ДРУШТВО

„ЈОВАН ШЕВИЋ“ ЈЕ ДОЗЛОГРДИО (нама у Европи и Премијеру Србије)


Дмитриј СЕДОВ
Фонд Стратешке Културе 16.08.2014.

Ми у Европи одувек смо говорили да су Срби непријатељи људског рода, од којих се не можете надати ничему добром. Они чак не подлежу поправљању. Треба само негде да замирише пржење, а Србин к´о Србин – одмах са ножем у зубима уходи жртву која је желела да се присаједини нашој напредној заједници. Колико смо само пролили суза над многострадалним косовским борцима за независност, колико смо бомби бацили на наказе из Београда, али никакве вајде. Сада они већ у Украјини газе земљу братског режима Порошенка (девојачко презиме – Валцман), који сања да натакне сваком Украјинцу америчку заставицу у задњицу. Сметају, створови. А како би било лепо гледати 45 милиона Украјинаца са америчком заставицом у задњици и истетовираним кукастим крстом на челу!

Али не, у Украјину су долетели српски добровољци, покварено палећи тенкове и оклопну технику “Десног сектора”. Дошли смо до тога да су они тамо стекли срамотну славу људи са којима је боље не ратовати. Храбри орлови из “Десног сектора” скривају се у пољима сунцокрета, знајући да на њих креће одред “Јован Шевић”.

odred Jovan Sevic

Још горе од тога, том одреду који већ срамоти либералну и демократску Србију својом пуцњавом у Украјини, присаједињује се све више нових пропалица. У Београду се наставља са уписивањем добровољаца, а наш премијер ништа не чини по том питању. Не говоре узалуд у Србији: “Хоћу да будем премијер, јер тада нећу морати ни за шта да одговарам”.

Истина, њега су недавно позвали у америчку амбасаду на васпитни разговор. Очигледно је и ова сеанса садржала елементе насиља, јер је после тога премијер дао потпуно неповезану бесмислену изјаву, какву дају само деца после порције батина. Он је рекао да су добровољци у 90% случајева најамници који раде са веома крупним обавештајним службама. Истина, није прецизирао да ли су му у амбасади саопштили право презиме командира одреда четника “Јован Шевић” који је очигледно пуковник, а можда чак и генерал ФСБ. После тога премијер је рекао да прати све најамнике и препоручује им да се врате док још није касно, да пљуну на 6 000 или 1 200 крвавих долара. А како би се они замислили, додао је да они наносе велику штету Србији и обећао је да ће тим поводом донети одговарајуће одлуке.

Наравно, пријатно је имати посла са човеком који не сноси одговорност за своје речи. У најмању руку, осећаш једнаког себи по памети. Али је истовремено пријатно и што је руководилац Србије заједно са нама и што се на њега можемо ослонити. Посебно ако се има у виду да ће, у случају успешног завршетка антитерористичких операција у Украјини, “Десном сектору” бити потребан посао. Јер ове присталице америчких заставица у задњици, свој хлеб насушни умеју да зарађују само уз помоћ “калашњикова”. Управо тада ће доћи време за њихов међународни ангажман у виду помоћи Албанцима који страдају под српском чизмом у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи или за њихов ангажман у Рашкој области. Треба знати да ће они пуцати по српским старцима, женама и деци, у циљу постизања потпуне и коначне слободе у овим сиромашним крајевима. А оне који их буду звали најамницима, експресно ћемо убројати у непријатеље људског рода.

Јер се не могу бркати просте ствари: примати са америчком заставицом у задњици и кукастим крстом на челу – то су представници напретка и слободе. Људи који желе да ослободе земљу од тих примата – то су непријатељи цивилизације. Тада ће премијер морати потпуно да зачепи уста. Јер је он на нашој страни. И што је најважније – неће морати ни за шта да одговара”.

3 replies »

 1. Hahahaha… Tacno i originalno. Srbin sevi zapadne fasisticke majmune gde god i kad god mu se ukaze prilika… Fasisti nek puknu od besa a sa njima i premijer kao njihov miljenik, nista im pomoci nece. Srbin je neunistiv zivi ljudski stvor stvoren od Boga da pobedi zlo na zemlji zajedno sa svojom ruskom bracom u tandemu…:)

  Свиђа ми се

 2. Vrlo tačna dijagnoza gospodine Sjedov. Nažalost, ko vodi Srbiju trenutno (mada već 25 godina sedi blizu čanka vlasti), navija za „desni sektor“, jer za isti navijaju i kauboji konjokradice.. A kome je deda krao konje i ubijao Indijance, danas krade sve što stigne i ubija redom: Srbe, Irance, Iračane, Libijce, A pre toga Japance, Vijetnamce, i ostale ance.. Jedina šansa da se neman zaustavi je rat kod nje na njenoj teritoriji. Zato navijam za crnce (jer njih su Kju Kluks Klan-ovci), kačili ko Hrista i spaljivali, pa je red da im vrate dug..A to će dati kaubojima posla na sopstvenom polju a da nas konačno ostave na miru, dabogda se iskorenio, Kolumbo koji ih je otrkrio..

  Свиђа ми се

 3. ШТА ИМА ДА СЕ КАЖЕ,ЧОВЕК СВЕ ЛЕПО ПОТАНКО НАПИСАО О ПОЗОРИШТУ ЗВ.СРБИЈА СА А.В. У ГЛАВНОЈ РОЛИ,А КОЈУ МУ НИЈЕДАН ПРАВИ РЕЖИСЕР НИ ПОМИСЛИО ДА ДА .ЕТО,ПОЗИВА ГА НЕКАКВ КИРБИ,ДИПЛОМАТА ПО НАРЕДБИ ИНАЧЕ ЖБИР АМЕРИЧКИ,ХАЗАРСКОГ ПОРЕКЛА.И ТАКВУ ГРДОБУ И СРАМОТУ ОД НЕЉУДСКОГ СОЈА, НОСИЛАЦ ГЛАВНЕ РОЛЕ СТАЛНО КОНСУЛТУЈЕ О ВРЕДНОСТ СВОЈЕ ПРЕДСТАВЕ И КАКО БИ БИЛО ДА ЈОШ БОЉЕ ТО УРАДИ ПО УПУТСТВИМА „МАЛОГ МЕШТРА“ И ДА СРБИ НИСУ ОНО ШТО МИСЛЕ ДА ЈЕСУ,НЕГО ОНО КАКО КАЖЕ ЧОБАНИН КИРБИ.ЧОБАНИН,ЈЕР МИ СРБИ СТВАРНО СМО ОВЦЕ ! ТРЕБА ТАКВОМ ПОКАЗАТИ АЕРОДРОМ ПА НЕКА ВЕЖБА У ТЕКСАСУ СА СЕПАРАТИСТИЧКИМ ПОКРЕТИМА,КОЈЕ НАЦИОНАЛНА ГАРДА ТАМАНИ КАО ГЛИНЕНЕ ГОЛУБОВЕ !А.В И НИЈЕ СРБИН И СВЕ ОВО ШТО СЕ ПРЕТСТАВЉА,ОН ЈЕ СА СВОЈОМ ИСТИНОМ О ПОРОДИЦИ И СЕБИ ИЗ БЛИЖИХ ВРЕМЕНА,ВРЕДАН ПОМЕНА САМО КАО ТРЕНУТНО СЛУЖБЕНО ЛИЦЕ !
  “ А,КАД ЋЕ ЂЕКНА ДОЋ’,ТО НЕ ЗНАМО !“

  Свиђа ми се