске педофиле који лове децу у иностранству.
Комитет УН за права деце (CRC) позвао је Британију да уради још више да би зауставила ову бруталну трговину људима.

23.08.2014. rt.com, ФБР превод Љиљана Јовановић, приредила Биљана Диковић

un deca 1

“Забринути смо због извештаја да су стотине деце у Африци киднаповане из њихових породица и пребачене у Британију посебно у Лондон, где се злоупотребљвају у верским обредима”-изјавила је у Кирстен Сандберг, шеф ЦПД (CRC – The United Nations Committee on the Rights of the Child), бивша судија Норвешког врховног суда.

Она је рекла да је трговина децом за ритуал само део ширег проблема, где се хиљаде малолетника транспортују у Велику Биртанију, а завршавају као сексуално експлоатисани или као деца за проститутке.
The United Nations Committee on the Rights of the Child – CRC саветује Великој Британији да “појача капацитете за примену закона у правосуђу, за откривање и гоњење трговаца децом, коју користе за рад, и за друге облике експлоатације укључујући ту и жртвовање у верским обредима”.

Има бројних примера деце коју су киднаповали у Африци, довели у Велику Биртанију, где су била изложена мучењу злостављању у ритуалима вештица, извештава АФП.

Викторију Климби из Обале Слоноваче је 2000-е убио њен рођак мислећи да је она вештица.
Још недавно у марту 2012 године Ерик Бикуби и Магали Баму обоје из Демократске Републике Конго, који су се преселили у Лондон, проглашени су кривима за убиство Магалиног млађег брата Кристија. Тужилаштво је утврдило да Бикуби има “дубоку и узнемирујућу веру у вештичарење”.

Reuters / John Vizcaino

Reuters / John Vizcaino

Тужилаштво је утврдило да Бикуби има “дубоку и узнемирујућу веру у вештичарење” мада су браниоци тврдили да он болује од шизофреније, судија је обоје оптужених осудио на доживотну казну затвором.

Годину дана касније Метрополитен полиција је нашла на обали реке Темзе раскомадано тело једног нигеријcког дечака за којег се верује да је жртвован у ритуалу.

CRC је такође упозорио о великом броју британсксих педофила који путују у иностранство пре свега у југоисточну Азију посебно у Камбоџу и Тајланд, због сексуалних односа са децом.

Сиротишта су омиљене дестинације где педофилски предатори могу да покупе угрожену децу.

“Постоје извештаји у којима се наводи да грађани Bелике Британије укључујући ту и неке осуђене преступнике путују у оквиру добротворних организација, путују у иностранство где сексуално злостављају децу” – рекла је Сандберг.

Она се обратила Британској влади да пооштри своја законска акта, да пооштри идентификацију и истрагу о грађанима, који су у кључени у такве злочине, и да спрече познате педофиле да путују у иностранство.

Власти Велике Британије су изјавиле да ће нови закони да се односе и на особе које нису до сада осуђиване, али који би могли да сексуално угрозе некога.

Национално удружење предвођено Министарством унутрашњих послова, ће истражити могућност да се полиција и друге агенције могу да препознају сексуалне преступнике и боре се против њих.

“Наша два нова закона омогућиће ограничавање кретања и активности свима који представљају опасност од сексуалног угрожавања деце и одраслих, а не само онима који су већ осуђивани за сексуално узнемиравање”- рекао је у изјави Норман Бејкер, из Министар за превенцију криминала.

Новинар ББЦ представљајући се као трговац децом је ишао по баровима у подземљу Кампале, у Уганди 2011. Нашао је отмичара који се хвалио да може да му понуди “колико му год треба деце”, без знања полиције, за 15.600 долара по једном детету.

1 reply »